Кои са най-влиятелните актриси

Звездата от "Игрите на глада" Дженифър Лорънс оглави класацията на най-влиятелните актриси в света, съставена от списание "Форбс".

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-влиятелните актриси | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Джени! Най-после една 23 годишна жена да изглежда като на 23, а не да е нарисувана по кожата като маймуна, дрогирана или пияна, или пък вулгарно разсъблечена , но в скъп тоалет, и това само защото е ...млада... Остани все така готина Джени!

Какво ли трябва да означава "най-влиятелните актриси" ? Просто ми е чудно на какво и как влияят, иначе Дж. Лорънс е голяма симпатяга. За Сандра Бълок не мога да се съглася, тя така и не ми стана симпатична поне. Анджелина вече се изтърка ужасно, писна ми да чета вечно за нея, все едно е някакъв свръхчовек или робот, с огромното и семейство. Да са живи е здрави, но вече ми е досада голяма. А и с нездравия си външен вид, вече имам чувството, че има сериозни психологически проблеми.

Явно влияят и на теб, предвид подборните ти наблюдения върху тях:) Не случайно се пише толкова много за тези жени. Въпрос на лични предпочитания е, разбира се, на кого симпатизира човек. Аз лично поставям Бълок и Анджелина далеч пред Дж. Лоурънс, не че имам нещо против последната. А ако нещо или някой ти е "голяма досада", ами просто не чети за тях;)

Чета всеки ден по много и се ограмотявам, но това не значи, че тези ми влияят по какъвто и да е начин. Влияят ми, само ако направят хубав филм и то за час и половина. Да ти кажа честно нито една от трите няма филм, който да се запомни за цял живот. Общо взето се снимат в американски комерсиални бози.

аз игрите на глада ще го помня цал живот