Дженифър Лопес и Каспър Смарт се разделиха

След близо 2 години връзка Дженифър Лопес се раздели с приятеля си Каспър Смарт.

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Лопес и Каспър Смарт се разделиха | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То беше ясно, че това ще бъде връзка-еднодневка, ама казват, че Джей Ло има отвратителен характер, та затова не задържа мъж повече от 2-3 г. Най-харесвах как изглеждат, като двойка с Бен Афлек, останалите по 1.60....

Той може голям да го вади! Много си недосетлива!

Аз пък като ги гледам тези снимки, виждам че Смарт е висок колкото Дженифър на токчета. Тя е 1.60, значи той е около1.65, като се имат пред вид токчетата на Джени :-).

случай, така наречената " стара чанта" от мъже, разбира се, изглежда доста по-добре до бившето си гадже, отколкото млади момичета до наистина стари чанти мъже!!!

Баба и внуче е работата. Всичко е сделка на запад. Ти ми даваш секс, аз на теб пари.

Кво положение има таз!? Дърта мома....за една жена? Сигурно това е някакво престижно положение в обществото..... хе ххе. Вервай си.

Каква "мома" те гони? Ти си паднал от Марс.

Таз няма ли да се жени вече? След 5 години ще е бабичка....

А защо трябва да се жени? Вече беше женена, има деца.

А ти няма ли да остаряваш физически? Защото умствено си старец вече.

Обаче явно и ти имаш проблем с мъжете. Излез от ролята си на златотърсачка и се потруди повече. Не се прави нали недостъпна.

ако знаете колко гадни са тези хиспаници от караибите в прекия и преносен смисъл, няма да се чудите ма нищо. меришат техната мама, даже смърдят кубинци, доминиканци, порториканци, хаитянци, джамаики и тем подобни изроди.

да не ти е отказала някоя знойна латина, та плюеш като за последно? аз пък ги намирам за много жизнеотвърждаващи хора и имам добри проятели от Латинска Америка.

абе не са много да им имаш доверие. особено чилийци.

за чилийците-познавам само 2-ма, не мога да правя генерални заключения, но мисля че кралете на лъжата и лицемерето са арабелите.:)

И на мен ми е като лелка с гимназист

До комплексираните лелки, търсещи съпричастност, които тръврдят, че Лопез била по-хубава от повечето 25 годишни момичета - ходете се гръмнете. Браво на момчето, навреме се отърва от тази кранта. Раздели се е Бан Афлек, раздели се с Марк Антъни. Сега и с този. Значи кой не е наред? А на първата снимка, където Лопез е хваната в близък план, въпреки единият тон грим, все едно майка и син.

Край,!!! Не мога да повярвам! Ужас! Невероятно! Ох, не вярвам направо, че е възможно!

Ц-ц-ц-ц-ц ....

успяла жена пък с този нескопостник се е захванала. време беше да го изхвърли и да намери някой който отговаря на положението й!

Младо момче, пък се занимава с тая дърта чанта :)

ок, разбрах че си ейджист.

човекът е смарт все пак.

2 години е лупкал големия тезгях , поживял си е добре аре са нещо друго :)

Еми като няма пари така е. А и на мене кучката ми да се трие в чна на питбули на наградите и аз ще стана безчувствен и само ще я управям. Па тя си е дърта вече и без това. Как му се викаше на това...АХа - МАСТИЯ!

...защо не излизат?

Пускаш снимката, след 2-3 секунди биеш СТОП на браузъра. Графичен проблем при някой.

Е, време беше....

Тоз Каспер май наистина е Смарт (умен)

Ама те били ли са интимни?

Е СЕГА МИ ПАДНА МИЛИЧКА ;))) ОТ КОГА ЧАКАМ ТОЗИ МОМЕНТ !!!

На младежа му е писнало от сушени сливи. Лято е, зреят свежи прас-прас-праскови.

Тя лопес е по-хубава от повечето 25 годишни, а тоя Каспър е доста грозноват

Хубава, хубава ... известна и богата е. Иначе има достатъчно млади и красиви момичета. Пък и има едри баджаци вече и масивно седалище.

Що пък да е грозноват младежа, симпатичен е доста.И Джей Ло е хубава, ама на снимките като ги гледам все едно до него е застанала леля му.

Ха-ха, ако е вярно това за трансексуалния модел не се знае дали са свежи и дали и са точно тия праскови, които имаш предвид :)

Наситило се е момчето. Тя е хубавка, но всичко с годините си. Ще си намери друго жребче, тя може да си купи всичко.