Борис Солтарийски ще става баща

Вокалистът на Ку-ку бенд не сваля усмивката от лицето си, а причината е, че половинката му Аделина съвсем скоро ще го дари с дете.

Обратно в новината

Коментари - Борис Солтарийски ще става баща | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да в неделя вечерта пувахме заедно от Лондон. Много приятно и чаровно момиче на живо. Бъдете щастливи. Стискам палци всичко с бебчето да е наред.

Супер, още един врачански "Пустиняк"!!! Честито!

Нали Слави Трифонов тръбеше усилено, че е забранил категорично интимни връзки между колеги в шоуто си?Или си е изневерил на принципите?

Това не е вярно, че такова нещо е казал той. Голям процент от колегите в екипа му имат интимни връзки. Та той самият има връзка с една от балерините. Може би се бъркаш с Магърдич, но за сина си той направи изключение;)))

Лично от Слави Трифонов съм го чувала.Ама беше доста отдавна.

За мен тя беше най-красивата участничка от всички в този конкурс, но не се изненадах като не победи, защото във всички конкурси на Слави побеждават чужденци когато участват такива. Пожелавам им да са много щастливи.

Аз пък имам вече 2 деца, преди това разпускахме в Египет, жена ми спортна натура, ама как нямам спомен в дира да са писали за мен. Този Солтарийски с какво е известен?

С простотията си! Днес такива се толерират!

Много е прав колегата Иванчо. Това, че ни занимават с личните въпроси на някой си вокалист (световно неизвестен!) е не само жалко и обидно за читателите (или потребителите) на мрежата, но илюстрира степента на духовното падение на нещастната ни държавица...

Нещастна ще викаш на майчицата си, тъпак. Кой те кара да четеш това и да обедняваш духовно. Никой не ти е виновен, че си селяндурски чалгар.

Сериозно ли?Леле, ама вие сигурно сте единствените, които ходят до Египет, това е то новина, и жената викаш спортна:)Ми постни я, че да видим:)

Сине, тя и майка ти няма сливици, но и това няма общо с темата. Иначе, желая много щастие и на двамата, т.е. и на тримата.

"Аделина впечатли екипа и бе назначена на работа в шоуто". И като каква точно работи в "шоуто"? Ха-ха...

работи......с боцко - честито

е,да-резултат от работата-след няколко месеца

Браво на Боцко!!!!! Само той удържа на балерините,въпреки,че и от умна и красива не бях очарован много.

Много красива и нежна бременна! Да им се роди живо и здраво дете!

Само ще кажа, че мацката няма сливици.