Кои са най-влиятелните жени в историята

Мадона бе поставена по-високо от Кралица Елицабет II и Дева Марияв класация на онлайн изданието Wikipedia за най-влиятелните жени в историята.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-влиятелните жени в историята | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Амчи прости ора, прости ора си харесват. Що дъй лошо туй. Тя Мадончето си

Тази статия стажантка ли я е писала или някой от журнялата е на амфети?

Jeni

Сигурно Жулиет Бинош е гласувала за Мадона!

хората не познават историята, т.е. не са образовани, т.е.това е мнението на необразованите слоеве, които са преобладаващата част от света

Това е нелепо. Мадона е женският еквивалент на нашия Азис. Това са известни, но не велики хора. Ако са с нещо влиятелни то е само негативно. Дори Хитлер е положителен в сравнение с тях.

Единственото ми обяснение за класацията в този й вид, е да са гласували разни лумпени. Кралица Виктория и Маргарет Тачър са емблематични имена в историята и политиката и Марая Кери и Мартина Навратилова не виждам какво правят до тях.

Доста кретенски класации съм виждал, но тази е най-кретенската. Боже на къде върви този свят???

Браво. Харесва ми. От много време вече си мислех, че ние българите сме най-простото племе в тоя напреднал свят. Тази класация, просто ми върна самочувствието. Не сме само ние, изглежда, че целият свят нещо не е наред.

"Най-тежко господ наказва човешката глупост" Михаил IV Погонат след битката срещу хан Аспарух. Засега това ми идва наум. Гледам, че Марая Кери е пред Тачър. Освен смях - друго не не ми идва наум.

Масирана рептилска атака : ))) Валидна само за индивиди с промити или изцяло липсващи мозъци. Да сравняваш мадона с Дева Мария си е диагноза , и то сериозна : ))) А майка Тереза , символ на Доброто и Светлината ?!!!!

Ако системата е броила посещения на статиите и на тая база е преценено влияние, то по- скоро това трябва да е класация на най- малко влиятелните. Посещавам сайта, когато търся инфо, а за великите хора зная и повече, отколкото пише там...

Класацията е просто смешна.

Индира Ганди и Беназир Бхуто,Бог да ги прости,както и Дилма Русеф от действащите политици.Разбира се,че и Мерилин Монро! Хайде и Никол Кидман!!!

А Фидосова и Цецка Цачева, къде са

Там, вероятно критериите са различни. Като например- коя жена е с най- голяма пу-т-ка, най- често обработвана и други подобни. : )

Значи Мадона е преди Дева Мария, а Хитлер е преди Спасителя. ТОва е пълна абсурдност.

Не разбрах принципа на тази класация, нещо в Гугъл като излиза, пък същото в Уикипедия ли, незнам.Едно разбрах с присъствието на Бритни Спиърс в класацията - и от най-бездарната и невзрачна девойка МТВ може да направи световно известна звезда.

Пайнъра има същите възможности на национално ниво.

Бас държа, че университетите са британски. Те бяха доказали, че съпрузите да спят в различни стаи е полезно за брака им. Британците могат да си унижават кралиците, колкото си искат, но мисля, че църквата би трябвало да се вземе в ръце и да ги съди за такава подигравка с Девата.

Ми не е вярно! Ето реалната класация: 1. Айше от околовръстното 2. Дана Интернейшънъл 3. Никито Лозанова 4. Кончита Вурст 5. Джена Джеймсън Лично на мен Мадона ми е любима певица. Но без нея, светът щеше да си е пак същия, тя с нищо не му е повлияла. За разлика от нея последната в моя списък порнозвездата Джена Джеймсън беше провела много мощна кампания за промяна на отнношението към животните в кланиците в САЩ. Тя успя да промени мисленето на много хора.

В такава класация на първите 4 места винаги са: 1. Мама 2. Свекървата 3. Тъщата 4. Жената (съпругата, де) После следват всички останали

Брях! Ти и свекърва и тъща си имаш, не е лесна твойта...

ПИПО

Ами жени като Майка Тереза, къде са? Поредната безумно-идиотска класация.

Само да напомня че преди време порно звездата Чочолина беше депутат в Италианския парламент, избрана от народните маси. Изборът на Мадончето носи същия привкус и е показателен за ташак секиша на водачите на народа ( да ме извините за турския лаф, ама е ного точен) .

Този който е правил класацията явно е с много ниска обща култура. Значи Мария Кюри, Жана Д арк, майка Тереза хич нищо не са повлияли, а Бритни Спиърс моля ви се сред най влиятелните жени. Какво изобщо прави тази нещастна смешничка там. А има много по забележителни жени в шоубизнеса от Марая Кери. А къде е Коко Шанел, къде са актрисите. От тях никого не са включили.

А къде е Радка Пиратка ???

Радка си направи операция за смяна на пола и вече е Радко Пиратко. Което е дало възможност на корумпираните съставители да я/го елиминират от първото място и от класацията.

KO!?...........НЕ!

Не е верно ,оти нема Мая Костинбродска?

Вярно, че тия са най-влиятелни. Само че са забравили да уточнят, че става въпрос за училищата. Влиятелни са в/у ученици и подрастващи.

Очаквам следващата класация със същите до болка познати звезди, "Кой тропа най-дебело".

За Бр.Спиър се сещам само за кратките й бракове и бързи разводи.

брити спиарс и марая кери хахха

Голяма класация няма що, почти само лезбийки и тем подобни вътре. Това е, американската пропагандна машина не спира да бълва простотии. Ама до 1-2 поколения никой вече няма да е и чувал за Мадона и повечето тук изброени, защото жив християнин повече няма да остане. А останалите не са толкова прости, че да се самозатриват.

авторите на тази класация са напълно луди

Kalin

По тъпа и безмислена класация не бях чувал.

Кончита Вурст наскоро завладя света, ма що я нема не знам... :(

Хахахаха Мадоня преди кралица Виктория и императрица Екатерина Велика (най-великият владетел жена в историята, който даже го няма и в класацията). Америбургерите тая класация на пияно са я писали.

"Завладяване"-не става само с кръв и война,а Мадона е завладяла много повече хора(фена) с песните й.Кое е по-достойно?

Голямо смешно! Като изключим Дева Мария, "Историята" се изчерпва с последните 50-60 години.

Мадона на първо место?!?

Абсолютна простотия! Няма ги Жана д Арк, Мария Кюри и др. световно известни жени. На тяхно место Марая Кери и Бритни Спиърс?!? Липсват Азис, Мариус Куркински!...

Съгласна съм и бих добавила Майка Тереза.