Григор Димитров си почива на морето

Григор Димитров се отдаде заслужена почивка след фантастичното представяне през последните няколко седмици.

Обратно в новината

Коментари - Григор Димитров си почива на морето | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име.

Този талантлив млад човек накара много хора да се радват, че са негови сънародници. Не само е невероятен в тениса, няма спор, че ако се проведе конкурс за "Мистър Тенис", българинът ще го спечели. Красив, изискан - браво! Ще радвам много, ако има повече българи, които да ни представят по този начин по света.

Това новина ли е? Ако беше "Григор прекопава пипера между два турнира", щеше да е интересно!

За копане на пипер има такива тъпаци като теб.

За какъв чемер му е пък да прекопава пипер. За морето разбирам. Успехи Григор.

На теб Грише, сладур такъв- мога да пожелая тази пълноценна почивка да ти донесе още много успехи през сезона. Ти накара бабите от блока /които дори не виждат къде е топката/ да гледат тенис. Между другото и треньорът ти е много симпатичен.

На никой не му пука!

Да бе. .разбрах много неща , само известните си въобразяват че са нещо, а иначе всеки има право на мнение

Морето е океан в САЩ...

Та кое е морето, че не пише на картинката?

бях редактор в дирбг нямаше да редактирам ценизмите на деде ваня! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

какво от това!нищо не си пазбрал ! очевадно как си живял германе германе и още з8 нема полза *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Селяндур ..дължиш ми много голямо извинение

всичко си е нормално от как свят светува има борба м/у добро и зло! не се впрягаите на лошотята на некви слугинчета избиват комплекси *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Стою

Е, И? 18:20 Никакво чудо не е станало. Човека е работил, работил, сял, сял... сега жъне. И жъне много добре. Когато ти се класираш някога, някъде, някак си, на което и да е място - тогава плюй.

Грищо да си жив и здрав и упорито върви към номер 1 с Роджер Рашид. Помни че Маша е много мъжко момиче и не трябва да я забравяш.

много прост злучен народ поства тука еи не се култивира тоа народ брее *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

и аз работя за мако но винаги наи-искрено сум се радвал на такива като гришо! радваи се и релах гришка! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как не ви е срам, Българи и да обиждате ?!

Toва че пишат на български не означава че са българи Има доста висящи в Интернет антибългари, които хейтват всеки успял българин Роми, обикновенни цигани, псевдомакедонци, обикновенни сърби... доста са. Не им с евръзвай

Хората от сороските НПО-та се трудят неуморно за ерозиране на българския дух, по всякакъв повод, по всякакъв начин, по всяко време.

Това момче не беше ли циганин?

НЕ ..ТИ СИ ЦИГАНИН/КА. ТАКИВА КАТО ТЕБ ПРОСТО ВЪОБЩЕ ДА НЕ ПИШАТ

Това на снимката не е никакво море, а цял океан

Релаксираща почивка пожелавам на Гришо и всички, които му се радват и го обичат.

идват 2 мастерса и 1 шлем- надяваме се, че ще се представи на ниво, т.е. поне полуфинали. стискаме палци.

Миналата година на Flushing Meadows отпадна още в първи кръг, което означава, че може само да печели точки до края на сезона. Във Вашингтон май достига до четвъртфинал . На Синсинати май не игра?!! Въобще не се представяше добре миналата година втората половина. Успех тази.

Браво Гришо - поздрави за страхотното представяне, почивай заслужаваш го......но къде е Маша ???? Доведи и нея тук !

Браво на момчето! Да продължава все така, не само добър тенисист, а и добър човек. Всичко най-добро на корта и извън него.

Е напълно заслужена почивка. Весело лято на всички!

Това е днес светът. 23 годишни тийнеджъри печелят за 3 мача на тенис 270 хил. паунда, а милиони по света работят по над 12ч на ден за жълти стотинки. Ами радвайте им се и ги възхвалявайте.

Ако ти се струва много лесно, иди ти размахай хилката и спечели много пари. Само дето това става с много труд и лишения. А на повечето дето си клатят краката по офисите и жълтите стотинки са им много.

Ами да и ако смяташ, че преди и след тези 3 мача си е почивал значи си доста ограничен! А и от както свят светува хората имат нужда от хляб и зрелища така че това е нещо нормално. Тези пари си ги е изкарал абсолютно легално и законно без да навреди на никой !!!! Напротив направи щастливи и горди хиляди българи. БРАВО ГРИШО СЪБИРАЙ СИЛИ И СЕ ЗАБАВЛЯВАЙ!!!

тийнеджър е човек между 13 и 19 годишна възраст...

Dobromir Dimitrow

Това е принципа 80/20. 20% от човечеството се ползват от 80% от общите блага. Не че Григор не си е заслужил парите, жив и здрав да е, и да ни радва още поне десетина годинки, но за едно уж разумно общество не е нормално такова голямо неравенство!