Валери на почивка с двете си деца и Николета

Николета Лозанова и футболистът Валери Божинов отново пътуват заедно.

Обратно в новината

Коментари - Валери на почивка с двете си деца и Николета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щеше да е новина, ако Валери беше на почивка с двете си жени, т.е. с родителките на чааветата:) Иначе до година-две очаквам да ходи на почивка и с трето-четвърто чааве - само да видим коя ще спечели оплодителното му семе. Със сигурност обаче новата жена ще е два-три тона по-тъмничка от последната, ако съдим как се променя вкусът му с времето - не е чудно, човекът си го влече мангалското.

Като гледам от това слънце, направо са станали на Варели и Пържолета (с много изкуствена сланинка). :-)

ИНТЕРЕСНО - ПИШАТ - ВАЛЕРИ С ДВЕТЕ ДЕЦА И НИКОЛЕТА ???? ГЛЕДАМЕ САМО СНИМКИ НА НИКОЛЕТА! ТАЗИ ЖЕНА АКО НЕ СЪЩЕСТВУВАХА ОПЕРАЦИИТЕ - ЩЕШЕ ДА СИ СЕДИ В ПЛОВДИВ ОЩЕ С ПЪПЧИВОТО ЛИЦЕ! СПОМНЯТЕ ЛИ СИ Я С РУСАТА КОСА И КОЛКО МНОГО ПЪПКИ ИМАШЕ???? И КОЖАТА И ЕДНА БРОЖГАВА,ДЕТО СЕ ВИКА '' - ЖЛЪТА'''- КОКОША КОЖА!

Силикон в изобилие.Порнографски пози и к....ски поглед.

Това , малкото момиченцето, на нищо не мяза. Кифла и половина.Дано поне е по-умна от тъпата си майка, която също за нищо не става.НИСКА, И ДОПЪЛНИТЕЛНИ ЕКСТРИ нищо естествено.Абе елементарно съвременно женско същество...

И прост......те от магистралата не са ми толкова гнусни колкото тази.

Странно как някои си мислят, че "феновете" им имат нужда да им гледат снимки от почивката... Явно не се наслаждават достатъчно от ваканцията си, та изпитват нужда да се показват... Много комплекси сигурно избиват... Смешни са просто...

Да са живи и здрави хората, но що за ВИП са те? Кухи и безполезни същества. Един нищо и никакъв ритнитопковец и жена му... Тя с какво стана известна? Плеймейтка. С какво са допринесли за развитието на България? Нито творят и правят нещо смислено, нито са интелигентни.... Пф... В България все пакива стават известни. Защото явно такива хора се харесват на българите... Това е достатъчно показателно и тъжно... По-голяма падение от това няма накъде...

Еми нали знае как един член става легендарен... от уста на уста, та така и тая е известна от член на член...

Тоя явно наистина е много тъп щом не осъзнава че като я целуне тази все едно целува оная работа на цяла София и половината от страната...

Валери на почивка с децата и скъпоплатена компаньонка......

Заради това ли сте учили журналистика ? Да ни занимавате с мегаломаниаци и отрепки !

Абе тая Никол не е ли малко дебеличка? Верно, че е още малка, ама то от сега се формира метаболизма й.Някъде имаше статия, че са арестували родителите на затлъстяло дете.

Много грозна жена. Не знам по какви критерий определят коя е грозна, красива или само симпатична. Но аз лично я намирам за грозна. И с тези огромни очила прилича на колорадски бръмбар. А като водеща е определено бездарна и не адекватна. Не знае как да се държи..Слага си ръцете на кръста ...все едно ще играе ръченица. Добре,че екипа и е професионален. Иначе, ако трябва сама до води това предаване, вече да е аут..

"Й" не се използва за обозначаване на мн.ч ! Масова неграмотност, ужас ! Така е, когато се гледа Николета с "ръце на кръста", а не се четат книги...

Ужасни очила, с тях прилича на мухата цеце под лупа. Явно вече има какво да крие жената, щом се крие зад тези огромни грозни очила. На мен лично по снимките ми изглежда като минимум 40-годишна.

Най големите смешници! Кухи са като лейки, само фасада и маркови парцали. 10. - тата дупка на чалга кавала.....ужас

Известни личности отишли на почивка. Ами добре са направили. Какво има да се коментира толкова??

?!?! Жалко за тези млади хора! Бог да е с тях! Лошо, е когато си заминават токова млади, кадърни, просперирали и и нтелигентни хора. Нека господ да ги прОсти и да ги закриля там където са на по-хубаво място.......в дубай, където и да е това на небето......скърбя, скърби ми и сърцето!

дам, а котката на вуйчо ми слезе от едно дърво и пресече улицата.

В таз демокрация к...вите станаха "ВИП"-ове. Аман от поредната силиконка и к.....а. Курволетка е 25-6 години, а вече изглежда поне на 35. С този темп и пластични операции след 30 г. ще е като поредната разпаднала се мумия, жертва на многото пластични операции. Иначе, пожелавам им здраве и щастие.

Не обиждай 35 годишните, някои са в пъти по-добре изглеждащи от 20 годишните, в старанието си да изглеждат хубави, замязват на лелки още от пубертета.

Да де, и аз това исках да кажа :)

В Абу Даби са. Блазе й. Обиколи света момичето.

нито е нещо специално, нито скъпо /освен ако не са малоумници и да са се набили в някой 5+ звезден хотел/ Повечето места на които се хвалят че са били съм бил и аз и не си правя ПР освен сега...Въобще "обикалянето" на света не е толкова скъпо колкото хората си мислят при добро планиране...Цената на Бора-Бора екскурзията на Николери /ако цитираната цифра е вярна/ е равна на 50+ държави обиколени по всички континенти от една позната /включително и много по-добри и екзотични места като Островите Кук например/. Т.е. е хубаво да имаш мозък и на други места освен в краката и ццте като тези двамата...

bufalo_bil@abv.bg

Точно така е. Единственото по-голямо перо в пътуванията, е самолетния билет. И то само ако се купува билет в последния момент необмислено.

Ами бая се е потрудила тя - през що народ и минала. И хубу, че има кой да й връзва и да й плаща сметките.

Време е Валери да си прибере сина от така наречената му майка Ася,която ако не е по кръчмите на Участия е в преследване на любовници като често и сина е свидетел на това по време на секс-ваканциите и у нас и в чужбина!

Каквато и да е Алисия е светица пред тоя бок..к Николета, така че да си гледа щерката, която ще му е наказание за всичко.

Та саламаджийката беше на повикване каква светица хахах? Няма стари,няма млади. Преди Валери беше с 15!!! годишният Хриси Гущеров, който научи да се еве.Дори и на Валери я поръчаха като подарък, той балъка я заплоди...

Край, тази новина промени/съсипа живота ми. Няма да мога да спя вече спокойно...

А бе и нейната не е лесна. Цял живот да се лъска, помпа, боядисва. А се е изоставила малко и футболния милионер ще отиде при друга надуваема кукла. Защото той от жените в живота само това е видял.

Щото пък майката на момиченцето не е селска кака - я я вижте преди пластиката по фейса й. Има снимки в нета. А детенцето си е детенце и е грозно така да се говори за невръстно мъниче. А иначе тия двамцата могат да бъдат определени като "тръгнал селския пръчко за съчки и попаднал на поредния пън, маскиран като свежа гъбка". Халал да са му на Пръчко всички селски пръчки!

Свирколета и Николери пак започнаха рекламата на селско сълзливия си живот на пародийни карикатури от Селяндурия. пИдали с пИдали.

sur4iceto

Колко платена новина.Най-любимата ми част е "ВОДЕЩАТА"Николета.Милата вече поне си има признавание- не е само модел или каквато си подвизаваше.

Пак започнаха с продуктовото позициониране.. явно само това могат.

На пръв поглед на заглавната снимка, изглеждат като едно съвсем нормално, щастливо, симпатично младо семейство по време на лятната си почивка. При по-внимателно вглеждане обаче търде натрапчивия силикон и твърде тъмния, бронзов тен на "майката" и позьорското й цупене, стойки и муцунки, развалят първоначалното впечатление. "Бащата" Валери изглежда естествен и непринуден и видимо се радва на семейството си. Малкият Валерко е одрал кожата на баща си и е наследил неговия чар. Малката Никол е сладка, но ми се вижда с няколко килца отгоре, доста й е бузесто личицето. Като цяло нямам нищо против Николета и Валери, да са живи и здрави, само да бъдат по-умерени в позьорството и да не се държат като сноби. Ососбено Николета. Последната да се облича повечко, вече има дете, стига си е показвала голотиите навсякъде. За мен Алисия е една класа над тях, излезе по-интелигентната и не слиза на тяхното (позьорско) ниво.

За първи път коментара Ви ми допадна.

Нямам нищо против леките жени, но на тази душата и е мръсна.......

Всички в тоя чат ги я ят на николета и за това злобеят. когато имате нейните пари можете да и целунете кръката

Вместо да коментираш, седни да поучиш малко българска граматика, че срамът е голям!

Ама ти явно имаш нейния акъл.

Малограмотна селяндурке!! Засрами се от простотията си и се ограмоти!!!

Николетке ти не си ли на почивка какво правиш в Дир ? Само ти можеш да си толкова неграмотна но това не се учи докато се събличаш. Казваш парите на Николета ..... все си мислех, че Валерката ги изкарваше докато тази не му се лепна. От там на сетне всички знаем какъв крах претърпя Валерката. Жал ми е за него. Имаше страшно много талант в това момче но славата му дойде в повече можеби заради крехката възраст.

E, не - "яТ" и "крЪката" :))))) Това не го бях виждал досега. Как са те пуснали да завършиш 4ти клас?

Със някой лев в джоба, а познай кое ще ми целува Свирколета? Ти явно си готова да целуваш на всеки с някой лев, всичко което ти подаде пред муцуната!

благодаря на дир-а и на ПР агенцията, че ми прочетоха коментара под статията за невидимката /плащаща анонимка по-горе в новините/...След статията за Лозанов съм по-спокоен вече и деня ми е осмислен :-) Бай дъ вей - уефски толкова много ли плаща на Лозанов, че даже е успял да заведе скъпа магистралка на почивка..., че и 2 чавета...? На какво прилича това - вместо на нивата да копат пиперо они почиват... Аууу мноо е богат тоя уефски...Спортинг са прави да искат 60 милиона май...

Само незнам защо Алисия е пуснала детето с тази порнозвезда.......

Ами, защото Николета е съпруга на бащата на Валерко. И от какъв зор Ася да не дава детето на баща му, а да го мъкне на секс ваканциите с тъпкача си Мамин Ники, който нарича детето "малкото ми братче".

Не бих пуснала детето си да контактува с такава, та ако ще баща му на луната да го заведе.....По добре с Мамин Ники отколкото с Ники Общата......

Чудни са ! Само момиченцето е одрало кожата на баща си, супер селска муцунка, свинчесто и противничко.

Щото пък майката на момиченцето не е селска кака - я я вижте преди пластиката по фейса й. Има снимки в нета. А детенцето си е детенце и е грозно така да се говори за невръстно мъниче. А иначе тия двамцата могат да бъдат определени като "тръгнал селския пръчко за съчки и попаднал на поредния пън, маскиран като "

Отвратени сме да ни заминавате с това щастливо семейство. валери е спец в хойкането алисия е 100 пътя по интелегентна от николета но не пее добре. ивана и кали са изстинските певици които иат глас и мерки. а николета се не пуска варели защотото той знае за всичките и похождения които италянското радио съобщи. защо не кажете колко лева е дала за да я изстопосват всеки ден тук и да плашат умните и интелегентни българи.

Е, не.Този правопис кърти мивки.

да. и аз съм потресен, че има толкова много българи, които не знаят български...ужас...пиша нарочно с малки букви...

Абе, какви са тези неграмотници, които се подвизават в нет`а?

A, не са изгладили напълно отношенията си, ама са на почивка заедно.Еми как ще пропуснат.И каква почивка само, една снимка с децата и още 5 Ни-Лото с нацупени джуки, подредена и нагласена като за фото-сесия.Ей т'ва е - отиваш на почивка, връчваш наследството на бащата , а ти с фотографа - снимки.Еми как ще се пропусне.

Докога ще ни занимавате с тези безхаберници за България. Толкова много ли ви плащат, за да ги пъхате под прожекторите. По този начин те стават още по-гадни и омразни.

Най-интересното на такива новини са коментарите под тях. :-)

Абе, нещо му липсва на тоя "пъзел"! Аз виждам две ц..ци, един г..з и се чудя само к'во правят тези деца там - филмът не е за деца! Алиска на какво кино го е изпратила малкия Божинчо?! А, и между другото, макар и малко off, подобни огледала има в кварталната бакалия - гледат те в тях да не откраднеш нещо:) НиЛотке, да не вземеш сега да се стреснеш и да махнеш набързо някои снимки, че ще секнеш голяма част от мъжката аудитория посредата:)))

Николета ни показва напомпания си бюст, сложила е още някое кубиче:-)

Готини са.Божинката не е лошо момче,Николета и тя е симпатяга.

........... на която е в компанията на съпруга си, дъщеричката им Никол и синА на Валери................... Открийте разликите и научете граматиката от дир.бг. За какво са ви награди като не знаете да пишете на български!!!!!! Преди 2 дни също имахте много грешки и бяха по всички новини

Искането ти е НЕВЪЗМОЖНО за БГ джурналето! То е неграмотно и слабо културно ъщество. Прилича на малко псе, от което се иска само да лае! Препоръките са безсмислени!

БГ ? Колко да е БГ ? У дир-от май нема мноо БГ...

Изцяло си прав и много точно си ги описал всичките. Всеки път си казвам, че повече няма да им обръщам внимание, но като им видя малоумните грешки, се чудя някога били ли са на училище.

Виж сега, напълно съм съгласна с коментара ти за редакторите на този сайт. Обаче това доказателство, което посочваш, няма никакво покритие - "... на която е в компанията на съпруга си, дъщеричката им Никол и синА на Валери". Предполагам, си чувал/а за предлози. Пише се "синА" заради предлога НА, т.е. "На Него" (като махнеш "съпруга си" и "дъщеричката им Никол"). Ако бяха писали "синЪТ", щеше да се получи "На Той".

Извинявам се, грешката е моя, не видях, че в статията са писали "синЪТ". Дааа, неграмотността е потресаваща.

Нещо не разбрах правилата...Пише се 'сина' заради предлога 'на', който следва??? А какво ще кажеш за "Синът на Валери отиде на почивка' например? Щото това изречение си е без грешка. Дали има предлог след 'сина' няма значение, правилото е дали 'син' е подлог или не.

Какви интЕУектуалци. :) Гордостта на България. Добре заслужена почивка. Скъсъха се от работа, милите. А малкото Николетче много "красиво" бе, пу пу. `Убавица.

голяма новина от дира алоо защо не спрете да пишете глупости

Завел е челядта, жената, бавачки една-две, фотографа, тъпкача на николетка, може и алисия да е в трупата, абее с една дума добра душа, мъж мечта!

Супер! Дано успеят да съхранят семейството си.