Най-горещите бразилки в света

Бразилките винаги са актуални, а сега дори ще са домакини на Световното първенство по футбол, което започва днес.

Обратно в новината

Коментари - Най-горещите бразилки в света | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

избирам си втора и пета да ме изпразнят :D

3-ти май

хубави са момичетата, няма спор! а за европеиската кръв е така и даже е малко смешно. французите например казват на русите бразилки "нацистки" принцеси, тъи като голяма част от поддръжниците на хитлер бягат в бразилия

СТИГА МИ ДА ЗНАМ КОИ СА НАЙ - ГОРЕЩИТЕ ВЪВ ВХОДА

Taка като чета коментарите дотук оставам с натрапчивото усещане, че мнозинството от писалите преди мен въобще не са наясно какъв е етногенезисът на бразилската нация...та да поясня рекох......: 1. Около 45 % от днешните бразилци са потомци на еропейци в следния ред според численността на имигрантите: Германци(забележете!!!), португалци, италианци, поляци, украинци...и т.н Това обяснява еропейският вид на голяма част от жените на снимките, които според някои не били истински бразилки, щото не знам кой ги е вкарал в дълбокото заблуждение, че истинските били само тези дето са мургави, трътлести и късокраки....Под имиграция разбирам естествено много стара такава 18, 19 век.....т.е поне от 4-5 поколения..... 2. Мулати, т.нар. на местния диалект на португалския "pardo"-приблизително също около 45%, потомци на смесване на европейци със роби от Африка, докарани да работят по плантациите......според някои "истински" бразилци, каквото и да значи това..... 3. Афробразилци, потомци на роби от Африка, несмесени или в много малка степен с други-5-6%. 4. Потомци на преселници от Азия, главно японци, ливанци и сирийци. 5. Местно индианско население, живеещо главно в специални територии в Амазония-под 1%. Всички гореизброни са в еднаква степен бразилци.....това ще ви го каже всеки един бразилец, независимо от цвета на кожата си......така, че ако обичате престанете с коментарите си, издаващи меко казано потресаваща непросветеност.....

8901

Който не е "спал" с бразилка, ще си умре с отворени очи. Който е "спал" с такава дама ме разбира защо го казвам.

Горещи , та чак ме опърлиха : ))) Няма спор - много са готини . Ама от Българките по-красиви няма ! Да са ни живи и здрави , без тях сме за никъде . Със здраве : )

Всичките от снимките имат минимум една четвърт европейска кръв.Доколкото знам Лима има и азиатска (мисля, че японска, ако трябва да съм конкретен).

То и имената на половината едва ли са бразилски. Например Жизел Бюндхен.

hrisgor@abv.bg

A как да се казва според теб при положение, че от доста поколения назад и по майчина и по бащина линия е от немски произход??? Каквито са между другото и голяма част от бразилците в най-южните щати-Санта Катарина и Рио Гранде до Сул , където и до днес има градове със население с над 80% немски проиход, говорещо освен на португалски и на архаичен немски, разбира се последното се отнася за по-възрастните хора.....

повечето от тях са наследници на нацисти, скрили се там след войната.

това, че са най-голи не ги прави най-красиви

От всички само Адриана става (лично мнение).

Да, бе, да.Нека ти дойде на крака някоя като Жизел Бюндхен или Алесандра Амброзио, пък после ще си говорим дали ставала или не ставала.

Като дойде такава кака, въпроса не опира до ставала или не, а дали ти става или не :).

.....немски бразилки.... :)

тези са бразилки, колкото аз испанка...

а обелската крадлива кучка по цел ден кеси по форумите и точи лиги сфинята мрусна... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коя е тази "Обелска крадлива ку...а" човече?????

Да човече ,тел ъс ,ху дъ фак ис дис бич. :)

Абе преди ден два, тука ги беха показали тия същите ама без грим! Епа като ги навапсаш и накъдриш и напудриш стават, ма без тия цапаници не са кой знае какво!

Вижте в нета Ева Андреса - Eva Andressa, много гореща фитнес инструкторка от Бразилия, а не тея анемичните + има по-секси муцунка

Като я видях тая гореща "буца" ,изстинах.Брррррр

Като за фитнес маниаци става, но за мен си е жена помпеща се с мъжки хормони. Тази няма никакъв сексапил, но хора всякакви и всеки с вкуса си.

Ти си извратен!

Обичаш Кочитки Вурст тиииии.

ниска, трътлеста, набита и в г... развита! Не че нямаш вкус, имаш..., но е извратен!

Какъв е този тежковоз , бе брат'чед ? Ние говорим за жени за ... не да се борим с тях. Вярно си извратеняк

Тази Жизел Бюндхен ми е странна. Води се може би най-големият модел, а изглежда толкова "студена". ;) На снимката тук изглежда по-добре. Може да не е фотогенична.

Айде да не се залъгваме, но от тези дами нито една не прилича на истинските бразилки. С големи стърчащи задници и ханш. И чертите на лицата им не са типични за етноса. Който е бил в Бразилия не може да се излъже.

...живяла съм в 4 различни щата и всичко е много относително, няма типични бразилци, с изключение на индианците може би...всичко е много смесено, в един град, където живях почти всички бяха руси, светла кожа и със светли очи - от италиянски произход...в друг град където живях повечето бяха смеска от бели с индианци...на трето място пълно с мулати, всички те са бразилци така че повечето мнения като цяло са безсмислени...

Ооооооооооооох, котьоооооооо...

Елате пиленца при баткооооо...

Върти, сучи, смучи...

Всичките са красиви , но аз бих казал всяка жена е по своему красива и уникална . А тук в България има , толкова много красиви жени , че е радост за душата и очите , че сме се родили тук .

Бахта и яките пички.

Тази като я видиш и като сравниш с доберманите нашенски- "жени" направо да ти стане гадно.....

При мъже питбули какво да очакваш..

Много як коментар!Каза го точно в мой стил,браво ,изкърти усМИВКИте ни :))))

Всички се изпедерастихте толкова много, че започнах да се радвам. Ще има повече за нас истинските мъже.

Че кво им е толкоз горещо да не им е мерил някой температурата, жена като жена ама българките са си най най паче. Какви бългаски бразилки има а?