Катрин се похвали: Принц Джордж проходи

На 11-месечна възраст британският принц Джордж направи първите си стъпки сам.

Обратно в новината

Коментари - Катрин се похвали: Принц Джордж проходи | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Съжалявам, на Катринката изобщо не може да се нарече хубава.Стиснати устенца и широко личице текезарско.Късметът и е хубав, че успя да влюби Уйлям в себе си и всичко произтичащо от това. А и бравос на малкия!

Споделям напълно това мнение, и както казва един мой познат 'скрита лимонка е тя' - за социален статус на всичко е готова, тя пари си имаше. От друга страна пък и с едната гола любов не се живее - добре се обзаведе жената. А бебока е много сладък да е жив и здрав бъдещият крал.

колкото до бизуто на камила -то 100 % е фалшиво.тя не излиза с истинските по пазарите-да не е глупава... колкото до малкят гордги-много хубаво,че е проходил в тази вузраст... аз цум проходила на десет месеза-и от тогава ступвам здраво по земята.малкят ми син сущо проходи на 11 месеза и е доста добре-тича не се спира- добре му деиства двизението-вече почти 20 години-искам да споделя,че такива деза са доста здрави-зелая щастие на маиката с такова сладко и здраво детензе... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Следователно майка ти не се казва Катрин и не е принцеса...

Ах на дядо мушморока!Дано не чакаш колкото мен за трона!Пра баба ти срама няма.Ще го стиска до края.

Трябва да му се направи прощъпулник.

По Каква нужда е проходило негово величество, всъщност - по малка, или по голяма? Уточнете за наз!

..очакваме новината,когато това нещастно дете/в смисъл че се е родил в кралско семейство/ започне само да си изтрива дупето след като ака.

Who cares?

Уао, Камилата какво бижу носи, предполагам с цената на една провинция на корината, не бих отказала едно такова ....

Много се радваме, чакаме с нетърпение да видим какво празнество са подготвили за рождения му ден! Без съмнение ще бъде пищен ритуал изпълнен с.. кръв и вонящ на зло. Чудовищна катастрофа, стотици избити по особено жесток начин в неизвестно село някъде там при чалмите, коварна болест в отдалечен регион в Африка, изчезнало дете в лондонското метро.. кой знае, сигурен съм, че ще измислят нещо.

Принц Джорджи направи първите си стъпки сам - точно на рождения ден на кралицата гущер. Каква изненада! Добитъка празнува.

Херцогинята на Кеймбридж се срещна с 4-кратния олимпийски медалист сър Бен Айнсли, който й предложи разходка с лодката "Оптимист"... с консумация...

Не съди по себе си. Името ти те издадае - в случай, че се чудиш как сме разбрали.