Мария показа близост с родителите на Григор

Родителите на Григор Димитров демонстрираха близки отношения с приятелката му Мария Шарапова, преди началото на мача на българтина срещу Новак Джокович.

Обратно в новината

Коментари - Мария показа близост с родителите на Григор | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И Беър Грилс беше в пубриката...:P

Много са готени - да са живи и здрави ! Григор е гордост за България !

МИЛИ НЕВЕЖИ РЕДАКТОРИ НА ТОЗИ САЙТ, МАЙКАТА НА ГРИГОР СЕ КАЗВА МАРИЯ КУТРОВСКА(НЕ Е ДИМИТРОВА), ПО ПРОСТИЧКАТА ПРИЧИНА ЧЕ ТАТКОТО ХА ГРИШО Е ДИМИТЪР ГОСПОДИНОВ И ИМЕТО НА СИНА МУ Е ГРИГОР ДИМИТРОВ ГОСПОДИНОВ.

Рядко красиво същество е Машата.

Маша е страОтна :)

От спорт не разбирам, но от това което чета ми става ясно, че и момичето играе отлично и нашето момче също. Браво и да са живи и здрави да радват феновете си по цял свят! Но нужно ли е да им се завираме под завивките и да ги дебенем кой кога и кого прегърнал или целунал?

Препочвам на младите,Джокович за кум.Горан Брегович с оркестъра за сватбии почребения.

Пуцай куме!

Е това ме зарадва повече от титла за Гришата ! Представяте ли си- Маша да народи малки Григорчета! Готини, талантливи ... И да ги тренира на кортовете на Хасково... Не се шегувам - би било идилия . Бих отишъл до там само за да им се порадвам.

Ти за лично пространство не си ли чувал?

И Беар Грилс беше там.

Да са живи и здрави младите. Да се радват на всеки миг от живота си.

дам и аз така

Аз питам как може да искат децата да станат като Григор след като няма тенис игрища в България? Ето в моя град който е областен град няма нито едно тенис игрище. А ми се играе. Но няма къде. А те на рекламата "Григор ще дадял стимул на децата ни да започнат да се занимават със спорт". А бе аланколуу ти направи ли тенис кортове, игрища и всякакви спортни съоръжения където българите да могат да се занимават със спорт?! Не може всички да се преселим в София. А и нали много хора са против това цяла България да се тъпче да живее в София. Ами направете и в останалите градове спортни съоръжения! Къде да се занимаваме със спорт като няма? В случая тенис игрище в моя областен град?

по добре кажи: хаиде да направиме а не направете.

Аз да направя, дето съм на 16 години? Ходил съм в чужбина и там игрища има, и не децата им ги правят! А тия на които им е работата по ръководните постове с парите , са ги направили. Нещо си се объркал/а много. Децата не могат да ги направят. Не могат да строят. А и е забранено да работиш ако нямаш 18г. Вероятно ти си от тия които гледат да окрадат еврофондовете и да не направят никаква инфраструктура в България за младите. И затова пишеш такъв коментар. Но рано или късно ще си получите заслуженото. Ако не отидете в затвора Господ ще ви накаже...

Игрища има - интерес няма. Ето ти не ги знаеш дори. Кажи откъде си да те светна къде са ти игрищата. Е, не са с трева като Уимбълдън, ама това си е отживелица. Ама кръчмите сигурно ги знаеш къде са. А Джоката като млад в един басейн е блъскал.

до интерес бате, а до парииии. Пари да си платиш таксата нямаааа, пари.

Мързеливият се оправдава.

Репликите към тинейджър са много тъпи, не разбирам защо имате против че едно 16 годишно дете повдига въпрос да има условия за спорт за децата?!

Щото дори не си е размърдал г*за за да провери. В моя град ( 40х жители ) има 6 тенискорта ( 2 от тях безплатни ) и почти никакъв интерес на 16-годишни към тях.

Bell

Защото в България е най-модерно да обвиняваш и мразиш другите за собствената си мизерия. Нарича се избиване на комплекси. Характерно е сред по-възрастното население, както и сред селските тояги и кифли, като при тях възрастта е без значение. Когато няма кого да обвиниш, най-добре е да се накараш на младите хора, от които в момента така или иначе нищо не зависи. А те си хващат самолета и се омитат от тая държава с отвращение. Еати гнусния манталитет имаме. Дано след 100 години тук е по-добре.

Тенис игрища и да има в България, самият спорт обаче изисква много средства. Братовчед ми който е малко по голям от Григор и също е от Хасково от малък тренира там тенис, имаше успехи на нац.ниво но издръжката му струваше страшно много пари месечно, то треньори, ракети, пътувания всичко се плаща от родителите и като нямаш достатъчно си остава до да иде детето в чужбина да завършиш висшето спортно и да е треньор накаря там по чужбината. Поне така си вади хляба с това което харесва. Иначе аз живея в съседния на Хасково град, също има кортове, но не мога да плащам за самостоятелен треньор на детето и да издържа. Затова детето ми ходи да тренира в група, просто така за да спортува и да играе тенис за обща култура. И да има заложби детето с нашите средства никога няма да ги реализира. Не знам по големите градове как е, но при нас има възможност за доста спортове всичко което е в зала и на стадион, обаче за да станеш профи в който и да е спорт се изисква повече от база и обикновен треньор на деца.

Ще го взимаме момичето.

това е много важна новина за българите, браво!

За теб коя би била по-важна, сигурно как някой изпил седем ракии и заклал жена си, или как 28 годишна циганка станала баба за втори път

Гордея се с представянето на Григор.Всички драскачи като нас дори си нямаме идея какво е да си там!Майката на Григор си е съвсем ОК.Сбръчканата Ана ли да гледам,А?????

Коментари за фибички, прически!Гришо се представи супер! Има хъс да покажи колко е добър!Има стръв и характер на българин да покаже и за на пред !

Един достоен българин, с когото можем да се гордеем! Благодаря за красивата игра и класата, която демонстрира. Дано постига още много успехи, с които да радва публиката и страхотните си родители!

ДО РОДИТЕЛИТЕ НА ГРИГОР: РУСКИНЯТА Е ПРИ НЕГО ЗАРАДИ КИНТИТЕ И ОСТАНАЛИТЕ БЛАГИНИ! РУСКИНИТЕ СА КУРВИ И ВИНАГИ ИЗТОЧВАТ "ЛЮБИМИТЕ"СИ-ГОНЕТЕ Я, А НЕ Я ЦЕЛУВАЙТЕ!!

Тя има повече кинти от него бе, Ганьо! :D

Боже Господи....каква е злоба....

само завистлив, слабоумен и много тъп селяндур може да напише такава простотия...

Това е най-малоумния коментар,който съм срещал от години тук, дано поне да можеш да пазиш равновесие с тая празна глава, да та е.а в олигофрена прост

Ами каква шнола да си сложи - зелена ли?

Шнолата, та шнолата. Нормална българска майка. Маша не виждам да се прави, че не е с нея, така че едва ли е голяма драма. Ако се беше барнала, щяхте да скочите, че се е взела насериозно. Важното е, че се получи хубав мач, макар и да падна нашето момче. Представи се достойно. Честито място в Топ 10!

тази рускиня само ще го обърка

пристигна на уимбл. с шофиор красавец от формула 1, толкова лош вкус и неуважение към григор. медиите отбелязаха, да ама тои (шофиора) не спял с нея, просто отвратително.

НЕГРАМОТНИКО ИЛИ НЕГРАМОТНИЦЕ-срамота!!!!ШОФИОР СЕ ПИШЕ ШОФЬОР!!! А СОБСТВЕНИТЕ ИМЕНА, КАТО Григор-със заглавна буква!!! Върни си дипломата!!

Ами ухажвана е жената, цял свят я харесва.

съгласен съм, трябва да се концентрира върху кариерата, наи много да го замотае с някое бебе и тогава ще стане зле за наш григор

Не искам да звуча злонамерено, но майката на Григор наистина много селски се е докарала. Освен шнолата, която явно всички забелязаха, не мога д ане обърна внимание на прическата тип махленска клюкарка. Такива къдрици отдавна не са на мода. И да не забравяме шалчето Луи Вютон, което някак не се връзва в цялата ситуация. Иначе много кадърно момче е дродила жената. Това май е по-важно.

не мислете,че е толкова лесно да се адаптира към нивото на което е сина и

ако с нещо прилича на майка ти,сори но майка ми е в Лондон ,миналия месец беше в Австралия,после към Щатите,Канада,Швейцария и т.н.т.Повече няма да изброявам,тъй като сигурно не си чул за тези страни.Там няма познати и няма с кой да клюкари.А за шалчето,бяха миостанали дребни и го купих,а ти с помощите за безработни трябва да събираш цяла година.

леле,ама майка ти по целия свят ли ходи да слугинства?!

Майката на Григор и вчера и днес си е госпожа Димитрова,учителка по физкултура.Посещават само европейските му турнири.

Когато синът ти е на мястото на Григор,можеш да се облечеш в стил "ЛУИ 108",да ти се порадва синът ти на селяндурската ти простотия

От всичките ти изръсени простотии, само последното изречение има смисъл.

На снимките най-ясно се вижда Джуд Лоу. Великолепен кадър за курсова работа, но в предучилищна възраст (по-добре да не бяха го качвали).

Мама е със шноличка.... Гришко има май много силни достойнства, за да го хареса Маша

Прекрасни са!

това е топ тъпа статия. какви да са отношенията им според вас? да се скарат на корта ли?и за какво?

Пожелавам успех на Григор и много се радвам за досегашните му успехи. Маша е стилна, както и всички останали наоколо. И на този фон бялата щипка за коса на дамата до нея, която, предполагам е майката на Григор, стои много нелепо. Ама може би да не снобея чак толкова де? Дано да бие Григор, а и да даде той или гаджето му някой урок по стил на мама. :)

А пък тоя зульо на снимката зад Шарапова като е много стилен пак си остава орангутан!

момичето със сивата блузка до шарапова също е посредствено облечена

Ти ми звучиш като Евгени Минчев.

Аз не си звуча като него, ама може да не мога да преценя. Пък и не е чак такава обида, поне съм жена :)

Няма нищо общо красотата със стила. Пък и чак орангутан, това си е твое виждане :)