Неве: Краси никога не би ми предложил брак

Победителката в „Като две капки вода” Невена Бозукова-Неве опроверга слуха, че мъжът до нея - продуцентът Краси Ванков й е предлагал брак.

Обратно в новината

Коментари - Неве: Краси никога не би ми предложил брак | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Виждал съм ги и на живо с Маца, ами наистина са грознички.

И аз не бих...

Нети беше първа повечето пъти.Невена не си спомням-може и да е била 1 път.Как стана така накрая?Странно..

По - важна е душевната красота!

На негово място и аз нямаше да искам. Пък и полиандрията не е разрешена все пак, независимо от наложилият се морал...

Мразя това което ще кажа, но понеже го мисля ще го споделя. Аз не познавам Невена, но прегледах данни от предаванията и видях Нети да е първа почти винаги! И то винаги с гласове на публиката и после отпада четвърта! Защо? Защото беше класи над Невена. Докато другите двама са значително по-слаби от нея. И понеже съм виждал как хайваджан се оправдава и заявява - няма нагласен вот. И понеже съм виждал как се опитва да манипулира резултати - ще кажа: това е рушвет за еба... на Невена - Краси Ванков! Няма съмнение. Всичките тия до един са евреи и ни мислят за слабоумни. Бъдете сигурни!

Беше много приятно шоу и Неве си заслужи победата! Много съм доволна, за разлика от другото шоу с танцуващите. Там 1 беше Михаела Филева, но ...

Kalin

Жена да се дърпа да е булка няма.Просто влиза в тон с мъжа до себе си;-)

Явно не познавате много жени, разсъжденията Ви са от миналия век.

аз познавам доста мъже които се женят и влизат в тон с жената до себе си , просто някои хора имаме характер, други нямат :)

мене ми е през дедовия

По-нагласено шоу отдавна не бях гледал. Та даже и с колко % не дадоха е спечелила...Смех. Евалата на Къци, бе нумеро уно.

За огромно съжаление има много хора, основно мъже, които не правят разлика между брака като гражданско-правен акт и брака като обет пред Бога и човека когото обичаш (за непросветените-Бракът е едно седемте тайнства на православното християнство). Относно първото аз също имам известни съображения, които обаче лесно могат да се вземат предвид в един предбрачен договор...а що касае второто мисля, че е съвсем нормално и в реда на нещата да предложиш брак на Жената, която обичаш, показвайки и че тя е твоят човек, че държиш на нея и искаш да си с нея в добро или лошо.....Както се подразбира аз самият съм мъж и не мога да проумея как може да има толкова мъже, които напълно отричат брака, без да са наясно какво точно отричат, говорейки за някакви хартийки....според мен това са хора с много беден душевен свят, егоисти и страхливци...не разбирам съвсем и жените, които се примиряват и са с такива екземпляри, че и даже проявявят уж разбиране относно малоумната им позиция.........

Те знаеш ли колко от тия дето според теб не са страхливци и са предложили брак след това са се развели - значи какви стават - лъжци така ли

Абе, ти да не си пришелец от миналото, бе ? Какви таинства те гонят? Де ти религията?При поповете педофили ли ? Нали обета пред Бог се дава пред свещенник или може и без такъв, понеже дефакто няма читави свещенници ?!? Ако може и без свещеник, какво пречи на двам човека да се обрекат пред техния си бог, без посредничеството на поп или както там се води ?! Обета, мой човек, се дава в сърцето , а Бог е свидетел, така че може тази дама и избранника и да са дали такъв обет! А ти, марш веднага в средновековието! Там те чакат ония с качулките, щото за тях всеки е грешен и е за кладата! Аман от промити мозъци! И няма значение дали са промити от религия, турски сериали, телевизионни реклами, комунисти, депесари, бойко борисовци и каква ли не друга смрад!

hrisgor@abv.bg

Като ти гледам стила на писане ми е ясно що за посредствен човек си.....никъде не съм казал, че непремено трябва да има църковен брак пред свещеник, особено ако човек е атеист, това е напълно безсмислено.....не знам какъв допир си имал с лица представители на църквата, но да се обобщава толкова безпардонно е меко казано некоректно.....

Точно и ясно. Напълно те подкрепям и не бих го написала по-добре. 100+

Кудкудяк! Кудкудяк!Куд-куд-кудкудяк!

Бракът винаги е бил просто един договор и нищо повече. Само допреди 100 години хората са се женили защото не са имали избор. Всички тези Христянски простотии са една окраса на нещо съвсем прагматично.

Женитбата е била единственият възможен начин една жена да има препитание. Ако ли пък не се омъжи за цял живот увисва на ръцете на братята си, което се е считало за житейска нереализация. Но такива са били времената, а днес да се счита, че едва ли не всяка жена иска да се омъжи и неомъжена е нереализирана е меко казано остаряло мислене.

За огромно съжаление голяма част от българските мъже живеят с илюзията, че всяка жена си мечтае да й предложат брак, и винаги с радост би приела. И ми е смешно когато някой определи тези мъже, които не искат да предложат брак, като хора с много беден душевен свят, егоисти и страхливци. Да не би тези, които са се оженили всичките да са с богат душевен свят, да се раздават и да са смели? Това дали живееш щастливо с някого или не, не се определя от един подпис. По-сложно е, но ти едва ли ще разбереш, защото мисленето ти е доста елементарно.

hrisgor@abv.bg

За твое съжаление аз лично не познавам такива мъже, живеещи с подобна илюзия, още по-малко мога да включа себе си в това число....Да, има хора които по различни причини сключват брак не по сърце, нещастни са и т.н, но това по никакъв начин не означава, че бракът като институция трябва да бъде отречен и заклеймен.....и стига с тези подписи и хартийки, на всеки средноинтелигентен човек му е ясно,че бракът не се изчерпва с това и нито пък, че може да се отъждествява само с тези формални критерии.....относно мисленето ми бих те помолил да се въздържаш от коментари, защото ако приемем, че е такова каквото твърдиш, само доброто ми възпитание и вродена толерантност ме възпират да класифицирам твоето...Със здраве, поздрави!

Щом мъжът и е толкова богат, защо не е купил на дъщерята кола досега? Или тя е от първия брак на госпожата?

Голямаааа интрига кой ще спечели, няма що! Шоуто беше чудесно, забавлявах се! Тук нямаше значение кой ще спечели защото участниците са ПОКАНЕНИ да участват, а не са ходили на кастинги, всичките са малко или много познати и приятели на МАги Халваджиян, за всички може да се каже, че имат връзки, ако бяха спечелили. Тук трябваше да се забавляваме! Според мен възмутени могат да бъдат само комплексираните роднини на "загубилите"!!!

Абе много се голи тая бабка бе, много се деколтира нещо. Хм, как е прилъгала младока. Ако е за пари или поне има сянка от това - няма жена дето да си признае. То е все едно серегя станишко да се признае за глупак!

Явно този Краси Ванков, като дете много добре е гледал българският игрален филм "Маргарит и Маргарита", защото имам чувството, че дълго време е връзвал обувките на Краси Гергов и Милото.

ГОТИНА Е НО НЕ МИ ПРИЛИ4А НА ЩАСТЛИВА И ОБИ4АНА .НЕЩО НЕ Е НАРЕД ЗАТОВА НЕМАТ БРАК ..

НЕВЕНА СПЕЧЕЛИ,ЗАЩОТО МЪЖА И Е КРАСИ ВАНКОВ И ИМА МИЛИОНИ....А ОТДЕЛЕН ВЪПРОС Е КАК ГИ НАПРАВИ??????

Това,че е неизвестна и случайно попаднала е невярно. Неве беше доста време участник в скечовете на предаването на Робин Кефалиев "Аламинут". Участва и победи с колегите си от това предаване в един сезон на "Форд Бояр", където се иска бая яко дупце. Ако тогава не сте я гледали си е ваш пропуск, защото и там беше позитивна, весела, с усмивка, с уникално чувство за хумор. В "Като две капки вода" за мен тя беше безспорния фаворит- нито веднъж не направи лош образ, а пеенето и беше забележително. Аз много харесвам и Нети, но ми дойде в повече прекалената и чувствителност, чак до мелодрама. А личния живот на Неве не ме вълнува. Права е жената- ще я уредят да участва, ама тя като е некадърна...А Неве си е кадърна и талантлива и я поздравявам за победата. Къци понякога преиграваше,че и фалшивичко пя. Да не говорим,че при участието си побутваше и отрочето, което лично мен доста ме подразни. Иво Танев и Динката бяха по-добри. Особено Иво- страхотно позитивен и забавен. Но който си го харесва Къци ,харесва- въпрос на вкус...

А да не би съвсем случайно мъжа и да е продуцент на поне едно от тези предавания

Именно! Продуцент на всички тези предавания е мъжа и - Аламинут, Форт Боярт, както и на Етажна собственост и т.н.

Ако е продуцент на Аламинут, тогава защо изгониха жена му?

Казва се форт Бойар , не БоярТ

Eto na tova se vika hem grozna jena, hem sus samochuvstvie!

човек не се смята за успял, докато не го оплюят дежурните завистници в дир-а

Тая световно неизвестна кифла да сведе виновно глава и да не си отваря устата защото ние очи имаме- не я заслужава победата! Победата беше за Къци и малцина са тези които ще оспорят! Мафията в продуцентските предвания е очевидна. Затова- нито един sms за такива лъжливи формати и да отиват на бунището!Арменеца да се ЗАМИСЛИ за догодина!

Абе гном, това беше единственото приятно и позитивно предаване и преди всичко ШОУ!!! ако си некадърен, комплексиран и не можеш да се забавляваш, въобще никой не ти е виновен! Финалът въобще не беше важен, все тая, аз бях доволен от предаването, много ме забавляваше и отпускаше понеделник, и Неве харесвам и Нети и Стефания също, въпреки, че не ме кефи Къци направи няколко мнгоо добри имитации, останалото е без никакво значение освен за такива елементарни частици като теб!!!

някой от форума има ли представа как Марк О Селски, натрупа състоянието си, защото тия приказки за бедните деца и бурканите съм ги слушал много, и знам че винаги има нещо гнило в Дания, примерно кой му подаде ръка да изпере някоя и друга пара и т.н.

Няма никаква инфо за него - само че е 77 набор, завършил 2000 година - за десетина година как се правят милиони не знам - в България по честен начин - едва ли

Естествено че са я уредили да участва - иначе въобще нямаше да попадне в това шоу - никому неизвестна, вече дали е спечелила честно не знам

Милионерите се подкрепят.

АБСОЛЮТНО СЕ ПОДКРЕПЯТ !

Фина, естествена и талантлива! Победи защото беше ненатрапчива, без болна амбиция и без пренатягане! А най-вероятно победи и защото много хора гласуваха СРЕЩУ Къци и Нети!!! Все пак никой не може да отрече, че Неве заслужава!!!

...една прекрасна актриса и жена! Изключително много се радвам за победата й!!!

С това изказване, ми падна в очите. Оправдава се, знае, че не е харесвана от хората, чак толкова, че да спечели честно. Не познавам някой, който да я харесва и да е пращал SMS за нея. Повечето хора харесват други участници. Не ми дреме за парите и, но по добре да коментира, как това бедно 21 годишно момче, стана милионер:-))

Интересна е тази история за бедното дете от Видин, бурканите и т.н. Защо ли се сеща човек за вица за обяснението за първия милион?

АЗ МНОГО Я ХАРЕСВАМ КАТО АКТРИСА И ДОБРЕ СЕ ПРЕДСТАВИ В ШОУТО,НО ВСЕ ПАК КЪЦИ СЪЗДАДЕ НЕЗАБРАВИ ОБРАЗИ И БЕШЕ ПО-ДОБЪР ОТ НЕЯ.ПРЕДИ ДА ОБЯВЯТ РЕЗУЛТАТИТЕ ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАХ,ЧЕ ПОБЕДИТЕЛЯТ Е ТОЙ.НО ЗАМИСЛЕТЕ КОЙ С КОГО И КАК ?

Коя е тази ? Какво е казала ? Айде У лево ! Моля ПР и да престане да пише коментари, а дир-а да напише нещо за Лозанов...Не мога да заспя без новини за него...Само Джиизъса може да го замести на новинаркият фронт за ценители...

Ало ПР-а...стига сте ме минусвали. Онези двамата да не са клиенти на друга агенция та сте против да пишете за тях или спряха да плащат ъ ? Евентуалното ако крокито Ви е клиент една статия за нея също би ми осмислила деня там руснака ще киха...моляяяя или поне на промо я пуснете фрее този път....

TIREX

най обикновена пача. не била з а$ най ми била за Eвро.. и случайно заслужено бла -бла била с печелила.. от кога гювендии като тази са положителни образи?!

Тя може и да не е положителен герой, ама ти, с твоя просташки и неграмотен изказ, автоматично ставаш отрицателн герой. Пожелавам ти да бъдеш по-свеж, да забраввиш злобата и да вложиш малко по-голямо старание при писането.

TIREX

Изказът е като за мнозинството тук. префинени словоформи няма да достигнат до семплите интелектуални възможности на адмириращите подобни псевдо звезди. Налагането на елементарни хорица в интернет пространството задоволява масата ,която поглъща всяко "лъскаво" и "шарено"- признак на аборигенски манталитет.

Браво Неве! Честито. Харесвам те за това, че си истинска, неподправена, непревзета. Откакто с Маца не сте в Аламинут, предаването умря. Факт.

Тя е превзета вече от театъра например,но не е предвЗета. Ей,човек ще обесите с тази неграмотност.

Страхотна мацка! Много добра актриса и жена! Браво, Неве!

Чак пък мацка, хайде по леко. Нито е хубава, нито е симпатична. Най обикновена жена, даже за милионите, които има, не изглежда въобще добре.

А трябва да прилича на посредствена кифла ли? Да издуе джуки и балкон?

Радвам се, че тя спечели! Мисля, че беше най-добрата! Освен това шоуто ми харесва! Всеки понеделник, вторник и сряда гледах предаванията по нова. Предпочитам българско шоу, пред турски сериал. Надявам се сега да има поне хубави филми! На Невена пожелавам здраве и късмет! Сериалът "Етажна собственост" наистина липсва на много зрители. Все едно си гледахме нашата, българска етажна собственост.

А защо да не я уреди да участва и да спечели? Добре вложени пари в Пи Ар. Досега участия в най-гледаното ТВ време, а откакто свърши шоуто, вече три дни, всеки ден новина за нея в Дир-а, и по другите медии предполагам. Сякаш не е победител в шоу на една от многото телевизии, а първата българска жена-космонавт.

Дрън, дрън ярина, 101 мъндахерца!

Много сладка двойка, късмет им желая. А наградата на Неве си беше напълно заслужена.

както се казва,пари при пари отиват.Но иначе беше заслужено.