Мелaни Грифит подаде молба за развод

Актрисата иска развод след 18-годишен брак с Антонио Бандерас.

Обратно в новината

Коментари - Мелaни Грифит подаде молба за развод | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

като че ли разводът е чудо невиждано. У вас се размвеждат повече от половината узаконени двойки, а неузаконените - почти всички. Та тези хора живеят под непрекъснат стрес, емоции почти винаги разделени от ангажименти. Чудо невиждано. Ами омръзнали са си!

Жалко, хубава двойка. Все пак Мелани би трябвало да му е поне малко благодарна, че беше до нея в борбата и с наркотиците...

Опа, още един развод по холивудски.Нищо ново,нищо чудно.няма да са последните......ЯЯЯЯЯ

Жалко за семейството, но благодаря Мелъни , найсе Антонио ще си е мой!!!

Абе 18 години са си повече от достатъчно да живеят заедно. Пък и това са хора, които живеят достатъчно емоционално и разнообразно, та няма нищо чудно, че имат различни посоки. Да са живи и здрави да почват следващите си връзки. Няма да скучаят, я!

Е те тази снимка май е правена при сватбата, а не при развода.

Сега "любимият" ще се покаже с някоя 25 - годишна кака за "утеха", а иначе мноооого се обичат и уважават /за определено време де - все пак са в Холивуд/

МЕЛАНИ, АКО ИМАШ МАНГИЗИ ДА МИ ПЛАЩАШ, ЩЕ БЪДА С ТЕБ, НО ВИНАГИ СПАЗВАЙКИ "ПРОГРАМИ И ДОГОВОРКИ"......ТОЗИ ФИЛМ, НАПРАВЕН ПРЕДИ ДЕСЕТИЛЕТИЯ, НЕ СА ГО ПОВТАРЯЛИ, ТЪЙ КАТО НА МНОГО НЕ ИМ ИЗНАСЯ

Представи си само какво е напрежението породено от известността, ежедневните жьлти клюки по техен адрес и т.н. ТяхниТ живот определено не може да се сравни с този на баба Надка

не мога да разбера тя защо не си направи пластична операция и да ги опъне тия бръчки. има достатъчно пари да го направи. лифтинг на лицето и цялото деколте. какво я спира?!

Тя си е правила доста пъти. Не знам дали може до безкрайност да се разкрасява човак. отделно начина на живот си се показва.

В нейния случай, за да ги опъне, трябва да е много яко, тоест после няма да може ни да мигне, ни да проговори. Майтапът настрана, нейният проблем е много, много суха кожа, тънка като хартийка. След като вече се е оперирала няколко пъти и кожата няма грам еластичност, може да става само по-лошо.

Добре де...айде някой който разбира повече от мене, да ми обЯсни...защо няма май нито една прочута холивудска двойка, която накрая да несе е развела, а примерно съседката ви Донка и мъжо й чичо Ставри са семейни от нам колко си години, затварят заедно компоти и консерви, чат пат се побийват, ма остават заедно докато до края на живота си и не се развеждат?! моля някой по-умен от мене да ми обясни! Оставете настрана сега че Мелъни е наркоманка и е сбабичосана. То се види с посто око. Ма Ванеса Паради изглежда добре, а Джони се разведе с нея, Шварценегер се разведе, кой още не се е развел? Посочете ми и холивудска двойка която да се е съхранила, че аз не се сещам!

Защото животът им има много измерения, възможности и преминава през различни етапи. А леля ти Донка и чичо ти Ставри няма къде да ходят, освен да се държат един за друг.

имаш мнение и това е разбираемо,но не разбирам защо си толкова неграмотен по българска граматика..

ма жена ми е на 20 години, а аз съм на 43 и я онождам по три пъти на ден!

чичо ти Ставри ако има парички веднага да е зарязал баба ти ....Станка и компотите. Ама който няма стои и стиска зъби...,дори и да му се повдига от половинката

Том Ханкс и Рита Уилсън са едно от изключенията.

На твоето въпросче отговаря съпруга с 30 год. семеен живот. Бракът се изчерпва до 10 год., остават децата, грижите, възпитанието, задълженията... Любовта преминава и остава съгласие, компромиси, "Мир вкъщи - любов навън!" Защо си седим у дома и търпим - защото сме финансови зависими от мъжете си! А популярните личности нямат финансови проблеми и всеки по пътя си. Ако имах 2000 лв. заплата и самостоятелно жилище щях да оставя моя преди 25 години. Надявам се, че разбра.

Ужасяващи коментари, показващи огромна комплексарщина, необразованост и простотия. Когато плюете по определено качество (недостатък) у някого, вие със сигурност го притежавате, не можете да го търпите, но не смеете да го критикувате в себе си -следователно го проектирате върху другите (по-възможност публични личности) и злобеете на воля :-))). Вашите злобни коментари по никакъв начин не са свързани с Мелани Грифит или Антонио Бандерас, а със самите вас - те показват вашите недостатъци и страхове. Добре е за вас, че все пак ги споделяте и те излизат от вас.

Това важи с пълна сила и за теб, след като се нахвърляш с толкова злоба върху хората ( е, обикновените в случая, не звездите - на тях явно им се кланяш).

Българите много ви бива да плюете и давате акъл, макар и самите вие да не сте прокопсали с хубави и щастливи семейства!

ние българите? а вие от къде сте, извинете, дето плюете пък по българите?

Ало, кикото, а откъде сте вий, ваша милост, гдето толкова много ги разбирате тези работи? Може ли да научим и ние, по-простите, къде се намират изворите на тази ваша небългарска премъдрост? Ще ми се и ние да почерпим, ако може, от тази неземна благодат и прозрение! ;-)

Любимата ми фраза - Вий, българите.А ти си извънземен с китайско потекло, може би?

Нали тази беше клептоманка.

lu4ka

Уинона Райдър

Не, тази е наркоманка и алкохоличка. Райдър обичаше да краде. Ама какво да ги правим...звезди :)

явно женитбата е хоби на хубавата Мелани и съм убеден,че развод ще получи, ама питам за трабанта и въздуха.....

Тони, маани го този мачкан лак бе ... Ако трябва плати си!

Ебати дзвера грозен наркомански. Само че да не е от два стола на земята. Съдът лесно не дава попечителства на дърти наркоманки, и ако Бандерас се бори в съда, може и да спечели. Да не плаща после тя издръжка, да*ба и чумата дърта грозна.

Ама какво иска тази ?Пожизнена пенсия, защото си е татуирала името му?Доста грубо, но напълно в неин стил.А дъщерята с тази мамица е просто обречена.

Жените стареят 2 пъти по бързо от мъжете. Докато Антонио е в разцвета на силите си и може да прави деца и активен секс даже и с 20 годишни жени, Мелани така жестоко се е сбабичосала, че трудно може да съблазни и столетник с алцхаимер. Идеалната жена за всеки мъж е годините му разделени на 2 плюс 7.

Е такова тъпо изказване не бях чела скоро! Антонио на 53 бил в прекрасна форма да прави деца - като че ли неговите семки не стареят... И според логиката за възрастта на жените и мъжете аз на 42 трябва да съм с дядка на 70 - по-голям от баща ми... Иди се гръмни някъде!

Ееее, не се впрягай толкова, де! Жените наистина стареят по-бързо от мъжете (като цяло и при равни условия), но това се отнася за външния вид. Все пак ти не се притеснявай, защото вие (жените) пък живеете по-дълго. По-добре да живееш по-дълго със стар външен вид, отколкото да умреш по-рано, но с млад външен вид (ако изобщо е млад тоя вид).

Подкрепям коментара ти, но не умееш да смяташ. Годините на дядката според умника от по-горе, трябва да са 42 х 2 + 7 = 91. Как така не умеете да правите елементарни аритметични действия, бе хора?

A кой е идеалният мъж за всяка жена, а? Същото правило ли прилагаме (т.е. делим си годините на две и прибавяме 7 - любов от сорта "Стъки + Юлка=ВИЛ") или се водим от "мъжкото" правило и се взимаме някой старчок и се кефим на живота с някоя омекнала краставица, която е възможно и да продължава да може да прави деца в определени редки моменти. А, и между другото, формулата ти може и да е вярна, но си пропуснал най-главния й компонент, за да е действаща:) Сети се кой е той:) Ще ти дам жокер - ако присъства, онези другите работи с годините, моженето, красотата, добротата на характера и т.н. няма да са от никакво значение:)))) Ей, ама цинично-меркантилни сме това жените! Ха-ха

и алкохола

антонио спря да пие и да шмърка и това ме побърква.

Не го мислете Антонио, той е и винаги е бил страхотен мъж с силен чар и сексапил!!! Пожелавам му да си намери някоя красива мадама, с която да е много щастлив. :)

Че кой го мисли Антонио тука? Не прочетох някой да го е зажалил, да се е затюхкал какво ще прави, как ще я кара и къде ще си пласира сексапила! Всички знаят, че антонио си е добре и ще си е добре.

Тази като я видя колко е кравужадна... не бих я пипнал камули да я трескам. Пича ще си хване нещо по-младо и ще прави земетресения в спалнята. ;) На тази мумия освен да чете библията друго не й остава :D

Отвратителен език и чувство за хумор.

"Дааа, много е закъсало българското образование" казваше дядо Йоцо, триейки надписа "ХОЙ" от дувара. Та тъй.

А кога ще подава молба за ново бракуване? Нищо че е дърта... Аз съм им свикнал. Нали съм малко баболюб :)

Благодаря ти Мелани, като не го щеш, аз ще го взема :)

Изпи му животеца и здравето, а сега иска и пенсия!А той да иска ли вредни за изминалите 18 години?Голяма нахалница!

Точно това ми хрумна като прочетох заглавието.

Бандерас едва се излекува от рак, а вие умувате, коолко бил остарял....такава болест надали ще се отрази на вас по различен начин...нямате ли срам или акъл поне бе хора?!?

Кога пък Бандерас е бил болен от рак? За пръв път чета такова нещо. Знам, че преди 2 години е имал ДОБРОКАЧЕСТВЕН тумор на гърба, но рак...??? Впрочм, ти знаеш ли кое заболяване се нарича рак, или така си пишеш, колкото да се намираш в някаква работа?

Правилно! Търпя й толкова години наркоманията и алкохолизма, сега ще трабва и да й плаща.

МАНИ Я ТАЗ, ТОВА Е НИХНАТА ПЕТЯ БУЮКЛИВА ХИ ХИ ХИ

ДАВАЙ АНТОНИО, ТАЯ ОТДАВНА НЕ СТАВА ЗА НИЩО

Тя никога не е ставала!Разлепена джапанка.

Ако не беше тя, "латиноса" роли щеше да види през крив макарон. Сега вече не му трябва и се развежда с нея.

Антонио отиде в Холивуд като утвърден европейски актьор.И досега се снима в европейски проекти, които са с пъти по-качествени от пластмасовите холивудски филмчета!

Освен утвърден европейски актьор, той беше станал и супер холивудска звезда преди да се ожени за нея. По-скоро тя намаза от този брак, беше доста позабравена и не се снимаше толкова, така че....

18 години ли му трябваха на Антонио да разбере, че тази алкохолизирана истеричка не става за нищо!Що за мазохизъм!

Верно,че вече са взели-дали,нооо...щерка им е нещо друго...пъпка,която сега се разпуква! :-)

Прав й път тогава. За нея, не знам, но Антонио веднага ще я замести подобаващо. Тая не става. Чела съм, че е расистка....

Абе луди ли сте, Антонио се бил сбабичосал и коя щяла да го вземе... Антонио си е класически истински мъж, за разлика от Зак Ефрон и компания!

Най ме кефи: иска попечителство и издръжка. Хем не може, хем иска...

На тази от пластични операции зурлата е заприличала на конски гъз. И аз да съм , ще се разведа с нея.

Споко, Антонио, аз съм свободна и ще те взема, нищо, че си се сбабичосал!

Според мен на тези години няма нужда да се развеждат и да влизат на папараците в обектива, а и да си травмират детето /макар и не съвсем малко/. И без това снимат филми и половината време са разделени, просто да си живеят в различни къщи и да не хранят жълтите издания. А пък ако някой от тях реши да сглупи и пак да се ожени, да подпишат развод тихо мълком, без да дигат много шум.

Що не вземеш да им пишеш, да ги посъветваш?

Няма нужда, сигурна съм, че следят дира и ще ме прочетат. :)

Ти за ПР-че не си ли чувал. :-) Явно имат нужда малко да се разшуми, за да им дадат някоя и друга роля. :-) После току виж пак се оженили. :-D

Антонио беше секси на младини. Сега не става

Luna0102

Тя пък една убавица е останала, сбръчкала се е като 300 годишна костенурка, а пластиките които си е направила изобщо не са и в помощ.

А ти все по-млада ли ще ставаш?Дори да започнеш да младееш,а не да старееш,пак едва ли ще имаш нейните черти и фигура ,когато станеш на 56!!!Какво излиза от писаниците тук,че след 35 жените вече са за изхвърляне?Ами пожелавам го и на тези дами,които пишат,да ги изхвърлят мъжете им още на 40.(да подчертая,че съм на 32).

Че кой говори за Мелани. Аз обсъждам само Бандерас. Капиш?!

Интересно как живяха 18 години с тези непреодолими различия? След толкова дълъг брак, обикновено различията се заглаждат, не се появяват тепърва.

Изглаждат се, когато хората са се впрегнали един с друг. Когато две силни личности са заедно, но всяка от тях продължава да се развива и независимо от другата, понякога се появяват непреодолими различия, които преди не са били налице. Не заслужават лоши коментари - две ярки звезди, всяка от тях с отявлена индивидуалност, 18-годишен съвместен живот и едно чудесно дете. Мисля, че това не е за окайване, точно обратното!

Сега дъртата ще се озърта за младо гадже. Антонио също, бай дъ уей

На него специално няма да му е много трудно ;)

мислиш ли? аз не бих го взела- прилича на истински дядка, не е това, което беше...

Чудя се как я издържа толкова дълго тая бба :)

Е стига деее, вече с тия разводи! Сега Бансдерас на стари години - свободен :)