Деца работят в курортите край Варна

Деца заеха част от вакантните работни места в курортите по морето край Варна.

Обратно в новината

Коментари - Деца работят в курортите край Варна | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

няма нищо лошо в това, че работят, но работата им да се заплаща като на възрастни, защото практически извършват същата дейност, а не да им плащат няколко пъти по-малко. за информация на незнаещите викачите над 18 години вземат 90-100 лева на ден, хранят се и пият безплатно.

Стига сте се правили на интересни,когато бях на 15 г . през 1966 г. и аз съм работил ,с разрешение от някаква служба,били сме достатъчно големи и здрави ! Сегашните също не са малки на ръст/има и изключения/,нека работят,какво ги глезите ! има някои ,които са принудени от този демократичен живот и има се налага да работят,така ,както на времето на мен ми се е наложило.

Стига сте се правили на интересни,когато бях на 15 г . през 1966 г. и аз съм работил ,с разрешение от някаква служба,били сме достатъчно големи и здрави ! Сегашните също не са малки на ръст/има и изключения/,нека работят,какво ги глезите ! Има някои ,които са принудени от този демократичен живот и им се налага да работят,така ,както на времето на мен ми се е наложило. Заради допуснати печатни грешки ,пускам поправено мнението си пак.