Хайди Клум прекарва все повече време със Сийл

Моделката Хайди Клум и бившият й съпруг певецът Сийл "изглеждали като младоженци". След развода те запазиха добрите отношения помежду си.

Обратно в новината

Коментари - Хайди Клум прекарва все повече време със Сийл | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Евала и правя! Знае как да си продаде междукрачието!

Хубава! Сийл също е секси! Аз ги харесвам. А явно и те се харесват!

Веднъж Р.Ралин каза: "Европа Ви даде култура, да се качите на Африка на к-ра."/в този случай вместо Европа-може да се разбира Америка/

То бива извратеност, но да си лягаш с такъв маймун, направо нямам думи.

Тази си ляга и с деца - 27-годишния търговец Вито Шнабел.

е, не навсякъде мъжете живеят до 40 с родителите си ;)

Мъжете на 27 години деца ли са още?

абе за децата го разбирам. ама чак да се целуват? тия немат ли некво елементарно достойнство? нали знаят, че ги снимат.

Като националист, аз няма как да не съм и расист. По точно сепаратист. За тия, които не споделят моите възгледи, давам моят аргумент. Бог е създавал природата милиони години. Направил е всичко да бъде в хармония. Ние трябва да съхраним всичко това в първоначалният му вид. Ако вземем и оскубем перата на едно врабче и синигер, ще видим, че разлика почти няма. Защо синигера не са кръстосва тогава с врабчето, като се близки роднини. Ами защото при това по ценният вид ще изчезне. Потомството ще бъде малко по шарено врабче. Но колкото и да е шарено, то си остава врабче. Така прекрасните синигери, сътворени от Бог да ни радват ще изчезнат. Тая на снимката явно не мисли така. Ви какво мислите-прав ли съм да бъда расист.

Аз мисля, че тя не е расистка, нито сепаратистка, а още по-малко пък да ги подбира. Тя просто си кара наред без оглед и преценка на възраст, раса, външен вид. Явно друг й е критерия - дебелина на портфейла.

Май не е само дебелината на портмонето. Гледа и други дебелини и най-вече да бъдат различни, че един калибър омръзва.

Защо ми цъкате минуси?! Хайди е била и с Флавио Бриаторе - сигурно заради външния вид и размера ще да е ... хехе

И при кучетата е същата работа. Като се кръстоса немска овчарка с пекинез става леле-мале. Но пък от друга страна "новия" овчарски пекинез е по-издръжлив откъм болести и т.н. Та не знам дали си прав или си се настанил в удобно кресло пред монитора. Тъпо е да си расис само заради цвета на кожата.

Нито си прав, нито си крив - просто си си расист, а това значи - имаш се за нещо повече от други човешки същества. Ами... лудост си е! И наглост, разбира се!

Миличък сениоре.Като националист си избрал НЕ българско име за ника си.Първа дупка.Второ отдавна,чист вид няма.Примерно-страните от близкия изток,балканите.Тук не се знае кой от кой е осеменен.По простата причина ,че много народ от древността до наши дни е минал от тук.Пък всеки завоевател,бие,е.е и граби и за кеф и за респект.Та само от последното робство-колко еничари,от асен станал хасан и той да помни синовете му вече са турци.От там и бели и черни.Черните най-се кефят да оправят бяла жена.Но на север при много бели жени,нашите циганки и негърките са предпочитани.Противоположностите винаги са се привличали-така работи и магнита.Така ,че какви синигери те гонят.Човек е добър или лош.Другото е празна работа.

Като се абстрахирам от расистките ви коментари съм съгласна с твърдението, че "гнусната" в картинката е Клум, нищо че е бяла. Никога не съм разбирала какво толкова я величаят като неземна красавица. А Сийл има невероятен глас и прави много приятна музика според мен.

хе-хе събра ли се. :) Винаги съм си мислел, че при тези двамата ще бъде така. Тази ще се находи и после ще се върне. Сийл е пич и се държа като истински мъж при развода, но Хайди е боклук.

"След това тя излизаше с бодигарда Мартин Кристен, а след него и с 27-годишния търговец Вито Шнабел." Излизаше...махнете първите и последните две букви, та да си дойде всичко на място. Излизала...строшила се е от сех.

Има един израз, измислен е точно за такива като теб: "Ако знаеш колко си прост щеше да се самоубиеш".

Хайди хайде оближи на черньо .....

Още една полетяла от цвят на цвят и с подрязани крилца каца най-накрая при бившия. Много са ми жалки такива жени. Губят си акъла по някоя любовна авантюра и после като се опомнят ривът. А за Хайди се разбра че една голяма К....

sur4iceto

Има много двойки за които не вярвам ,че са се разделили и те са едни от тях.Както и да го наричате на мен той ми е симпатичен някакси.

и на нея и е накакси симпатичен...като и намуши 20см. си маркуч

Само маркучи ти асе въртят в главата а ? Не е добре това

...видът му е направо стряскащ, а за стайлинга му да не говорим с тия черни лакирани нокти, учудвам се че дори е бивш на някого...

Еми, и двамата не са гнусливи.