Адреналинката Ени се омъжи

Бившата адреналинка Ени сключи брак с дългогодишния си партньор Дерън.

Обратно в новината

Коментари - Адреналинката Ени се омъжи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

АБЕ, ЧЕ ИГРАЕ ИГРАЕ,АМА ВЪВ ФИЛМИ ЗА ВЪЗРАСТНИ.

Как е пробила в Ню Йорк? Дайте малко повече инфо за това. И аз си търся американец за съпруг. Някой да може да ми препоръча сайтове за запознанства с американци? Ще му бъда много благодарна.

Какъв е тоя дърт чужденец с побеляла коса? Аха, ясно... и това е брак по сметка.

Млада ли е?

Хванала е този смукалец за.... и Ал Пачино. Айде бе .

До всички комплексари тук:Хора вземете първо себе си да погледнете(да си направите равносметка какво сте постигнали и направили в живота) и тогава коментирайте,кой какъв е. Иначе Честито на младоженците да са живи и здрави!!! А сватбата ме изкефи доста,нещо нестандартно и оригинално!

Мен пък ме кефи горската церемония с факира.

Защото да се ожени би било по-шокиращо някакси, нищо че в този век нещата не са това, което бяха и изглеждат. Честно казано, поприпомнете я, че сме я позабравили - с толкова вип-0ове и вип-ки ни заливате, с толкота чуда и салтанат, че се пообъркахме ние простите данъкоплатци, за което прощавайте - няма вече.

На мене ми харесват - и мацката, и момчето! Готини са!

Не ни е откраднал американецът нещо ценно...

Тоя пич се е оженил само и само да влезе в новините на Дир-а! Преди бяхте ли чували за него? А? А сега - в категорията "ЗВЕЗДИ"! :)

момичето си мисли за бъдещето

Честито на младоженците! Здраве, любов, търпение и уважение! Но Ени не е ли християнка? Какъв е този с чалмата , който ги бракосъчетава? Какъв е младоженецът- националност, професия, религия?

Victoria

Най-хубавата адреналинка, евър ! Попа кърти !

На снимка номер 5 кумовете ли са снимани? Готини са. :)

Защо всеки богат мъж,иска да изчеластри Адреналинка от Господарите на ефира.

Да са Живи и Здрави, да си имат хубаво семейство и много радост. А на нас Българските загубеняци-мухльовци, също честито. Още една готина българска жена ни отмъкнаха.

Погледнато от друга страна, ние сме отмъкнали още един мъж от американците :)

Защо сте ограничили полето за коментари на новината за щерката на Милен Цветков? Имам толкова много размисли и страсти... няма обаче къде да ги изразя.

И аз, и аз.Напират.

тоалетна нямате ли си?

Обаче младоженецът малко като прецоцъл гледа :D

Що за факир ги жени?Това някакъв нов ритуал ли е?

Да са живи, здрави и щастливи пъ нека си пишим квот си искаме.

АЙ ЧИСТИТО! ДА ИЛЯДАТ!

Честито на младоженците, но защо ми се иска да напиша "Хубавите ябълки...." Странен човек ги жени, малко странни гости, младоженецът май е доста по-стар, но тя си знае.

То като се загледах в сватбените снимки и тя е поостаряла...

Към новината няма никакви подробности,да кажем ,за първата брачна нощ,девствена ли е била ,каква е банковата сметка на съпруга й и други таки......

Била е девствена ама преди мнооого години,дали има банкова сметка чичото не знам на поне да му е голяма пенсията!

Браво на момичето! Ама по-нескопосано було не бях виждала! Нахлупено като шапка и сплескващо цялата и коса! Ама че излагация откъм избор на прическа и було..

Объркала е американеца..тоя е някакъв нескопосан грозноват бедняк...не всичко американско е добро! И костюмът му е за 5 лева от подлеза на НДК!

Голям разбирач излезна бе брат,а роклята колко ѝ струва?5,50 от подлеза на ЦУМ?

Попът най-много ме изкефи.Нещо средно между Сандокан и Джак Спароу.От коя ли религия е ?

Малко си мязат с Чарлито(английското)може да стане приятелка с Камилка.

Жалко, че е решила да се омъжи за чужденец, кой знае, може пък това да е лесен начин да се сдобие с американско гражданство :) Но шегата на страна, Енито е красива и амбициозна, надявам се да е щастлива :)

Човекът си изглежда много добре, но тъй като в България добре изглеждащ мъж означава плиткоумна, набита мутра, разбираеми са коментарите на някои особи тук.

Защо? И аз съм българка, но не бих го определила като добре изглеждащ мъж.И не си падам по напомпани, набити, мускулести мутри с гола глава.Всъщност, ако не харесвам гореописаните от мен мутри, означава ли автоматично, че трябва да харесвам всичко, що е различно от тях?

И по какви мъже все пак си падаш?!

Ужасно е погрозняла.

Едно е да си на 20, а съвсем друго е да си на 30.

Някои и на 50 са красиви. Но тази не е от тях.

И аз това си мисля, да не говорим, че все пак предишните й снимки да доста пипнати във Photoshop преди да се предоставят на "драгия зрител". В момента изглежда като рошава грозновата латина ( даже и те имат по-светла кожа). А интересно какво мисли съпругът й за плейбойските й снимки;)

Хамериканеца си е купил евтина българска *утка, за каквато подобна не би могъл да се ожени в америката

Ооо, щото в Америка всички жени са неземни хубавици и с екотират скъпо

виж, че е писано под коментара на "аз", не е за тебе, ти си права.

Кво им става като отидат в Щатите? Нито косата й направена, нито роклята е хубава... нито мъжът. Скромна горска церемония с някакъв дервиш. А колко е хубава на българските снимки!

Когато стоката е петнадесета употреба,....да търсиш косури....

Наистина май махараджа ги венчава.Не ме кефи въобще младоженеца.Ама щом се харесват, нека се вземат.Няма да пиша "младите", щото младоженеца е видимо по-възрастен от мен.

Честито на младоженците! Дълъг и щастлив семеен живот! Бъдете живи и здрави!

БРАВО на момичето има завидна биография!!

А вие не сте ли банални като видите някоя българска мома женена за чужденец и почнете да хулите, виете и обиждате? Тя че е грозна продажна к..ва, щото не си е избрала един от вас велики хубавци български! А съпруга и че умрел, импотентен дъртак, щото има повече пари от вас?

Ти на кого и на какво правиш реплика?! Какво отговаряш и кой е казал тези неща? Или "слушаш" гласовете, които ти говорят в главата? Или иди на лекар, или си вземи хапчето.

Много са сладки и изглеждат щастливи!

?!?! Изглеждат Щастливи?!?! Особено младоженеца.......бсахти платените приятели имаш Ени! Жалко, но никой не ти казва истината в очите!

Без тази новина денят ми нямаше да бъде същия!

Хубав мъж. Да са живи и здрави!

?!?!??!?!? Ти кьорав/а/ ли си?!?!?!? ...или извратен...

Нито едно от двете. Кое не му хареса?

Какъв е тоя "дервиш4, който ги венчава?!

Това е мечтата на всяко българско момиче - да отиде в чужбина и да се ожени за чужденец.

Така е, Пешо, но можеш ли да си отговориш защо?

като ги напердашат и им вземат децата, идват да реват на българския данъкоплатец да им оправя шибаните бакии....

малкият проблем е че изненадите в тези смесени бракове тепърва предстоят /случват се в 90% - не само при арабо-мюсулманските/, и въобще сериозно се съмнявам , че някоя жена ще открие щастието със средностатистически европейски мизерник /по-богатите винаги биха уцелили някоя красива украинка или рускиня/ - от няколко подобни случая и само 1 е с щастлив край...засега...Тъй да се каже евтината завоалиране проституция като тази няма как да води до щастие за изпълнителката...Като е ясно, че българските мъже като цяло не са много ок включително и аз..., но ако някога имам дъщеря ще направя всичко възможно да не се омъжи по такъв начин...

Забрави да добавиш...на всяко истинско и добре възпитано момиче... Аз съм и аз към момента щастлив, че моята дъщеря и тя мисли да стори същото!

...?!?! Тоа малко на сериен убиец - психопат мяза..да внимава Ени с него! М/у другото, къде мога да намеря порноклипчето с тая парясница...??

то е с Яна, не с тази :)

Мислех, че и тая има......Те всички са един дол дренки...."дзвезди"

Гроздето е кисело, щото е високо.... Намери си клипчето с тая или оная - все тая - и си удари една тъпанарка, вместо да се изпляскваш тука:)

?!? Кво грозде, бееее, кви 5 лева! Аз и съчувствам направо на момичето бее...тьорава ли си колко е грозен тоя 20 години по-голям чичко от момата? Вижму само погледа умрЕл бе....Ей като почнете да пишете и да се превъзнасяте....да не говорим, че и тя вече на нищо не прилича...явно е от щастлив живот, аа???

Богат ли е чичкото?

готина двойка! успех в семейния живот!