Белгийският принц Амедео се ожени

Белгийският принц Амедео, който е шести по линия за наследяване на престола, се ожени за Елизабета Мария Росбох фон Волкенщайн.

Обратно в новината

Коментари - Белгийският принц Амедео се ожени | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Представата на българина за красота е изкуствени жени, приличащи на работещи момичета, а вървежните мъже - да с розови блузкки с бели коланчета...Приличат на такива, от каквито имат най-силно развита фобия...Много ви е изкривена представата за стил, попътувайте бе братя българи...После ще ви е срам от идеала ви за красота.

А дали принца е случил на девствена булка?

Пожелавам им щастлив семеен живот!

Да, грозни и без капка вкус са! А пък ние с Вас всички сме стилни и благородни Аполоновци и Афродити ненагледни и живеем в приказната страна, наречена Утопия!:D

За кой ли път се уверявам,че простотията българска няма равна на себе си. Грозна била булката,то само силикон ви е в тъпите мозъци като база за сравнение.И да уточня,тоалетът на булката е на Валентино,колкото и да ви се струват старомодни обувките. Аз бих казала- класа отвсякъде,това са събития,които се подготвят по година и повече,всичко е изпипано до последен детайл. Но българският селяндур разбира от ракия,чалга и цици.

Bell

...написа леля Гинче, седейки пред компютъра по пеньоар и чехли, прелиствайки стар брой на вестник Всеки ден. Погледна леля Гинче снимките на кралските особи, цъкна два пъти с език и си каза "ех, да бях с шестдесет килограма по-слаба, и аз щях да имам шанс с принца". Но как, помисли си леля Гинче, как така щом принцът може да ме хареса, тези мръсни селяндури българите не ми обръщат внимание! Входният звънец върна леля Гинче бързо към реалността. Само касиерката ще да е, помисли си Гинче. Този месец на общото събрание бяха решили да събират такса за всяко домашно животно, обитаващо кооперацията. Това особено не се хареса на леля Гинче, защото трите котки, за които тя се грижеше, се превръщаха в тежко финансово бреме за нея. "Добре, че са новините за кралски особи и благородници, за да мога да си дам почивка от реалността на мизерното ми съществуване", рече си Гинче, отправяйки се към входната врата. ПП: И ако искаш да знаеш, Вера Уанг е по-вървежна от Валентино.

Ясно е, че ти нямаш елементарни представи какво е стил. За изисканите семейства, особено аристократите, е закон да се женят във Валентино, в последните години се прави компромис и за Ели Сааб, мога да ти дам една дузина примери. Псевдо - дизайнери като Вера Уанг не са "вървежни" в тези среди, те са предимно за новобогаташите. Валентино за твое сведение е creme dela creme, велик творец, не е случайно, че е маестро на висшата мода, нещо, което Уанг никога няма да бъде. Иначе няма как да не се съглася с очевидното - булката е мноооого грозновата, трябваше да се постараят повече с грима поне за сватбата, и недейте пак да казвате, че българите разбират само от силикон, има жени и като Клер Ладемахер, новата принцеса на Лихтенщайн, която е много красива жена. Тази тук е всичко друго, но не и хубава, даже не е и сносна, направо си е грозновата.

Далеч по-скромни са от нашите шафрантии и шараните ,които ги взимат.

Bell

Ако срещна жена му през нощта, може и да си докарам някой инфаркт.

Чекай, ве, чиче, у нас принцове и принцеси нема, нашите са у Испания, останалите сме проста сган, кръвта ни е червенка!

Бледи лица с румени бузки и жълти зъбки..К Р А С О Т А

Много чаровна булка! Досущ на майка му прилича!

Грозен бил принца...пусни го на наште курволяци и гледай кво става, ще го оглозгат като пирани :-) богат грозен няма.. :-)

моля ви се за западноевропейския ген тези двамцата са направо красавци!

Като ги видях ми става ясно защо казват, че българите сме красиви. Може да са богати, може да са "фон", но не ми харесват, особено свекървата! Да са живи и здрави!

"Поредният хрантутник си намери пиявица-муфтарка". Това е истинското заглавие.

Булката е меко казано смешна. А обувките са просто ужасни - с ниско тънко токче. Човек би си помислил, че като са от аристокрацията ще си вземат моден консултант поне за такива важни събития.

Брей че грозничък принц...а в приказките все ги рисуват красиви...а то не било тъй:)))

ПИПО

Те там (в приказкте) обикновенно са жаби. Целуват ги и стават на принцове (принцеси). Тука момата определено има нужда от целувка :)) Важното е да се обичат и да са се взели по любов. Другото са подробности.

откога италианските аристократи имат едно "ФОН" във фамилното си име

Откакто се омешаха с австрийците.

Жена му е явен плод на кръвосмешение. Което е нормално сред кралските семейства и висшите фамилии орбитиращи край тях.