Елица Тодорова и Стоян Янкулов отново са двойка

Чувствата между Елица Тодорова и Стоян Янкулов – Стунджи отново се възродили по време на съвместната им работа върху нови парчета, пише "Монитор".

Обратно в новината

Коментари - Елица Тодорова и Стоян Янкулов отново са двойка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пофръцка се насам-натам, но като се усети, че без него е кръгла 0, взе, че се върна...

Поибе са, поибе са, па земи че са върни при Струнджо

Да не бърза Стоянчо с детенце от тая кака. Че като знам с кого и как са я шибали, може и де прихванала някое семенце ... То не може да се изгълта всичко, нали? :) Който и младок да и поискаше, а и тя си искаше де - веднага ставаше сварката. Да внимава Стоянчо! Дано имат късмет!

Е ми тва е като дойде сляпата неделя, не пита каква е Елица и каъф й е километража.

Хващам се за главата като чета "грозните" и злобни коментари. Голямо нищожество е българина... Без думи. Точно тези двамата талантливи хора най-малко заслужават обиди и подигравки. Бъдете горди, че все още в България се намират такива като тях, да правят оригинална и модерна българска музика. Дано скоро ни изненадат с нови проекти. Само с подобна на тяхната музика може да имаме успех зад граница. Не забравяйте, че през 2007 благодарение на тях станахме 5ти на евровизия.... Да са живи и здрави.

Стунджи това ти ли си? :)

Не знам тъп ли си или сляп. Точно Евровизия да ми даваш за "доказателство" - всяка година поредна порнография. Тая година венец - травестит. Трябва да си невероятно ограничен, за да се впечатляваш от простотиите на Елица.

Спокойно...Че са талантливи музиканти, талантливи са...ама нали знаеш, болшинството от хората разбират публикациите за личния им живот със същата сила с която биха разбрали публикация за Бой Джордж или Елтън Джон...а при тях (Елица и Стунджи), лошото е че са и от различни полове и пак е неприемливо...или да не публикуват нищо жълто или...недей да обвиняваш коментаторите...Слава богу те не са музиканти...

Ей ''дрийми'' ти си музикален инвалид. Това ли ти е българската оригинална музика. Да са живи и здрави Стунджи и мацката, но далече от световната сцена, защото само ни излагат. Нейното дзеене като агне на 6-ти май не е изкуство...

Тази Елица от Варна ли е?!? Чувал съм хората да казват, че от Варна и котка не се взима, камо ли жена...

Тия за 100 години успяха ли да измислят нещо ново - постоянно дъвчеха някакво "шоу" в което тая баучи и си мисли, че е певица. Повратя 2-3 фрази на кръст и си мисли, че носи послание на света. Нещо подобно на "Ела изгрей" на едни други пишман-творци.

Блудната Елица се завърна. По скача от цвят на цвят и хоп пак при Стунджи. Така са по-голямата част от жените в БГ - вечно недолюбени, вечно търсещи своя принц, вечно неразбрани и като ги приземят се връщат при най-мразените - бившите им съпрузи.

Ей, този мъж съвсем е на разположение на капризите на Елица. Сега го иска, после не, той е там и чака. Има нещо сбъркано, но като гледам снимките на девойката си мисля, че бързо трябва да го взима, с всяка измината година, той става по-хубав от нея. Това като не изпускам фаста, че не е хубавец. За него ми е жал, защо ли?!? Поредният мъж с андропауза, взел походила си и без избор женичка, а той стария пристан....жалка работа, без достойнство....

Цялата новина е в началото - "новите парчета", всичко останало е "дъра-бъра".

Не я харесвам тая , много е меркантилна!

Те никога не могат да бъдат шестица

Тези да не смятат пак да ходят на "Евровизия", че допълзяха пак в новините?

Тази амбициозна девойка, като види, че славата й се е поопърпала, току се прибере при човека, кешки някой се сети за нея. И така до другия проект.

Стунджи май не и беше казал за първия брак и детето и работата помежду им се разсъхна след като се появиха по пресата снимки на дъщерята и бившата и техни интервюта. Дано вече Елица е преодоляла шока.

То това на Елица ми изглежда като "Хем боли, хем сърби, ама драго ми е"

И не мога за разбера що са ми толкова противни?! Нещо ми урунгилеят и двамата...

До скоро бяха тройка

С кой?

Не с кой, а с кого! Да се върнеш във втори клас на любимото училище.