Грифит и Бандерас са оптимисти за бъдещето

Актрисата Мелани Грифит настоява да бъде попечител на кучетата, които отглеждала заедно със съпруга си Антонио Бандерас.

Обратно в новината

Коментари - Грифит и Бандерас са оптимисти за бъдещето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да се грижа за дъщеря им :)))

имаше от известно време напрежение между тях,което личеше дори на снимките. по-добре направиха, че се разделиха.

Мелани ще си хапе гъза след време.

Ако раздялата им е по-здравословна и за двамата защо ще си хапе'га?Вероятно Мелани е преценила,че спокойствието в живота й е по-ценно от това да надделее и да остане Мисис Бандерас-не е слабост,за една раздяла се изисква сила и обикновено жените правят решителната крачка!!!Слабост е да вървиш по течението и да се преструваш на щастлив-сила се иска да станеш и да кажеш това,което мислиш и да поемеш риска да вървиш срещу течението...Не е слаба тази жена,която си тръгва,защото раздялата е много по-трудна за изживяване,но ако отношенията за стигнали до задънена улица и двамата знаят,че няма накъде...Друг е въпросът кой от двамата има смелостта да го признае на глас...

От изписаното за тях съдя,че тя е слаба жена и нестабилна психически. Има нужда от силен ,здраво стъпил на земята мъж да я пази и подкрепя. Без тази опора ще грохне и провали. Антонио не веднъж я е вадил от "душевна дупка".