Джордж Клуни и Амал ще стават родители?

Годеницата на холивудската звезда Джордж Клуни, 36-годишната Амал Аламудин очаква дете, твърди на корицата си британското сп. "ОК!".

Обратно в новината

Коментари - Джордж Клуни и Амал ще стават родители? | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Че Клуни, преди известно количество години, беше обявил, че си е направил вазектомия. Ако това не е била поредната му шега или журналистическа партенка, тогава за какви бремености се пише в пресата?!

Всеки има право на щастие

Хм, злобейте си... а те са хем красиви, хем интелигентни, че и богати. Какви сте вие, та да се интересува някой от вашето мнение?

Никой не злобее, това че е мъжествена а той женствен е факт. А иначе да са щастливи .

Клуни 3 пъти е избиран за "Sexiest Man Alive" в класацията на People Magazine !!! Да не броим многобройните му професионални награди и номинации като актьор и продуцент. Факта, че никога не се е изказал срещу гей обществото (особено многобройно в актьорските среди) се е използвал много пъти за атаки срещу него. Клуни има много толерантна гражданска позиция и многократно активно е участвал в акции срешу войни, геноцид, в граждански хуманитарни акции и дори е бил арестуван. Наистина трябва да си голям мъж за покажеш такава гражданска позиция! По този начин се е запознал и с годеницата си Амал, която е специалист по международно право и адвокат на Джулиан Асандж (основателя на Уикилийкс).

Кой трябва да съм, ти пък си мислиш че богатите само са нещо ,хората казват това, което мислят.

Злобни хора навсякъде и прости..........

Кацна !!!Привличат го екзотичните раси!Няма ли хубави еврейки в САЩ та мюсолманка!Защо не попита Мел Гибсън!Той така се опари от рускиня!Друга екзотика на която Гибсън плати яко за да не бъде изплют на малки кокълчета!Клуни да си беше взел една дама от порядъчно американско семейство на около 45-50 г!Бракът е антипод на всичко това което смяташ за важно!Тегава работа се очертава но ..ГОРЧИВО за влюбените!

Арабка от Ливан не означава в никакъв случай непременно мюсюлманка. Я вземи да се ограмотиш малко: Ливан е държавата в света с най-много религиозни групи. Толкова много, че за да се съхрани религиозният мир в страната, в техните държавни структури има квоти колко процента от коя религиозна група трябва задължително да има в парламента и правителството им.

Ама те дали са били интимни вече? Жената е на 35, все още е сексуално активна, но Клоуни е изчерпан, след цяло живот секс, пиячка и друсачка.

Много черна бе. От веждите й може да си изплете пуловер.

Не се женете за адвокатки и адвокати, ше ви съдерат шушона.

Всяко правило има изключения... Както е казал един голям български хан - "Човек и добре да живее, се жени и друг се ражда..."

стига с тая злоба,бе хора.защо винаги сте готови да оплуете всичко.вижте ги наще чалгадиики,прости,силиконови,не могат да пеят а вие винаги мразите успелите хора.на клуни парите са си негови ,а и тази е една много добра адвокатка.дали е мусолманка или християнка вас какво ви засяга.о,направо сте уясни.

Кой ги мрази, ма? или ти се привижда, или си измисляш, за да пишеш!

Ама кой от кого в тази двойка очаква дете ?

Това си има физиономия на 100 процентов травестит.

Е да, определено доста се различава от модела ти за женско лице тип чалкарка...

Много плодовити тия мюсулманки! Ислямът ще завладее света.

тя не е мюсулманка е друзд...

Бебето ще се казва Мустафа?

Аз залагам на Рамзес-Николас или Николас-Рамзес по аналогия със Симеон-Хасан. Ако е момиче - Ненабария.

най-стария женски номер...и рускинята върза мел гибсон с едно дете...но ще видим докъде ще стигне тази история...прогнозирам не много далече

Да, за тая работа само жената е виновна, неин номер било... Аман от профани!

е не толкова трудно да си забравиш хапчето....мъжете са просто много наивни понякога

Той има професия, която предполага бохемски начин на живот. А нейната е твърде сериозна. Разликата във възрастта също не е малка. Интересно ми е колко време ще издържи тази връзка.....

тва си е тяхна работа

Ъ? А ти кво си? :)))

Човече, това са бизнес интереси, ще издържат, докато имат взаимен интерес. Клууни нали се кани да става губернатор на Калифорния, има нужда от по-сериозна мацка.

И двамата не са прости хора, явно са си направили сметчицата. Особено адвокатката, каквито са кръвопийци от съсловието.

Мацката има невероятни обувки.

на моменти прилича на младо момче.

ами да си я предатавим с къса коса, абсолютно вярно , не е злобно.

На жена, като тази, не е трудно да направиш дете.

хубава е но леко мъжествена;)

Точно си мислех, че тя има доста мъжествена физиономия. Затова пък Клуни е леко женствен. И всичко си идва на мястото.......

А на мен тази ми е откровено грозна и антипатична. Все пак е важно за добрият ген на поколението да се избира красива майка...в този смисъл Клуни май е хванал от чувала с пу..ите х.я в случая. Язък, че се похаби неговият ген (все пак той е симпатичен) с тая арабела грозна.

Само преди година Клуни обяви, че не желае деца и затова се разделя с гаджетата си, които се натискат за дете, а сега какво стана? Ливанката успя да му препрограмири чипа!

ами като си пада посвоя пол. но всичко с времето си.

Ооо, Лорче, айде да ходим на кафе някъде?