Коментари - Клуни обвини медия в неверни публикации за Амал | Лайф.dir.bg
назад

Клуни обвини медия в неверни публикации за Амал

Актьорът Джордж Клуни осъди "напълно измислената" статия на британския ежедневник "Дейли Мейл", че бъдещата му тъща не е съгласна със сватбата.

Обратно в новината

Коментари - Клуни обвини медия в неверни публикации за Амал | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Интересно наистина как католически християнин се взема с мюсюлманка... в исляма това не е прието.. само мъжете мюсюлмани могат да правят това И въобще каквото си поискат хаха..

амал не е мюсулманка, те са друсди, или на арабски дързи, това е друга религия, те вярват в прераждането, даже празнуват два великденски и коледа и един мюсулмански празник аид ел адха....

Гошко, баце... не дръж на тЕя нещал

Егати скапания материал сме наистина българите-злобни и комплексирани.Как пък не се появи една новина,която да предизвика положителни чувства в пишещите.Човек трябва да няма хал хабер от красива жена,за да казва,че годеницата на Клуни е грозна.

бахмааму, те на тая веждите й по рунтави от мойте бре !

рунтава и миризлива арабка открадна секс момчето на холивуд. абе джордж, как можеш да спиш с такава маимуна? по добре си вземи истинска горила, щом си толкова екстравагинален и вълнофил. никога не е късно човек да стане за резил.

Джоржи! , и ти избира , та накрая от чувала...Много избира , та сега да гризнещ дръвцето. С тази няма да е лесно и за каво ти трябва адвокатка за жена . За кратко става. ..какво да ти ги разправям , гониш шейсетака ...ама дано да сте щастливи ...

Премествали са се на острова цели 15 години?!!!

Жени се бе Клуни!Тъщата ти може и да е масайка или руска космонавтка все тая!Ще гризнеш дръвцето защото жените са направени по калъп и спасение няма!Човекът е бил щастлив когато е ходел на лов!Тъпите жени го прекарали да се занимава със скотовъдство и от този момент жената и адвокатите му -бават профила в мрежата! Старческото оглупяване води до втори брак!

Ох, вече се уморих от пиара на тая сватба!