Салма Хайек се глези с българска козметика

Холивудската звезда беше забелязана вчера вечерта да се разхожда по магазините в столичния мол "Парадайс", съобщават от bliasak.bg.

Обратно в новината

Коментари - Салма Хайек се глези с българска козметика | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знаех , че Мало Конаре е Китай,

Мразиш всичко бъргарско и родно!

Това са продукти с автентично китайско розово масло.

Кой гений измисли това заглавие?

Основата на най-скъпите парфюми.

Ииии, то пък е едно глезене с българската козметика! Да не се увличаме много, че ставаме смешни.

Аз каква козматика мога да и наточа на тази.... Тези латиното се пердашат като отвързани, блазе му на тоя дето се радва на плодовете от козметиката

angoabg

умна жена- не си харчи парите за скъпа козметика- спестява ги за пластични операции ;-)

Браво!Тази жена,която е сред най-богатите жени на планетата,и може да си позволи да се маже с кремове за хиляди долари,не се притеснява да пробва и родна козметика!Надявам се тази новина да я прочетат повече българки,които от снобария не биха си купили български продукт!

Biofresh най качествената българска козметика ,знае къде да пазарува!

Колко е качествена - не знам, но че не ми действа добре, е изпробвано и доказано. Дано на Салма да й понася и дано да й пасне на типа кожа. Не е ли това най-важното, всъщност? Да си откриеш точната козметика, точния фризьор, точния зъболекар...

Грозна жена с пари.

метър и педесет с пластмасови цици - нема що, голема убавица

Леле тая ако я гепя ше и цепна поличката ох на баткоооо

Айде, айде! И ти като студента, дето излязъл пред вратата и погледнал през ключалката...

Българската фирмата, от която Салма си е купила продукти, би трябвало веднага да си направи шумна реклама по този повод. Учудвам се, че веднага не са го направили. Избройте продуктите и ги разтръбете по всички светски медии.

Много хубаво, трябва да се популяризират българските продукти, иначе разни други ни отнемат ексклузивността им. Турците много са се активизирали с техните продукти от рози например.

Вярно, но защо всички толкова харесвате думата ексклузивно (и производни)? Има поне 3 думи, които могат да я заместят: изключителен, особен, специален - и по-лесни, и по благозвучни. Всички медии са луди по тази "купешка" дума и всичкото им е все екслузивно!

Извинявам се, даже я написах грешно, толкова е завъртяна ;)

Моята "любима" дума използвана от политиците е КОНКРЕТИКА. Ексклузивно също е в този списък, наред със супер.

Не се хващайте за думата де, и вие сте едни пуристи... Нима можех да напиша в този контекст "особеността им или "специалността им". Губи си смисъла, а така все пак всички ме разбраха какво искам да кажа, значи думата не е вече чак толкова чужда. Единствената от предложените, която можех да използвам е "изключителността им" и пак според мен не би покрила изцяло смисълът, който влагам.