Люси се бори с депресия след раздялата с Камелия

Преди седмици Люси Дяковска призна официално, че приятелката й Камелия я е напуснала заради друга жена.

Обратно в новината

Коментари - Люси се бори с депресия след раздялата с Камелия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-странното е, че ако това е информация за поредния БГ ВИП "мачо" пребил изгората си няма да има толкова минуси!!! Странно общество сме!!!

Гнууууус! Ало, журналисти и модератори на дир.бг, не натрапвайте на читателите си информации, внушаващи, че човешките психосексуални отклонения са всъщност норма! Не обработвайте обществото от нормални хора да приемат болните като здрави! Манипулирайки обществото по този начин, работите против себе си, против своите деца, против бъдещето, осъзнайте се! И дори да не се осъзнаете, няма да ви мине номерът!!

на снимката Камелия е много красива ,да ли не се е върнала на правилният бряг?

натрапвате лица, които хората не познават, не ме засяга вътрешните противоречия на тази (този) личност, има къде по-сериозни проблеми в страната, тази жена-мъж има според мен нужда едно здраво копане на село, за да си избие всички гейски мисли

А ти ни натрапи твоите вътрешни противоречия и страхове. Не ги прехвърляй на другите - имаме добри психолози.

благодаря, че прочете коментара ми значи все пак си съгласен, приятен ден

едни щъркели заобикалят обратните,какво остава за човеците!

Стига с тези извращения! Или хомосексуализмът вече не е такова ?

Охх недейте да пишете повече по тази тема, че сърцето ми секъса. Каправо кръв капе, като чета. Моооля ви!

Абе аман от "отворени" каки дето оревават света и вадят от девет кладенеца вода колко било нормално всичко и как ние хетеро сексуалните едва ли не ние сме сбърканите, а не те. Как ще обясниш на едно дете защо има две майки или двама бащи, защо спят в едно легло, защо се целуват по устата, защо се галят интимно..? Айде стига се е натрапвало в обществото, че такива връзки са съвсем нормални. Приемам съществуването им, но никой не може да ме накара да ги харесвам. За мен и семейството ми това НЕ Е НОРМАЛНО. И също смятам, че децата в подобни "семейства" са поставени в рисково състояние относно бъдещата им сексуална ориентация. За протокола жена съм и имам двама големи сина.

1. Никой нищо не ти натрапва. 2. Никой не те кара да ги харесваш. 3. Никой не ти е казал, че ти си сбърканата. 4.Децата ще разберат и проумеят много по-лесно НОРМАЛНИ неща, отколкото възрастни с промит мозък и изработен начин на НЕмислене. 5. Хомесексиалните са родени и възпитани от хетеросексуални родители в "нормалната " според теб среда. Тогава защо не са станали хетеросексуални като родителите си? 6. Ти имаш двама сина и се тресеш от страх, че някой "педераст" може да ги "зарази" и да ги превърне в "хомосексуалисти". Този начин на мислене е допотопен. Човек се ражда такъв. Ако някой от синовете ти се окаже хомосексулен ти ще се превърнеш от задръстена в хомофобка в борец за човешки права. Животът често дава такива уроци. Така че - малко по-спокойно :-)

Това че имам различно от твоето мнение явно доста те дразни. Както вече казах аз ги приемам като факт, но не желая тези хора да се представят едва ли не като герои пред обществото. Те са такива каквито природата ги е сътворила и никой не им пречи да си проявяват хомонаклонностите. Само че те са изключение, а не правило. И изобщо няма от какво да ме е страх по отношение на синовете ми. Те отдавна са с нормална сексуална ориентация. Не завиждам на родители с другата възможност, но след като са им деца ще се наложи да приемат този факт.

Както смело каза преди време Ален Делон - "Мъжът е създаден да люби жената". Излишен е коментарът!

Що за родители - хомо- или хетеросексуални, ще се галят интимно пред детето си?

БОЖЕ БОЖЕ , ЦЯЛА НОЩ НЕ СЪМ СПАЛ ДА Я МИСЛЯ

А някой майки се борят с притеснението си - дали ще успеят да нахранят децата си, дали ще могат да им купят нови дрехи и дали ще могат да им осигурят добро образование . На кого ли живота има по-смислени цели ? Май на тези, които не мислят единствено за обединения си санитарен възел .

И що за безотговорност да създаваш деца и после да се чудиш с какво да ги храниш? На всичкото отгоре да занимаваш и другите, че това било много смислено занимание, да създаваш деца и после да трепериш как ще оцелеят. Вярно си ти горката.

Да гледаш в чуждото канче не е най-добрата идея. Каквото и да е постигнала Дяковска, не го е постигнала благодарение на тебе, за да й вменяваш вина, че не можеш да се справиш със задълженията си. А и тя е достатъчно силна да бъде и майка и баща, а ти се оплакваш, че дори само като майка не можеш да се пребориш.

Хубаво е давярваш, че ще имащ дете скъпа, ама само с вяра не става . Трябва да поработиш по въпроса с някой мъж . Ако има кой да се съгласи де . Щото и мъжете вече не са съгласни да влизат в ролята на оплодители . За тях децата също са доста важна част от живота им .

А ти за банка за сперма не си ли чувал?

Банката за сперма дали ще може да играе и ролята на баща, след раждане на така заченатото дете? Много си тъп, бе, банката ще отгледа детето на откачалката от снимката, нали?!?

Започвам да си разплитам чорапите. :)))

Да не би да са играли някаква роля с цел пропаганда на хомосексуализма,спонсориран от международни и наши гей-организации?

...ли е? Има мъжки черти на лицето? Не се заяждам,просто питам защото за първи път чувам за нея.

...свят!Дали съскат като се натискат? Идиотки!

Пчеличката отишла да събира мед на друго място :)

Най-нежното, мило и човешко нещо в Биг брадъра беше момента, когато наистина си пролича колко Люси е влюбена, докато успокояваше Камелия. Това беше сцена, която остава в съзнанието за много дълго като критерий как изглежда и се държи човек, който наистина обича.

луси,ти си интелегент,добар човек,умна си,образована,талантливаси света знае затеб-не се занимаваи с кремиковски ку.ви,неграмотниза е тази,,да речем художничка,,така се представяше.махни тоз лумпен от себе си,този използвач.познавам я от преди теб.махни с рка и даи на татак за добро...

Страшен правопис.

Къртиш! Искам да си ми учител/ка!

И двете имат приемлива външност. По скалата на Менделеев- Пешо всеки, който не е гнуслив, може да ги оплоди след 4х100мл водки.

Тази Камелия изглежда доста като изпразнена от съдържание особа. Само една красива външност. Може би е била с Люси заради кинтите и славата.

Мъка мъка

Всички сте много хетеросексуални, праведни, хрисими християни. Даже много от вас изведнъж се превръщат в психолози/психиятри и биолози и започват да раздават измислени диагнози без да имате идея за какво говорите. Както вие имате право да НАТРАПВАТЕ ВАШАТА ХЕТЕРОСЕКСУАЛНОСТ така и тези, които не са като вас имат право ОТКРИТО да демонстрират връзката си.

пише се психиатри, може да добавиш и неграмотни

да демонстрират връзката си на гей паради полу и голи безморални хора ние също нормалните хора имаме право да живее спокойно без да ни навират в очите разни хомо .Да си стоят в къщи и да си правят каквото искат

Люси е супер и е честна и открита както със себе си така и пред хората. Любовта няма пол и граници, а на всички консерви мога да кажа само да си гледат техния живот и да не съдят другите.

Ами да се лекува в психиатрично заведение. Очевидно има нужда.

Да ви имам проблемите...

сладурана е люси

Абе готина е Люси, ама тия романи с жени...противно ми е.

...еми не си е намерила точния мъж , това значи... :D

Люси е много естествена и голяма симпатяга като човек, но тая Камелия е много тъпо парче с много селско излъчване, а се оказва и кофти човек...не разбирам къде са им допирните точки та толкова се драматизира...

Камелия си е много хубава.

Еми сега да отиде на гей-прайда,да пий по едно с някой поп,и ще се оправи:)))....но мерси за новината,страшно ме обогати!!!

Мисля, че всъщност нищо не може да ви обогати...

Не ни занимавайте с хора със сбъркана ориентация моля!!!

Ти си толкова объркан/а че направо ми е жал за гниди с твоето мислене.

Аре бе, не ги мислете толкова, ще се оправят. Щъркела ще дойде, я инвитро, я с уй.

Толкова много хора се разделят. Тези вместо да са по-дискретни и ненатрапчиви, дават интервюта денонощно. Сега пък Данчето Христова ще изпадне в кризи.

айде стига ... Люси е симпатяга и е оправна , не се косете , има доста по- горещи новини , върху които си струва да се помисли

Люси е пич, готина и усмихната, а Камелия е просто една златотърсачка. Беше въпрос на време кога ще я напусне. Виждаше се, че Камелия е с нея заради парите й. Следващата е била с по- добра оферта и хоп заразяла е всичко. Даже се говорише, че е взела доста скъпи вещи на Люси. Нормално е да й е тежко на Люси. Ще си намери някое готино момиче, което ще е с нея, заради качествата на Люси, а не защотото е известна.

Май вярното от изказването ти е "Люси е пич". ;) За другото не знам.

Люси, цял народ е с тебе в мъката ти. А като си помислиш пък, че сме и член (извинявай за никаквата дума) на Европейския съюз, сама разбираш ...

хахааа яко , развесели ме :)

Всеки, който иска да е по-"оригинален" от природната "класическа формула" се губи в резултата от изчисленията.