Бориса: Андрей може би е голямата ми любов

„Имам причини да мисля, че най-голямата любов може би вече ми се случва. Андрей е „необходима дивотия“ в летния ден. Той е национално богатство“.

Обратно в новината

Коментари - Бориса: Андрей може би е голямата ми любов | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, нямам нищо против момичето, ама какво е това име - Бориса? Тая да не се е казвала преди Борис... така де, преди операцията? Как пък няма малко въображение да си измисли по-подходящо име - Боряна, Бисерка, Биляна...

малки крокозъбели още. И при мен така.

пихме вино. Коментарът ми беше към другата статия, дето пише, че и е рано за деца.

Готино маце... А от тоя джуджак да не иска деца е нормално... Ще го изчака да фалира и чао чао.... То и без това "ейтингът" му е на дъното, а "бащицата"Бареков избега.....

Какво е това чудовиже...

става девойката , като за 120 лв. на час ...

Верно ли е толкова.... Мхм почвам да се замислям....

Какво ни дреме за тези досадници?

Бориса, а бе на 13 снимка с малките гърди си страхотна. А що си се направила на урод с тези цомби? Ужас! :-(

За да "пробие", как за к`во?!! Горе у тиквата нЕма никой. У лицето също е била грозна, затова си е направила един бол корекции и те така... Станала известна. Така е Бе Ге Ту...

Таз Бориса ще ме утрепе с изказа си. Необходима дивотия в летния ден, национално богатство.. омг. Ако национално богатство са мъже, които продуцират предавания, предназначени за затъпяване на масите, създаване на изкуствени интриги и показване на най-лошите черти на хората... то значи страната ни е мнооого бедна. Може би Бориса е взела за ПР някой третокурсник, който блести с шармантни идеи и са решили да я покажат като интересна.. тя просто е една необходима дивотия в летния ден :D

Тая знае ли въобще какво е любов?Щото тая работа не е като оная работа.Това, че си събуваш гащите някъде, не значи че си и помирисвал любов.

На всяка следваща снимка- нов бюст.Добре работи момата.

Вие от ДИР изобщо учили ли сте журналистика ???? Не ни занимавайте с подобни простачки !

Ти сещаш ли се за някой "нормален" в публичното пространство, за който си струва да ни уведомяват? Аз НЕ. Всичките ни Випове са "хвани единия, удари другия". Нормален и интелигентен човек няма да стане известен в тая кочина....

Ужасно жаргонно говорене,адски неприятна и злобна шантонер*а . За каква се мисли тази манипулаторка " БЕ " ?

Чай бее, аз го знам Андрейчо наживо и човека е висок некъде кинта и двайсе, а Бориса май е по-висока от него - извод - Андрейчо може да я лиже прав!

Кинтей може би е голямата ми любоФФ

Абе, таз мома как от чашка А- на снимка 13 скочи на DD+ на снимка 4? Не че се заяждам, просто питам:) КОЙ Е??? Д-р Енчев, Никито Георгиев или някое друго цицо-светило? Иначе, че умрем от ужас и дезориентация - една и съща ли е момата на всички снимки или са различни дзверове?

национално богацтво??? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ибан и Ангей ;-)

Виден столичен м..дил

moje bi....

Поредния платежоспособен около нея. Нека не се обижда като я наричат к.....ва, тя се прави на такава, ако не е. Ако наистина си влюбен в някой, няма да тръбиш по всички медии и форуми, ще го държиш за себе си. Това е истинската любов, тук са само интереси и пари.

Мила Даниела - ти си красавица и много умна и прекрасна - добре, че мило момиче, навреме се отърва от ТОЗИ ПРОСТАК АНДРЕЙ!!! Гледай си бебето и семейството - и само се радвай, че избяга на време от тази помия в БГ, и по-специално , че се отърва от този глупак, комплексар и опосум Андрей. Ако не са парите му, които скоро ще свършат - квите около него като въпросната Бориса никога няма да го погледнат.

До "една майка" Не зная защо си се загрижила толкова за тази сръбкиня.Тя роднина ли ти е,приятелка ли ти е?Поначало сърбите мразят българите и винаги са били наши врагове.Освен това едва ли я познаваш добре и не знаеш и тя"що за стока е".Аз бих взела страната на Андрей -не че го познавам отблизо - но най-малкото,защото ми е сънародник.

всяка последна е поредна!!!!!!

Какво падение за Андрей - от Даниела стигна до Бориса! Не говоря само за външност, а и за умствения багаж, интелигентност и възпитание.

хахаха място за сравнение няма! Даниела е на светлинни години от това нещо!

На снимката е пълен крокодил с тая долна челюст на живо немоем да мислим.

Екскюз ми, ама таз празноглава кифла коя е и за кво се бори?

Ама за кой Андрей става дума? За Андрей от Иваниандрей ли?

Прибързано изказване за "голямата любов". И що "може би"? Или зависи колко ще се ръси Андрей за пътувания, почивки и парцалки и ако спре да се ръси достатъчно вече няма да е "голямата любов". Единственото "достойнство" на Андрей, което може да завъри главата на подобна дама, са именно парите му. Най-тъпо ми се стори изказването как Бориса искала да се "отдаде на приятните хора около себе си". Много дашна, значи, но само за приятни хора. :) Дали тя го е казала или е измишльотина на редакторите?

След Даниела и Надя си мислех, че този Андрей поне има вкус за жени...Но хващайки се с тази кифла ме опроверга (мразя тази дума, но друга подходяща, с която да назова девойката не ми идва на ум).

Брей това за тоя Андрей от дуета Иван и Андрей ли става дума? Ми той нямаше ли някаква друга приятелка. Да му се не види голям плейбой излезе и той. Андрейчо секса ще го кръстим вече, то много ги менка тез убавици.

па момчетията ше го лашкат оздаде

Тя истината за нея излезе още в Къртицата, така поне ще е официална ;)

Така е ... Андрей е много богат (пардон интелигентен и чуствителен).... :) за другите работи си има фитнес инструктори

Има ли може би, значи ще има и надали.

Тоя шантаж Бориса.... На такива юнаци като Андрей любовта минава през чашката и дупето на мадамата...

Ей, който го може, си го може! Евала на шебека, все с класни мацки се урежда!

Бориса може да е всякаква, но е много далеч от класните жени.

Глей, ся, на фасон много го докарва! А нали знаеш - по фасона посрещат ... Не я познавам лично, не мога да преценя останалото, но на фасон, ех ...

Добре, че има кинти...иначе щеше дълго да кара на чи..и къвто е мишок

Иби ва, Андрейчо !

Айдее,...де го чукаш ,де се пука?

Че след 1 година няма да е вече голямата любов. При късмет може да станат и 2.

и все с някакви издължени бради , сигурно това е признак за хубост

Разбирай - Андрей е мъжът с най-много кинти , който съм срещнала до момента. Но няма лошо парите и красотата вървят ръка за ръка навсякъде по света.

Класическа златотърсачка срам за родителите си...

а кои са родителите?

Лудо-младо ...любов , много хубаво , живи и здрави

Ала-бала, балама, жив и здрав, много мухи да лапаш.

Кое е лудо, щото младо е само момето?