Коментари - Елза Патаки иска да се снима гола след раждането | Лайф.dir.bg
назад

Елза Патаки иска да се снима гола след раждането

Крис Хемсуърт забрани на съпругата си да се снима за "Плейбой".

Обратно в новината

Коментари - Елза Патаки иска да се снима гола след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жена му дълга коса изглежда много по-млада.

8901

Що си такъв турчин бе Крис? Голяма работа - ще видим 100 - те грама препикано месо на жена ти.

Май само тя иска.Никой друг не иска...моля....

Силно се съмнявам подобна "новина" да е дори малко достоверна, особено по отношение на "забраната". Тези хора не са с ориенталско-деспотския манталитет, характерен за нашите географски ширини. Никой никому не може да налага подобни забрани. А ако е решила да се снима в "Плейбой", това си е неин личен избор, не ни е работа да я плюем и съдим.

Казвам ви го, като жена, която се е снимала гола и се е осъзнала - това е абсолютно унизително, откъдето и да погледнеш. Всеки, който намира тези неща за "нормални", не иска да вижда дъщеря си така /или няма дъщеря, хаха/. Най-горещите поддръжници на "еротиката" всъщност делят човечеството на две - ХОРА и ПЛЪТ. Месото има право и трябва да стои на показ без опаковка, смятат те. Но това е срамно! Не голотата, а принизяването до продукт с ниска стойност. Жените, които се събличат уж за да ги харесват повече, всъщност са глупави /да, и аз/. Подтикът е суета, мислиш се за звезда, а иронията е, че се превръщаш в ... кварталната обща.

Всъщност, самото възприемане на голотата е проблемът, т.е. все още много хора я приемат като нещо срамно и евтино. Та, докато има подобни нагласи у хората, ще се предлагат и съответните "продукти". Кой е виновен в случая? А еротиката е тъкмо обратното на това, което описваш - тя присъства широко и в класическите произведения на изкуството, но ако нагласата на човек е настроена към пошлото, не е учудващо, ако принизява еротиката до собствения си аршин на простотия.

Моля разяснете, тази Елза с Патакито ли ще се снима или без Патакито.

голям боклук си е тази елза, ама го хвана тоя шаран. браво на нея. и 3 деца му сервира, на тоя наивник... ако не са пластичните операции, не знам за какво става. а каква актриса е само, нямам думи...

Абе да се снима за някой порно канал. Това Плейбой е за деца.

Просто вече е изключително безвкусно, смешно, грозно позирането дибидюс, особено на хора уважавани и известни. Не минаха ли тия безумни времена. Като видя на билборд Курва в реклама на вафли - драйфам. Евтинко :) като вафла.

Бе като не ти харесва кой те кара да ги гледаш бе? В музеите на Ватикана има голи фигури, настоящият папа на Ватикана, Франциск разреши на майки кърмачки да кърмят в църквата ако е необходимо, тоя ми говори за талибански морал. Може би жените трябва да се покриват с бурки? Ало! Живеем в 21-вия век.

Яяя.. ходи ти гол, бе, какво се криеш с бурка! Ходи без гащи, да не те вземат за талибанин.

И като живеем в 21 век - дай да ходим голи като първобитните хора!

Един българиино, би ли изброил хората, пред които ще ти е комфортно да застанеш гол - за теб лично говоря. Би ли се носил по пишка пред родителите си, шефа си, клиентите си, децата? Няма да ти е комфортно, и отговори си сам ЗАЩО, като оставим настрана вида на телесата ти?

Какво общо има кърменето с голите снимки в Плейбой?Нали се сещаш, че когато някоя жена кърми, не се съблича гола преди това?Примера ти е меко казано неуместен.

Послеродовата депресия е открехнала гените на порода българска луда.

Румънската й жилка си е казала думата.

Румънска и унгарска. Потоки е унгарска фамилия. Сигурно родителите и са румънски унгарци или нещо такова.

Крис Хемсуърд и Елза Патаки дори идея си нямат вероятно за тази "новина".

нимфоманка, а по нашенски шуврантия-гювендия, винаги подмокрена между краката при едната мисъл грешна. Горкия младеж си е вкарал таралеж в гащите, хем сърби, хем боли.

"Хем сърби, хем боли, хем мама не дава" - това е израз на Шолохов от романа му "Разораната целинА", и се отнася за разгонени девственици. Случаят не е точно такъв, но може би преносно ...

Обвинявате турците, че били задръстени азиатци защото живеели в Анадола. А такива като тебе какви са? По-долни от азиатците нали? Къде го чукаш, къде се пука: Първата ви мисъл в главата като се заговори за голи тела (женски или мъжки без значение), е за секс. Какво общо има голотата със секса? Хората се раждат голи. А секс може да се прави и с дрехи. Изобщо едното няма никаква връзка с другото, освен откриването на гениталиите, евентуално. Само това ви е в главата.

Голотата, по начина по който я представят в тия списания е пошла и жалка, обаче. А и можеш да си сигурен, че който се снима гол го прави точно с твърд намек за секс. Семейството ти впрочем как е, снимате ли се голи заедно, за да остане тази естетика за идните поколения?

Всички моралисти една крачка напред! А сега всички моралисти с безупречни тела, една крачка напред!... Е, що никой не мръдва? ;) Тръгнали костенурките да опяват на козела. ;)

Абе човекът си го е казал точно - че е НЕуместно, а тоя тука за някакъв морал бае... Я си представи майка ти да позира гола на пейката в парка. нещо такова. Моралът е последното, за което ще се сетиш, обаче ще се потресеш, или ще се засмееш, ае на бас.

Румънката си е румънка-и за марсианец да се омъжи,носи балканска душичка.

жалко за младежа,че магарицата ще скъса синджира ще го скъса

Зряло и правилно решение на явно вече зрял мъж...адмирации за него щом е достигнал фазата на това да е с една жена защото я обича, а не за да я показва... ...Относно Елза - не коментирам, защото нищо добро няма да кажа:)))

Плейбой или Крис Хемсуърт? Изборът е ясен. Аз избирам Крис Хемсуърт.

Аре бе стисльо дай на жената ! Майтапа на страна но в крайна сметка децата им един ден ще ги видят. Решението е правилно.

Като порастнат децата вече може ли да позира гола в неприлични пози, а?