Мик Джагър отново в плен на любовта

Фронтменът на “Ролинг стоунс” Мик Джагър изглежда е на път да преодолее трагедията със смъртта на дългогодишната му приятелка Лорън Скот.

Обратно в новината

Коментари - Мик Джагър отново в плен на любовта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не е късно да станеш за резил!

Хубаво, забърсал сервитьорка, прекарал с нея нощта. Обаче му се приискало да я нацелува точно на балкона! А под него - не щеш ли - папараци, цяла нощ не спали, бдели дали ще се покаже звездата. И ето ти цели две новини - Джагър спи със сервитьорка и носи пижами (ми стар човек е). Накратко - Джагър е велик, митът продължава, а папараците и те са хора, и те ще вземат по някой долар. Взаимноизгодно сътрудничество му се вика това, перфектен ПР, учете се, политици!

значи на мик всички викате браво че скача по сцената на тея години и забива ново гадже, а на лили иванова се подигравате, сигурно защото е жена и не е американка?

Ама не си показва краката.

ти пък намери с кого да я сравняваш! Мик Джагър обикаля света на турнета, не си гледа текстовете, не ближе мед пред публиката си и пее, без да стои закован на едно място! Още трябва ли ти?

Поучителен виц по темата: Поручик Ржевски на един бал успява да придума подпийналата Маша да си легне с него. На другия ден се засичат случайно в парка и той я подминава. Маша възмутена - Поручик, снощи бяхме заедно в кревата, а днес не ме поздравявате сякаш изобщо не ме познавате. Той я изгледал и отвърнал: Госпожице, кревата не е повод за запознанство! А вие Микчо го изкарахте влюбен вече!

Рокаджия, какво повече да очакваш-живот на колела, днес една, утре е друга, после е следващата...а и за мъжа си е казано- "С каквото правил, с това жалил"...

Е ми сигурно ще имат едно 40 -45 години разлика - дет са вика за истинската любов няма граници

Напротив, има: когато по-възрастният е жена, дори и добре изглеждаща, никога не е любов, обаче ако е дядо по пижама: няма проблем младата мацка да е влюбена :-).

''Снимката са направени''....За пореден път се уверявам,че редакторите Ви са абсолютно НЕГРАМОТНИ!!!!!!

Тонке, правиш ли разлика между техническа и грешка от неграмотност? Очевидно не, защото си много грамотна.

Това , което са видели е било висящата му кожа , а не пижама.

Да ви кажа бях на концерта в Цюрих първите редове.Оттам се виждаше как дядо ви Мик кипи от енергия и жизненоност които някои 20годишни днешно време им липсва.Дано да се наслади още дълго на живота си защото го заслужава.

Само той ли го заслужава, г ва жено? Нека живее, но затова, "че той го заслужава " - е идват ми малко в повече газол изците.

Браво Мик! Нека ти завиждат. Прави любов. Самоубийството е грях, голям ! Живота е дар- да му се радвами!!!

Мик е в плен на любовта, а новата изгора в плен на парите му.

Микчо бързо, бързо я оплака предишната. Ма няма за кога, той е с единия крак в гроба, ше ме извините за израза. Пък човека не е да няма парички, живот му се живее.

Няма време за губене в тъга. Този палавник е вече прадядо...

тоя много ме кефи - здраво се е вкопчил в живота... давай, мик, и напред!

Аз съм сравнително доволен от живота си, не че няма какво да се желае, но не се оплаквам. Като прочета нещо такова обаче ми хрумва единствено коментара - Ами какво повече да искаш от живота!

И в плен на хемороидите.

Айде сега, забърсал сервитьорката за една нощ, ами момичето му е помагало да преодолее мъката и тишината в спалнята.