10-те най-горещи футболни половинки

В момента "светът е футбол" и всички погледи са насочени към футболните игрища в Бразилия.

Обратно в новината

Коментари - 10-те най-горещи футболни половинки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И аз съм в потрес.Абсолютно на нищо не прилича.Толкова се старае момичето, то тунинг, то снимки, а ДИР-а - няк'ви си Ирина Шейх и Кристиано Роналдо, че и Меси с приятелката си и те. .К'ви са тия, бе ,само Николета и Валери, ей.

Шакира е номер едно сред футболните съпруги. Всъщност тя е по популярна и харесвана от всички останали изброени взети заедно, та едва ли и трябва титлата гореща футболна съпруга, тя си е гореща певица.

Приятелката на Меси страшно много прилича на радина Кърджилова.

виц - продавам футболист - изгодно - 80 кг живо тегло, скромно момче , не прекаляа с алкохола и цигарите, има само един голям кусур - любовницата му е много алчна, еи затова го продавам

"Красивите цветя не растат на пътя." Това, което ни пробутват е лъжа и измама.

Антонела РокуЦо, не РокуЗо!

само 2 неща от мен - футболист с костюм - прасе с звънче ... - когато видита такава кака с професор по физика или философия ми се обадете ... аре че милионерите отиват да подтичкват зад топката а милиони няма какво да ядат ... но ще м пляскат ... о, да... плюенето да започне - сега !!!

абсолютно вярно - каквито футболистите, такива и "красавиците" - само да не ни ги налагат - иначе да са живи и здрави

O, да, плюенето вече си го започнал/а.Зависста гледам също е гризе.Ще ти кажа само няколко неща: 1.Милионери са, но независимо дали ти харесва или не, целия свят ще продължава да им пляска.Ако толкова им искаш милионите, да си се постарал да се развиеш като футболист. 2.Да, такива каки професорки по инженерна физика няма, затова момичетата си избират приоритетите - учиш, бачкаш и се развиваш или ставаш модел и си търсиш богат чичко.Лошо няма, кой както му харесва. 3.Някой беше казал:Забелязвай нещата, които имаш, а не тези, които нямаш.Не завиждай за парите, защото те имат пари, но сигурно нямат нещо, на което ти се радваш.Така, че иди си купи една бира и се наслаждавай на Световното с добра компания.Ние правим така - голям кеф е.

Всичките са много красиви! Лично за мен е приятна изненада приятелката на Меси - наистина много красива жена. Естествена красота от Бога.На фона на повечето жени изобщо с многото грим, дългите остри и лакирани във всякакви шарки нокти, изкуствените коси...Леле, тази жена направо ми изплакна очите. Наистина много красива.

Да на Меси жената е симпатично миньонче и не е някаква супер звезда, та явно затова си залага на естественната красота. Те се познавали от деца от Аржентина, преди да замине за Испания и когато след години се срещат отново се събират. При тях не е типичното футболист манекенка.

Ако тоя маймуняк Неймар е сладур, аз съм Джордж Клуни.

ДИР, спирам да ви плащам за ПР! Аз къде съм? Пропуснали сте първото ми място!

Абе, вие луди ли сте? Как класация за секси футболна съпруга да не е оглавена от Николета? Я се поправете, че няма да може да заспи. Що е дала пари за толкова силикон? А кокошото дупе което и е постоянно на устата.....? Толкова труд за нищо.

Аз само се чудя, как Меси е успял да открие жена дето е по-ниска от него.

Меси е висок 1,70. Това за България се води среден ръст, а и да ти кажа има доста мъже в България, които са под 1,70. Рядко у нас се среща висок мъж, така че не виждам къде ти е проблема с ръста на Меси, нито с жена му. И двамата са млади, хубави, Меси е извънземен талант, просто са на светлинни години от теб, така че негативните коментари са просто смешни. Плюс това точно те не са се натрапвали по никакъв начин по медиите, както нашите родни футболни звезди и плеймейтките им. На фона на това, което е в България, тази галерия е приятна, а новината разтоварваща и положителна.

А аз само се чудя дали ще открия по-комплексарски коментар от твоя.

Много красиви жени и сладки бебоци. Да са живи и здрави. А татковците да се стягат цял свят ги гледаме сега.

Гледаш ги ти ... другите имат работа .. а за на Меси сладкия бебок ... има очила ... аре с здраве

Родителите ти са брат и сестра нали ?

На мен много ми прилича на младия Сотир Цацаров:))

Тиаго Меси прилича на Сотир Цацаров

Е, жалък си направо, може ли злобата ти да стигне до там, че да правиш опити да обиждаш едно бебе (поне на снимката е още бебе) ? Много красив си е е бебока даже!

И какво като е бебе, да припадаме по него ли? Има и грозни бебета

Без ГниЛо статията за красиви съпруги ми се струва непълна! Какви са тези красавици без 10-15 тунинга или титла плеймейт. Моля, Дир, поправете се!

Тиаго Меси е като малко шопарче