Луиза Григорова: Зареждам се от приятелите си

Луиза Григорова заяви, че най-много се зарежда от общуването с приятелите си.

Обратно в новината

Коментари - Луиза Григорова: Зареждам се от приятелите си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

,,Зареждам се от приятелите си....с марихуана''!

Моме, зареждай се от който искаш, само не ми давай акъл с кой да говоря на български. Срамувам се от част от мойте сънародници. Живея в чужбина, защото не искам по улиците да срещам чалгата , простотията и мангалите , да ме управляват простовати борчаги.

Тая да не е някой енергиен вампир? И що за изявления прави? Млади хора, които напускат България , но остават българи?! И като се срещат и като... и дрън-дрън.. И кааво я грее използваната от тях България за това? Дори децата им не говорят български

Красива е. Аз я харесвам, готина мацка. Какво ..., Нели Атанасова ли да харесваме - тази застаряваща к*_ва, за която не знайно защо напоследък й правят реклама.

Защо сте такива злобари, бе, хора?! Много добре разбирате какво иска да каже момичето, но- НЕ- винаги трябва някой да се направи на много "умен"...Вие не сте ли били млади, не сте ли имали приятели, с които ви е било най-гот и с които сте споделяли всичко и които са ви разбирали, помагали и съветвали?! Сигурно сте били някакви "сухари"?! Защо трябва всичко да опорочавате?! Луиза е хубава и талантлива актриса и аз й желая всичко най-хубаво!" А вий...вий сте идиоти"!

Браво за коментара и аз мисля , като Вас .Българите сме изключително злобни същества. Жалко

Какво друго ни остава...Само един пример ще ти дам и после ще те оставя да мислиш...ако можеш разбира се... Да вземем например Нина Добрев. Със сигурност тя не е станала актриса по начина по който е станала актриса Луиза, нали? Със сигурност майка и на Нина в Канада не е държала елитен публичен дом който е обслужвал мутри и партиини функционери, нали? Майка и баща и са избягали точно заради това там, за да може да има детето им равен старт със останалите, и колкото се може по безпристрастно да бъде оценено... А сега само помисли, па тогава ще разбереш защо българина е такъв...е, кофтито е, че подобни коментари може и да се появят и по инерция и под статия за Нина Добрев но...

Много странна и неразбираема ми се струва тая метафора-когато губя посоката си, на сутринта я намирам. Звучи като в детските приказки- разхождало се малко момиче в гората и се изгубило.

Откога на алкохола и наркотиците им викат приятели?

Бих скачал по котето.

Хубавка, ама Радинка е по-гот дума няма.

И двете са лесни за минаване ...

Зареждам си от приятелите.

Те приятелите ти като се усетят,че им смучеш енергията, няма да са ти вече приятели.Най-голямото зло е да имаш в близкото обкръжение енергиен вампир.