Сиара показа сина си на Деня на бащата

Певицата Сиара честити Деня на бащата на годеника си Фючър като публикува за първи път снимка на новородения им син.

Обратно в новината

Коментари - Сиара показа сина си на Деня на бащата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати гнусните коментиращи! Дано в следващия си живот се родите негри всичките и по същия начин да ви оплюват!!!! Никой не избира какъв да се роди и какъв цвят да му е кожата и това, че е черен не го прави по-низш. Тези хора са за пример, защото са успели и са постигнали стандарт на живот, за който вие само можете да мечтаете... Марш ввсички в скапаните си панелки и не си показвайте носовете от там!!!!!!

лелче, ако ти показват и натрапват някой, само защото е лесбос, или 'гей', или негър - само заради това - човек почва да реагира. фаворизиращия расизъм също е расизъм. дали ще кажеш 'белите са лоши' или ще правиш реклама на черни само защото са черни, все е расизъм. не се учудвай от реципрочната реакция. та, коя е тази 'сиара' и какво прави в топ новините?

Справка: защо никой не обръща внимание на цвета на кожата на истински талантливите? Ами защото ние си ги харесваме не заради цвета на кожата. Та, кажи, с какво освен че е чернокожа, че мъжът и е чернокож и че детето категорично е 'афроамериканско' ще я запомниш тази 'сиара'?

Въпроса въобще не е дали си черен или бял, а затова, че черните се възпроизвеждат с по 10-20 деца, което не е необходимо. А белите имат по 1-2. Планетата ни и без това е затрупана с много хора. Защо трябва да се раждат толкова много деца?

Тука имаше един коментар, който набързо беше скрит. Някой се възхищаваше от това" колко добра АКТРИСА е Сиара "и колко харесва филмите и. Това само още веднъж показва какви са хората, които изпадат в телешки яъзторг при поява на статия за някоя знаменитост - незнаещи, ограничени, но пишат!

толерасти - ще се размажат, но само на неща, които не са бели, хетеросексуални и православни.

православни и хетеросексуални - мога ли да повърна?

Много цигани, много нещо! Белите хора стават все по кът. Ще станат, като белите лястовици:-))

Всяка българка която е дала минус на някой от коментарите по долу, означава че това нещо на снимката й харесва и иска да има и тя такова, затова ще я посъветвам да отиде в най-близкия цигански катун и да направи съвкупление с първия срещнат циганин, и след 9 месеца ще си има едно такова кафевичко мургавичко бебе. Да си му се радва цял живот.... щом не ще бяло нормално бебе..

Всяка българка, която е дала минус на коментарите по-долу, означава че е интелигентна, разумна, широко скроена жена... Всеки, без значение пола, който плюе по това бебе е комплексиран, лош човек. Светът е шарен, хората са с различен цвят, и не цветът те прави човек, а доста други критерии. Разберете го най-накрая!

може да и е широка, аз предпочитам не толкова 'разработени'.

Прилича ми на "индонезийски гущер"

Талибанска издънка

Черно негърче....ужас

Аз бяло негърче не съм виждала (изключвам патологията на негър аблинос). По-белите си имат друго определение: мулат, метис, квартерон. На мен лично бебето ми е много симпатично!

ужас

Това човек ли е...

Luna0102

Много актуална новина, деня на бащата беше на 29 май. Що не препишете нещо от вестник "работническо дело"?!

Освен т'ва на таткото не му е първия ден на бащата, защото има по-голямо дете от друга жена, за това Сиара се напъва с тия изявления, щото нейничкия е татко не само на нейното

Много мургавко нещо.И аз питах дъщерята коя е Сиара и от коя боя е.

От кюмюрената...

За пореден път се вижда, че в дир. бг никой не може да мисли поне мъничко. То е ясно, че не трябва да очакваме много, но поне мъничко да можехте...... " Певицата роди първото си дете Фючър Захир Уилбърн миналия месец"............... "Честит ден на бащата", написа Сиара под снимката на 4-месечното бебе". То и да се коментира, и да не се коментира, пак си оставате същите

Хе, тва е кат маймунче. Ай да им е живо и здраво!

Как миналия месец е родила??? И изведнъж пише под снимката на четири месечното бебе ??? Редакторите на дир??? Явно Сиара има странни способности :)

Объркала се е Райнето, искала е да каже "четири седмичното бебе", но е написала "четири месечното" случва се, младо е момичето, не я корете. Изглежда темата за бебетата все още й твърде далечна...

Коя е тази Сиара? Или Сяра?