Харисън Форд пострада на снимките на ”Star Wars”

Холивудският актьор Харисън Форд е пострадал на снимачната площадка на "Междузвездни войни: Епизод VII", съобщиха от "Дисни".

Обратно в новината

Коментари - Харисън Форд пострада на снимките на ”Star Wars” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

....Спомняте ли си как започва 4-ти епизод /1-ва серия от 1977г/ ??? - "...в една далечна галактика..." И какво стана с новите /първи/ епизоди? - само развалиха хубавото тайнствено начало.....иначе и 20-ти епизод да направят, всичко вече е не заради духа и идеята, а заради парите и печалбите!

Арту Дито WTF?

Е-е, недейте така де! Нали ще се оправи?

Голям е!

Това са лесни пари... Навремето гледах 1-ви, поновому 4-ти епизод с отворена уста... После 2-ри и 3-ти доста ми харесаха... Години по-късно гледах новите 3 и ми се сториха като сериал с малко по-голям бюджет... обаче ги гледах, заради оня далеееечен спомен. И сега пак ще дам 10 лв, макар да не очаквам нищо особено...

Каквото и да е - без Вейдър и компания няма да е таки интересно ...

Не разбирам как ще играят същите актьори като са с по 40 години по-стари. Красавецът Люк/любимият ми образ/ го видях на една снимка на 60 години - нищо общо с чара и младостта на младия Люк Ск - сякаш е жертва на годините и алкохола. Като какви ще го играят? Дори и ХФ, който е голям сладур и отличен актьор - не знам!

Леа и Соло имат деца и вече са възрастни (Харисън Форд и Кари Фишър ) . Люк ще им предаде знанието си за силата като стар джедай какъвто го играеше Обилан Кеноби.

Да, Обилан беше най-добрия. Почти като Кенли.

Играещия Люк, бе болен от някаква болест, май на кожата. Той затова почти не се появи повече в друг филм. Май съм го виждал веднъж или два пъти в второстепенни роли. От всички в Междузвездни Войни само Харисън Форд (о)стана известен. Имаше и един негър от стария 5-ти епизод, който също преди години играеше и в други филми. А Дарт Вейдър е бил някакъв щангист.

Никаква болест няма "Люк". След Епизод IV претърпя катастрофа и след това пластика на лицето, затова стана неузнаваем.

Задава се някаква брутална боза ми се чини...

Прав си, бро, и аз така го усещам.

За всичко са виновни ситите!!! :)=

Не вярват на гладните :))))

Претоплят старата манджа.

Предполагам, че ще има много ефекти, но филмът ще бъде без душа. Освен това Х. Форд е май единственият от старите участници, пък и едва ли ще играе млад джедай.

е как ще е единствен, има ги изброени кои от старите ще играят

Всички от старите ще бъдат. И Хан Соло никога не е бил ДЖЕДАЙ ! Защо пишете по нещо което не разбирате а явно дори не сте си направили труда да прочетете ?

Ще гледам филма само заради кенийската чаровница Лупита Нионго ;-)

..ма тя наистина неустоима тази красавица...:D :D :D

Моля те от името на зрителите в залата, с които ще гледаш филма, седни на първия ред за да не опръскаш някой...

Ех, дядо Форд... Защо не ползваш дубльори бе? Желая му бързо възстановяване.

За мен сагата остави незаабравими спомени и всичко свързано с нея ми е било любимо. Много съм скептичен към новият екип поел любимата сага. Никой не може да бъде Лукас и Спилбърг и да има техните виждания. Искрено се надявам ДЖ.ДЖ да продължи по сюжетналиния на книгите от Тимъти Зан. Както се казва ще поживеем и ще видим.

Ти сериозно ли? По-зле от първите три епизода, които Лукас сътвори преди десет години, трудно може да стане.

Да, дори не съм гледал първите 3 епизода - само като видях трейлърите и веднага се отказах, да не си разваля вкуса ...

Аз съм фен и исках да видя кое с какво до къде е довело.