Сара Брайтман плати $52 млн. за полет в космоса

Оперната певица си осигури полет в кос­моса срещу сумата от 52 милиона долара.

Обратно в новината

Коментари - Сара Брайтман плати $52 млн. за полет в космоса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам кой каква концепция има за лесно изкарани пари, но докато повечето хора почиват по 100+ дни в годината, артистите от подобен ранг почиват далеч по-малко... Парите са, за да се харчат, а и съм сигурен, че е дала не малко за благотворителност и всякакви подобни каузи. Така че имайте респект към чуждия кураж и себеотдаденост! :)

Почиват, какво искаш да правят? Не всички имат таланта, за да бъдат толкова добре платени. Какво предлагаш, да бачкат по шест и половина работни дни в седмицата?

Вие си хейтвайте на воля. Но тя ще е тази, която ще може да изпита преживяване, което малко хора дори не могат и да сънуват. Само да имах и аз едни такива пари, колко мечтани преживявания бих осъществил. Но.. прост съм, нямам връзки да компенсирам, ще си копам на нивата и ще си пощальонствам. Пък вие си хейтвайте :)

Той и Боцко прост ама забогатя.

Каквото и да прави - само ще диша праха на Валето Терешкова!

Съгласна съм с Пипи, че както лесно ги е изкарала тези пари, такаи безсмислено ще ги похарчи. А за умниците, дето коментират 'Изкарай ги и ти", ще кажа, че за съжаление нещата в живота и в света не винаги струват това, което се плаща за тях. Затова шоу бизнеса владее света и праща гръм и мълнии ( като някои "умници", отговорили на Пипи) на тези, които се осмелят да кажат , че "кралят е гол"

не съм съгласен. Какво значи "лесно изкарани пари" . Забравяте зверската конкуренция в шоубизнеса!Защо всяка певица и на запад и на изток не става успяла и милионерка??? Сара Брайтмън просто предлага качествен музикален продукт.Тя е световно известно сопрано и е първият изпълнител, далеч преди Бочели, който започна да прави песни "крос-роуд", т.е - смес между поп и класика.Да не говорим за съвместните и мюзикъли с Андрю Лойд Уебър, които са едни от най-продаваните в историята.И ако на това му казвате - лесно и несправедливо спечелени пари....не знам....парадоксът е, че парите изкарани със шоу винаги изглеждат "лесни" обаче ако разчитаме само на "трудно изкарани пари" чрез копане, тогава не бихме се радвали на красиво изкуство, нали?

А ще доживеем ли да видим първата порно актриса в Космоса да прави демонстрации?

Кретени, всичко е реклама! Плаща се от нейно име, после горе пее , народа зяпа а спонсорите умножават $52x2,3,4,5.....

мдаа .....ричард брансан е велик човек ....да милярдер е но спокоино си варви по улицата ,много земен и естествен .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми щом може да си го позволи, да дава. Доста по-полезни неща могат да се свършат с тези пари, ама нейна си работа. т

Какви неща например?

полезни!

Хайде сети се, де!

Имаш крава - пиеш мляко, нямаш крава - не пиеш мляко! Та и нейната така, има си пари за харчене жената, но си ги е заслужила, де!

Сигурно след няколко десетилетия ходенето до Космос ще е нещо по-лесно достъпно. За сега само ще четем и гледаме тези които могат да си го позволят.

Последва цял лист от простотии

Новината всъщнос не е новина, за нея вече бе писано преди, че ще лети.

Имала пари бол - дала! :)

Скъпичко ми се вижда, одрали са я. Пък и в нета пише, че тя въобще има 50 милиона. Да си хвърли пенсиония фонд за единия кеф.

Изкарваш ги лесно, харчиш ги без да се замислиш. Винаги съм знаела, че всичко на тази земя е късмет:-)) Има певци с една изпята песен и могат да купят после цяла България.

Прав си, бро/сис.

Хайде да не съдим кой как си изкарва парите, а? Големи специалисти станаха всички по всичко! Като е толкова лесно изкарайте ги и вие!

Сара Брайтман има повече от една изпята песен. Някой съмнява ли се?! Браво на нея. Веднъж се живее и парите щом ги има човек...

...само заради това се покланям на Сара Брайтмън! като певица няма да я коментирам, това е друга тема. Но си мисля, какъв човек трябва да си, за да имаш състояние от стотици милиони долари, световна известност ....и да рискуваш живота си, като седнеш на върха на огромен "фишек" натъпкан с експлозивна смес при това като си платиш за това доста солено! Огромното богатство явно не е достатъчно за да намериш себе си, нито пък ти дава пълно щастие. Но това малко хора го съзнават. Ричард Брансън, шефът на Вържин, обиколи света с балон и често рискува живота си, а е милиардер. Въпрос на съзнание и дух. Кога ли някой наш олигарх или богата чалга певица биха се решили на нещо подобно?? Сара е типичен представител на британската заможна класа.Там за да си много богат, трябва да имаш акъл, елитарно образование и да влагаш парите си в нещо смислено.Като бях в Англия, минах покрай "имения" на богаташи.Много малко показност.Просто големи и стилни къщи - нищо общо с мутро-барока тук.

1.Страхотен маркетингов ход!Брайтман и колектива около нея са ниво - искат да диктуват модата.Събличането,простотиите ,наркотиците,въобще "лошото момиче",съответно "лошото момче"са безкрайно изтъркани пинизи.Да не продължавам. 2.Тези квартали които сте гледал в Лондон са на 300!!! и повече години богатство.Не става дума за сградите,а за традициите на поведение на богатите.Освен това те отразяват неописуеми по нашите понятия богатства.Не знам дали ме разбирате,но само дори управлението на тези богатства е чудовищна по обема си дейност.Да не се сравняваме.

не знам какъв е хода - маркетингов или не. но едно е сигурно - има риск за живота.Убеден съм, че мнозина биха се отказали доброволно да полетят в орбита със Съюз! дори да не им искат пари!Така че, не може да се отрече, че е смела. колкото до именията - не съм ги гледал в Лондон, а в тихата североизточна провинция, която се нарича "Норфолк". Това са чисто английски имения.не говоря за тези, които вие визирате.

Дървен филисоф

..по-добре "дървен философ", отколкото "градински зеленчук".

Ами нейни са си - ще си ги харчи както си реши. То е ясно, че аз и ти и той щяхме да ги похарчим различно, ама ги нямаме. По интересно е как ги е спечелила - с комбинация от глас и визия. Т.е. с неща, които са природна даденост. Да вярно сигурно е учила пеене и се е упражнявала, ама един вид се е родила успяла... Една приятелка го обяснява с прераждания - колкото по-добре си се представил в последния си живот, толкова по-надарен си в следващият. Ами то тогава тази сигурно е спасила половината човечество, пък аз сигурно пaк съм бил цървул :)))

Прав си, бро, и аз съм така. Е, все пак още съм под 30 така, че имам някакъв ... теоритичен шанс да получа нещо от живота.

един наистина ангелски глас

Сега като експлоадира Союзът кат миналия път, дали ще й върнат парите?

Имаш предвид совалката Чалънджър, нали?

Ще експлоАдира, ако има експлоАзия!:))

има ли си гадже?

За какво ти е? Тя си похарчи парите вече :D

Тая има ли акъл у главата си бе?

Имала , дала.