Осмяха нацупената Виктория Бекъм на Уимбълдън

Британските медии осмяха прекалената сериозност на модната дизнайнерка и съпруга на футболиста Дейвид Бекъм Виктория.

Обратно в новината

Коментари - Осмяха нацупената Виктория Бекъм на Уимбълдън | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То само откачените се хилят непрекъснато.

А депресивните не се усмихват никога. Не е нужно някой да се прави, че носи цялата мирова скръб на плещите си! Тъпо е и преднамерено!

За първи път осъзнавам колко НЕ симпатична е тази жена. А дали се усмихва или се "цупи" нейно решение и право. Но изглежда ... :S

Този на последната снимка (до г-жа Бекъм) прилича много на Самюел Джексън :))

Може да страда от запек жената кво се бъркате дето не ви е работа

Тя е като повечето нашенки... Гледа като натровен таралеж

противна е.Тя е доказателство,че мъжете нямат очи

и на мен не ми допада, ама тва, че тебе мъжете не те гледат не означава, че нямат очи

Семпла женица. Какво толкова я коментират всички? Но не е вярно, че не се усмихва - я, вижте каква широоока усмивка е заформила на снимка номер 5:) Чак се размечтах за едно селфи със Семпли:)

човек като е все на диета не му е до усмивки

Скумрия!

при това веяна:)

поне половината от плючещите по-долу са имали плаката на Викито над леглата си като тийнейджъри ;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Ти явно още не си го свалил!!!

Очевидно се усмихва на последната снимка.

хехехе, коментарите пък са писани от толкова усмихнати и позитивни хора....да имаше някой вас да ви снима отсрани..каква ли не я нарекохте жената, присмехулници, какво ли ттолкова ви е направила или пречи, дали се хили или не, същите сте като британските жълти медии, сеирджии.

Да приемем, че не е била на кеф, може да се скарали с мъжа си, някое дете да е болно, да не и върви колекцията. Какво като е Виктория Бекъм и тя си има проблеми и явно не може да ги скрие.

Горката женица! Може пък да е нещастна...знае ли човек.

Четири деца, запазено семейство (защото не може да се каже здраво, те просто го поддържат като марка), успешна кариера- и въпреки това крайно потресаващо антипатична, изкуствена, жадна за овации, болна на тема успех на всяка цена. Самовлюбен овен.

ПИПО

По добре на хората в устата, отколкото в краката. Ти да не си им интимна приятелка, че знаеш как са в къщи? Престанете с тази злоба. Всичко си е направила сама.

Тя прилича на египетска мумия... Не се усмихва, защото пластиката ще се размести и ще й се напука фон дьо тена.

Не е от взетото решение, а е генетично.Сина й е със същото неприятно изражение.Отблъскваща,независимо от парите й.Не всичко е пари.

Тая гювендия не заслужава мъж като Дейвид.

Браво на жената, да роди 4 пъти, направо е героиня само за това. Българките най-много две деца, дори повечето искат едно. Не мисля, че проблемът е само в парите, познавам доста жени на богати мъже, които обаче не искат повече от две деца било то да не си развалят фигурата, било то от мързел, че не им се занимава. Тази жена е пример как дори след 4 бременности и раждания може да имаш фигура на момиче. Всичко друго са оправдания на мързеливи и разглезени жени.

Фигурата на момиче сигурно я постига след 8 часов работен ден, подплътен с нерви и притеснения.И сигурно щото сама се грижи за децата си.Да, не всичко е въпрос на пари, ама 90% са си точно финансови средства.Колко българки могат да си позволят личен треньор, фризьор, стилист.Айде да не мерим болшенството български жени с Бекъмовица.Несъвместимо е.

ПИПО

Всичко си е постигнала сама. Освен това има няколко стотин работника, храни няколко хиляди и мисля, че си има достатъчно проблеми.Това е пример за една успяла жена.

"родила" четири пъти е малко пресилено - и 4те пъти с цезарево сечение по нейно искане и то възможно най-рано, преди да е износено бебето докрай, за да не си развали "страхотната" фигура на пръчка... още със Спайс Гърлс си беше само една фигурантка без гласови данни, нищо чудно че не се опита изобщо да се пробва с соло кариера като другите...

Всеки решава сам за себе си кое е най-добро и как да изживее живота си :). И все пак, след като сте решили да коментирате, поне пишете без елементарни правописни грешки :) п.с. Това са отнася не само до вас.....

А да те режат 4 пъти малко ли ти се вижда, много по-бързо жената се възстановява след естествено раждане и болката е много по-слаба. Явно не сте раждали секцио...

циганките и по повече раждат, ама никой не ги води на Уимбълдън да правят цупки

Вие колко деца имате?

А кога ще иронозират Кейт дето гледаше все едно екзекутират някого ?

.....да не се сбръчка....и са и криви зъбите.

Не, бре. Тя си оправи зъбите, даже са и хипер скъпи. Дето викаш, да не се сбръчка, ама пак е одъртяла...

Става все още... да я хване човек за опашката

Взела решение да не се усмихва? Тази жена или не е наред с главата, или не е щастлива, или не се харесва усмихната.

Просто има толкова много пари и свободно време и буквално мозъка и почва да блокира и да се чуди кво да измисля за разнообразяване на живота. Често срещано сред "елита".

Меко казано грозна, сърдита, неприятна. Негативните и черти и качества явно се проектират и върху съпруга и, защото и той изглежда състарен и не ми прилича на щастлив мъж. Иначе за четирите им деца - БРАВО!

Тази за коя се мисли? Като има пари мъжа й---какво са й виновни хората,че се цупи? Това говари за лошо възпитание..

Cyce

Не прехвърляйте собствената си меркантилност към другите! Виктория от "Спайс Гърлс" е направила толкова пари, че надали я интересуват особено парите на партньора и.

Определено не съм и фен на Виктория. Нито като дизайнер, нито като певица, но не мога д ане призная, че за 40 годишна жена родила 4 пъти изглежда много добре. А роклята и е страхотна. Вярно е, че другите жени няма нейните възможности, но все пак...

Снимка 4. Ахахаха адския профил. Ужас - явно на дневна светлина нещата са много зле.

С тези черни кръгове под очите, по тукашните ширини няма да е много вървежна. Горките англичани! :(

наи вероятно цялото и лице е с botox инжекции. и да иска не може да се усмихва

Това ще да е истината. Не се усмихва за да не се сбръчка преждевременно. И явно не държи да се харесва на всяка цена.

Много е красива! Класна жена. Страшно много я харесва. На който му харесват винаги ухилени жени, да си пусне да гледа Джуджи от "На кафе" при Гала. Тази жена винаги е "в настроение", ухилена до уши и се смее като "печена тиква", чак имам съмнения относно психическото й здраве.

Ако това за теб е красива жена, мога искрено да те съжалявам. Тя е стилна благодарение на парите си, но красива - не. Няма и 1 капка сексапил в нея.

душко ти си за съжаление.Всеки си има собствен вкус кой или какво си ти та да определяш кой е красив и кой не.За теб може да не е красива,но за много други е!!!

поредното ограничено мислене "стилна само заради парите си".Не!Може да си стилен дори и дрехите ти да са от магазин втора употреба,стига да знаеш как да ги съчетаваш,може даже да се нагласиш и да изглеждаш за милиони

Ами сред толкова сноби, на какво да се усмихне. Явно жената не владее преструвките. По-добре естествено нацупена от колкото инфантилно нахилена като зелка!

и аз не мога да разбера защо толкова я критикуват? сигурно трябва да се правиш на маймуна за да видят че ти е интересно и се забавляваш....

Ами така е, ама като гледам и доста хора тук не споделят това!

На петата снимка има зачатък на усмивка.Щракнали са я неподготвена.

Амииии, скумриите не се усмихват !!!

Ами аз бих и дал една риба паца!