Най-красивият затворник с договор за $30 000

Модната индустрия се впечатли от снимката на Джеръми Мийкс - обявен за най-красивият затворник в света.

Обратно в новината

Коментари - Най-красивият затворник с договор за $30 000 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя като му гледам само джуката (без да придирям към боди арта дето си е татуирал) и ми идва да му прасна един ... шамар. Сега да не ме разберете погрешно - жена съм все пак:) С кака Джука (оная Ризовата) спокойна могат да ги направят тандем да водят някоя ТВ боза от сорта "Търсих те, намерих те, да си направим малки джуклета"

Щом казвате, че това ви е критерия ви за красота/мъжка красота... не знам дали не сте били на един много шарен парад оня ден..... Кръстоска между негър-албинос и Жоро павето би бил по-готин от този господин..

Гледайки татуировкте виждам колко му е пилешки мозъкът, то и такова му е и изражението - празно!

Е как пък го набедиха тоя за "най-красивия"? Лично на мен ми се вижда доста противен. Не е грозен. Просто има неприятно вулгарно излъчване. Особено на втората снимка е доста неприятен.

Е точно пък този ли.. няма що, голям красавец. За чалгаджийки и американските "bling"-ари, може би. Но аз лично не виждам нищо привлекателно у него. Очите, признавам, но останалото убива всичко. Виж, ако ще си говорим за "красиви престъпници", Андерс Брейвик е друго нещо... Скандинавска работа ммм :))) НО, това не оправдава нито единия, нито другия. Красив, грозен, какъвто и да си, това е абсолютно нелепо. Модел станал. Да дефилира на електрическия стол!

С тези светли очи двете братчета са без съмнение резултат на черно-бял МИКС. За манекен героят определено става. Но макар че е затворен за неособено тежко престъпление, нещо в погледчето му издава, че ... всичко можеш да очакваш от него... Дано модната индустрия промени живота му.

Живота може и да си промени, ама нрава...

Не че той е "много красив". Ами вий сте много прости.

Bell

Това как изглежда няма никакво отношение към престъпленията му. Вие разбирате ли, че в Америка някакви бавноразвиващи се фенки на този са направили петиция да бъде освободен заради външния вид? Колко идиотско е това? Знаете ли, че най-известните серийни убийци в света са били много красиви и чаровни мъже? Всички, които сте писали под новина, сте пропуснали смисъла й. Особено идиота/идиотката, който предложи да слагаме плюсове и минуси дали бил красив или не. Това няма значение, тъпчо.

Айде, без да се обиждаме. Изпий си успокоителните и не се вживявай толкова.

Разбирам възмущението на човека. Кухари като тебе сте съществена част от деградацията на обществото ни.

Колкото е по-идиотско, толкова повече се харесва на зомбираната маса. Нищо ново.

ПлеВЪни го, раВЪни го, зЪмни го, накичи го, бульо мари байо-о-ва! Хей!

Дано да има кой да му носи мекици в затвора!

Щом е сгафил да си лежи колкото му е отредено... Евала на правосъдието по другите държави, там не вървят сините очи...

tuka е пълно с такива, наи обикновен мулат, само малко по-русоляв от обикновено, сигурно черния пич се е омешал с някоя рускиня

бандюга

Циганска физиономия.

точно с тези устни си е мелез,кръстоска между две раси-срещано явление в Америка.нормално дебелите устни са притежание на черните,но те често се смесват с бели и какви ли не .

какво толкова!!!!поглед на плачеща крава!невинен колкото си искаш.Ха-хааа!

Сега му се радвам в панделата аз ФАНАЛА.

страхотен пич даваш повод на злобари и комплексирани да се развихрят.

А леле мале! На този, затвора ще му се стори тесен...

може да се каже че е мелез

Браво бе гений! Ама как позна!

Красив е! Мечтая да няма място в техния затвор и да го пратят в нашия!

За съжаление на многобройните му фенки ще кажа, че няма начин човека вече да си няма гадже (в затвора имам предвид).

Нищо впечатляващо не виждам просто смесване на гените

Коментарите са ви забавни. Нека гласуваме. Моля, който харесва младежа да даде +1 на този коментар, а които не го харесва -1. Как ви с струва?

браво,много добра идея! :)) а сега моля всеки които е геи да гласува с +, а останалите -.

нема гейове, само педеласти. иначе, гейски уикенд, гей новини. амбряжна раота.

Всеки, който е наясно, що за вулгарен престъпен тип се пробутва тук за красавец, ще се гнуси да ти гласува в чалгаджиската анкетка. Тъй че не уповавай много на резултатите. От мене ни "+", ни "-". само една голяма майна.

значи теб и 3-мата нормални дето са ти дали + ще ви броим въздържали се .

Невероятен е ! Жалко за нерадостната му участ ! Дано късмета му се усмихне !

Не се притеснявай! Усмихват го предполагам доста често! Ходи все усмихнат.

От синьо до синьо има разлика. На този дзъркелите са прекалено светли и воднисти, малко зловещи. Плешив е, а тлъстите бърни не са подходящи за мъж. Няма интелигентно излъчване и има вероятност да е трътка.

Този е идеален за модел на Готие или за роля на войниче в продължение на "Пришълецът".

Сестра ми още преди две седмици ме бомбардира с неговата снимка, мечтаела си да стане полицайка, та да арестува такива като него :) Аз обаче не съм толкова възхитена. Да, екзотичен е и с интересна външност, но поне на мен ми е по-скоро зловещ и някак отблъскващ. И не е като да не харесвам добре-изглеждащи мъже :) Всичко е субективно, разбира се.

Apollony

После нека ми разправят, че мъжете мислели с оная си работа...

Прав си! Има и патки които мислят с перушината си. Няма да се очудя ако скоро не ни последват разни , най-красиво убийство, най брилянтен обир....Просто отвъд Голямата вода са тотално изпращели.

Естествено.Голяма част от жените харесват опасностите.Басирам се,че повечето са бисексуални лесбийки на възраст 16-25 имащи се за много модерни или пък безстрашни.Ама ако утре лошото момче превърти нахлуе им в хубавите къщищки и им пръсне задниците като за благодарност не забрави да запали всичко за да не оставя много следи ще почнат да циврят много бързо.Американците имат един много хубав израз за такива недоразумения. BLT- сбъркано малко нещо.

И Цветанов би бил "уау" ...

Ей братчеее те тооо красивия чия ли булка е,а?

Идеален е за клиповете на Пайнер ТВ.

Някои май по-далеч от Пайнер не виждат... ;)

Е, как да виждаме като Пайнерът целия хоризонт е изпоцапал с лай...ни пръски!!!

Така е, душко! А пък други толкова са мутирали, че не вдяват и на най-дебелата ирония.

Баба ти е мутирала душка, режисьорче дебело-иронично! ;D

Като чета коментарите (особено тоя от НСА) допускам, че има "активно мероприятие" за промиване на мозъците от разни НПО-та като БХК и подобни. В България хората са си нормални.

Не, просто НСА е преоткрил себе си и е разбрал, че може да ходи и с пола.

Ако попътуваш малко по света ще се увериш, че в България населението масово е изтрщяло, и нормални хора няма. Но пък ако наричаш сивите, намръщени, закостенели, мразещи всеки и всичко хора нормални, то в България е пълно с такива.

"сивите, намръщени, закостенели, мразещи " са нормална реакция на ненормалната заобикаляща ни реалност. Ухилените пУзитивни зомбита просто не знаят на кой свят живеят.

Интересен е факта, че в семейства на хомофоби, в 70 % от случайте децата стават обратни (скрити или открити)! Родителите им в повечето случаи не разбират никога.

а при русофилите 80% стават такива, но крият от родителите си, от страх. Типично по комунистически - щом проблема се крие, значи го няма :)) Както и ''нямаше престъпност'' преди 89-та ...

Америка - страна на неограничените възможности!

е те тоя ,ако го вкарат в някой от нашите затвори,до сега да е родил 3 деца

въпреки многобройните опити, ти колко роди до момента? Или все запъртъци излизат ?

Запълнена сълза под лявото око... значи нещо Лошо ;)

Тази статия за пореден път потвърждава,че 90% жените са празноглави първосигнални същества и изкуствено наложения ни матриархат и т.нар "еманципация" е един от начините за контрол върху населението.Благодаря на 10% дами със здрав разум тук, които виждат един брутален жесток човек със хладен поглед,а не пе-ис.В тях ми е надеждата.

Ти нормален ли си, бе? Това, че си пълен с предразсъдъци, не означава, че жените, които не харесват хора като теб, са празноглави.

А какви са жените които харесват осъден престъпник по снимка според теб? Много интелигентни ли?

Абе, че си празноглавО е ясно:) Да влезне следващото BLT (хубаво го е дал за пример един друг коментиращ)

Абе, Мич, явно си пич, ама що се пънеш да обясняваш на издивели патки нещата от живота! Тоя Джукльо с воднист поглед и налудничави татуировки е ясен за всеки що-годе мислещ човек що за стока е, ама хахавели с розови сънища по него колкото искаш на този свят:) Все си мисля обаче, че и другият пол проявява сериозен интерес към "карасавеца"

Току виж ако си кача и аз снимката модната индустрия да се впечатли и от мен.

Ало дира, не четете ли коментара на истината, че триете моя, на такъв п.....л се отгваря така както му се иска

А хубавия мъж прощава ли ти, п....л