Ивана събра над 20 000 лв. за пострадалите

Две пострадали семейства от потопа в Килифарево получиха мебели и бяла техника благодарение на поп фолк певицата.

Обратно в новината

Коментари - Ивана събра над 20 000 лв. за пострадалите | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления!!! Ивана винаги е била земна, естествена и затова я харесват много хора, а постъпката й е човешка. Тя е чувствена и състрадателна жена и дава личен пример показвайки съпричастност към тези пострадали хора. Ако политиците притежаваха такава човечност/ а не да треперят за парите си в банките/ много бързо хората биха се съвзели от този природен кошмар.

Браво на Ивана. Жената едва ли търси пиар, просто дава пример. Аз съм сигурна, че и други хора са дарили големи суми, но може би не са в сферата на културния живот и за това не се знае

Браво на Ивана за инициативата. Много човечна постъпка.

А къде са Сиракови или по скоро Илияна която тръби ,че ги грижа за хората и затова направила партия.

Браво на такива хора като Ивана. Но аз питам къде е г-жа Банева, Барбукова или Диневи или другите богаташки, които по цял ден се чудят в кой козметичен салон да се отбият и си мислят, че няколко живота ще живеят.

как къде са, на шопинг в Париж и Милано! Банева, като не стана евродепутат сега се утешава по магазините.

Ми нормално и правилно. Редно е пари, които са лесно изкарани, да се дарят на хора в нужда. Така или иначе после лесно ще си ги заработи обратно. Дано повече такива от чалгарския бранш да вземат пример. Псевдо-звездите и съпруги на ритнитопковците ни също могат да дарят нещо...

Тази жена даде пример на много други хора с възможности. Браво на нея!

Събрала пари, дарила ги - това добре...........но защо трябва камери и фоторепортери да вървят след нея? Такива жестове се правят скромно и безкористно - иначе заприличва на PR-акция

Това, приятелю се казва "Даване на пример" ... та затова са камерите и репортерите - за да видят и др. хора как се правят нещата и ако имат възможност, да помогнат :)

+1. Браво на тази жена! Не слушам фолк, но това е една от малкото изпълнителки в този жанр с голямо сърце, душа и интелект!

Ето това е новина! А не кой на коя е подарил прастен с диамант и къде прекарват ваканции. Браво на Ивана! Да е жива и здрава!

Браво! Ивана за пореден път доказа, че е много сърдечен, топъл и земен човек, независимо от това, че е фолк певица. Тя е жена от народа и никога не се е срамувала от този факт.

Достойна постъпка от нейна страна - жива и здарва да е!

Luna0102

Браво на жената, културелите дет не пеят чалга, особено бабето с късите панталонки смята да си ги носи на оня свят.

Тя Лили Иванова /защото нея визираш явно/ може също да е дала, ама да не сме разбрали. При нейните милиони защо да не отдели 5-10 х. лева?

кой Лили да даде пари?