Хиляди майки ще кърмят заедно в Борисовата градина

Център "Естествени идеи", с помощта на всички кърмещи майки, организира за 3-а поредна година инициативата "Голямото Кърмене" - "Тhe Big Latch On".

Обратно в новината

Коментари - Хиляди майки ще кърмят заедно в Борисовата градина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И от какъв зор? Кърменето не е ли естествен, нормален процес? Която обича детето си, ще го кърми, стига да има кърма

Ураа, ще бозаме! Тц, май само ще гледаме, ама и туй е нещо:) Де толкоз цицор на едно място:) Лошото е, че из храстите ще има онанисти, а тях не щЪ да ги срещам:) Хайде, мамчета, по-добре дОма си извършвайте тези естествени дейности, че да не ни разсейвате нас, порядъчните мъже! Все пак не сме от желязо:)

Хора, жени, спрете се. Ако за вас е толкова важно да храните децата си пи този начин, добре. Никой обаче не желае да му натрапват грозни гледки. Нямате ли къщи?????

Kърменето само по себе си е полезно, но да се изтъпанчат няколко хиляди разцицорили се жени да кърмят публично е меко казано налудничаво.

Ох, простотии!!

"ще опитат да подобрят миналогодишния рекорд от 14536 жени"???........че защо ще го подобряват?......това са предостатъчен брой откачалки. Кърменето е най-естествения и трогателен акт между майката и детето. ЗАЩО е необходимо да се превръща в цирк, "преброяване", "фотосесия"?

Поредната простотия. Да са им живи и здрави децата и да си ги кърмят ако искат или не, обаче стига имитации на разни лигави инициативи, че ми се драйфа. Щом ще се акцентира на ползата от всички естествени процеси в човешкото тяло не ми се мисли какви други инициативи може да роди някой инфантилен мозък.

А,КОГА ЩЕ Е ГОЛЯМОТО ЗАЧЕВАНЕ ?

Що за простотия!

Звучи отвратително! Добре че на онанистите не им е хрумнала подобна идея :D

Щом кърменето е отвратително ти си л...