Джоли с почетна титла от британската кралица

Британската кралица Елизабет Втора удостои Анджелина Джоли с титлата почетна дама – аналог на рицарската тила за жените.

Обратно в новината

Коментари - Джоли с почетна титла от британската кралица | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Взима огромни суми да рекламира боклуци - зелено кафе, профилактични операции и да лъже баламурниците, дето примират от възхита.

Винаги й разглеждам снимките, много е хубава, а за делата й .... Мисля, че сгряват някъде някого.

Тази жена, също като жената на принц Уилям, ще се счупи от слабост-вижте я само на втората снимка! Преслава 2! Това се казва "анорексия нервоза" и е психично заболяване, което трялбва да се лекува! Забравих да кажа, бъдещата кралица на Испания, също страда от него..

..и няма да има съответно сексуално насилие!Що за англо-саксонско лицемерие.Предлагам на британската кралица и на Джоли да се обърнат към производителите на оръжия в света,които го командват с призив да се вразумят и да престанат да предизвикват военни конфликти с цел да си продават оръжията и да убиват хора - военни и мирни жители.Нека си пренасочат печалбите в мирния бизнес.Дано тази вечер Англия падне от Италия със съкрушителен резултат.Аман от англо-саксонски морал и лицемерие!!!

... италианците,че го ,,набутаха,, на англичаните с 2:1.

Тази е психичноболна-с мания за величие. Какво се чудите на Брад Пит-толкова му е акълът. Виж,Джордж Клуни добре я е преценил...

...то бива, бива, ама....пропищяхме вече от тази жена! Стига вече! Има къде по-красиви жени с одухотворена красота и уникален чар! Тази с тези джуки е еквивалент на нашите чалгаджийки.Да не говорим, че като актриса също не е кой знае какво. Може само да мечтае да стигне Мерил Стрийп, Джоди Фостър или Мишел Пфайфър.Да не говорим за велики актриси от миналото като Сара Фосет, Елизабет Тейлър или Фей Данъуей! Особено ми падна в очите, когато си позволи да направи филм за "добрите" мюсюлмани в Босна и "лошите" сърби там....чудя се на Брад Пит, който е класа над нея - само заради секса ли я е взел?!?.....щом и на тази дават орден, Светът окончателно е оглупял и критериите са много занижени, уви.... и накрая - има хиляди заможни хора по света, които се занимават с благотворителност, но само за тази говорят.

глупак джоли може да е всякаква ..но е състрадателен човек

....виждам че няма какво повече да кажеш, освен "глупак" .явно имаш интелектуалния потенциал на градински зеленчук.така че си стой в градинката, а не се изказвай тук. Колкото до Джоли, съмнявам се да я познаваш лично.....

TIREX

безцицестата няма и един стойностен филм... по известна е като кифлата на б.пит.

Смях и панаири! Братчето Пит е жив за окайване...

Това , че майка ти ти е казвала да не пиеш алкохол като малък, значело ли е, че можеш да употребяваш наркотици???

Какво й хареса Брат Пит на тази?! Бяха чаровна двойка с Дженито Анистън!

Нещо не ми е ясна тази кампания -прилича на PR, ПРИЗИВ ПРОТИВ ИЗНАСИЛВАНИЯ ПО ВРЕМЕ НА ВОЙНИ И КОНФЛИКТИ - А ПРЕЗ ДРУГОТО ВРЕМЕ СИ МОЖЕ - ТАКА ЛИ ???

Не знам, обаче аз нещо не съм чула да са спрели изнасилванията по време на военни конфликти. Както се казва: керванът си върви, кучетата си лаят.

хубава двойка са.. има връзка между тях

Мдаааа, кефи ме хармонията помежду им. Приятно е да ги виждаш заедно - сякаш всичко между тях е в един перфектен баланс . За онези, които ще ми напишат минусите уточнявам, че това си е моето мнение.

Защита на жертвите на сексуално насилие малки странно ми звучи, тоест как ще им помогне на тези хора ,войната е лудост и страдание..Джоли не ми е харесвала никога като актриса или по- точно нямам наблюдения, но тов а човек който се замисля ,искрен и с всеотдаен ..личи и във всичко...

Ами виж някой неин филм,може и да ти хареса :)

Анджелина Джоли не е британска гражданка и не може да използва титлата / dame/- дейм пред името си. Стивън Спилбърг също има титлата сър. Други личности/ Джон Ленън,Ръдиард Киплинг, Греъм Грийн/ отказват тази награда . Ози Озбърн ще бъде предложен също за титлата сър, а Шарън автоматично става лейди или дейм.

Чудно ми е какви са заслугите на Ози, че да му дават титлата СЪР? Вероятно, защото се прави на идиот в реалита.

Той не се прави:) Иначе и на мен ми е чудно за това предложение точно той да стане sir.

Напълно си заслужава признанието!