Виктория Бекъм сподели снимки от сватбата си

Виктория Бекъм сподели непоказвана преди снимка от сватбата си с Дейвид Бекъм. На днешния ден преди 15 години двамата се врекоха във вечна вярност.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Бекъм сподели снимки от сватбата си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много цвят лилав и за двамата.И торта от цели ябълки.Не, не и не.Долче и Габана, Версаче и Фере да се самосезират веднага.

разбирам защо е намрущена естествено такув красив сапруг не е за една жена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Изключително много се възхищавам на двойки, които имат дълъг семеен живот. Нещо, което се среща доста рядко при хората от техните среди. Пожелавам им още поне 4 пъти по 15 години да бъдат заедно :)

Съжалявам, че ще Ви разочаровам, но този дълъг брак е поддържан само "пред обществото". Не е тайна, че той й изневерява непрекъснато. Когато иска извънбрачни преживявания си наема цял хотел, който работи само за него - любовницата минава на щателна проверка няколко пъти през охраната и то чисто гола, за да са сигурни че няма микрофони, камери и други записващи устройства, с които да го компроментира. Чак тогава я пускат да задоволи нагона му. Това е то "перфектно семейство". Нищо чудно, че Виктория е все намръщена, едва ли е само обществен образ, който е избрала, както коментират по-долу. Свалете розовите очила, при този дълъг брак всичко е интереси и лицемерие.

За пръв път я виждам усмихната, значи може. Защо не го прави по-често? А Дейвид е просто бонбон!

мнооого готин деивид ! блазе на викторя тази сурдита жена *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мразя жени , които са вечно намръщени и недоволни а Виктория Бекъм е точно такъв тип тъй , че по никакъв начин не може да провокира интерес (дори и снимки от раждането си да покаже) в мен .

Само да знаеш, че това е обществения образ, който е избрала, нямаш идея каква е всъщност...

Всякаква може да е...съгласни сме..не знаем каква е по характер. Коментираме факта, че е вечно намръщена и изглеждаща надменна и все недоволна (според мен)...В голямата си част англичаните от хайлайфа се опитват да бъдат лъчезарни и "отворени", това е част и от тяхното възпитание..Дали при нея е пиар?

Виктория ми харесваше много повече в началото, когато беше естаствена. Сега прилича на сърдита скумрия.

Тя си беше консервирана скумрия още от времето на Spice Girls.

А какво стана с холандската асистентка на Дейвид?