Клуни и Анджелина Джоли на война с ”Дейли мейл”

Джордж Клуни отказа да приеме извинението на британския вестник "Дейли мейл" заради съобщението, в което се твърди, че майката на Амал била против сватбата им.

Обратно в новината

Коментари - Клуни и Анджелина Джоли на война с ”Дейли мейл” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавната снимка на статията нещо не е на фокус. Лицата на двамата актьори са леко издължени, все едно се оглеждат в криво огледало.

Стою

Снимката си е на фокус, просто е снимано с грешен обектив... до тук с офтопика. Относно новината - одъртяха и не поумняха. Да съдят. Лоша реклама няма. При всички положения вестника печели (читатели).

Не че нещо, но на Анджелина случаят е съвсем друг - това е истина. Или си публична личност, или не си. Ако решиш че си, ще трябва да приемеш, че част от личният ти живот е на показ. И то не само тази част, която искаш да покажеш. Защото ако се показваш само като боркиня за разни каузи, а криеш, че си и наркоманка, и бисексуална вуду-манячка (не вярвам да е толкова бивша), тогава ти също манипулираш обществото. Не може ние да си мислим, че е богиня, а тя от десет години да разправя, че се отказва от киното, само и само да и предложат няколко милиона отгоре за поредния и "последен" филм. Лично за мен, тя винаги е била капитална лицемерка и опортюнистка и поведението и в тази ситуация го доказва на 100 процента.

Гледай филма Джия и ще ти се изясни защо ги съди !

Аз също намирам разлика в двата случая. В единия обиденият твърди, че се е разпространила лъжа и измислица, а в другия е показано реално видео. Да, неприятно е, биха могли да не се заяждат с хората за нещо си преди години, но не са изфабрикували нищо! Все пак е неприятно и хищно!

Типично за слабоумни и тесногръди хора - дай като е била наркоманка в миналото, да пренебрегнем всичко, което е направила за света след това! То не бяха куп благотворителни мисии, осиновяване на деца, строене на училища в кофти райони... и изведнъж излиза някакво видео, в което тя 5 мин говори по телефона и пие кока кола и кай - лицемерка е! Аз я приемам изключително положително, знаейки що за тийнейджърка е била. Не ми пука, когато се е друсала е вредяла само на себе си, но после от благотворителността й са получили много хора!

Добре де - наркоманка ясно, бисексуална ясно, опортюнистка ясно, ама защо и вуду-маниачка?! :))))) Да няма и друго клипче с нея как отхапва главата на черна кокошка или боде с игли восъчни човечета?! А?

Точно тия пендели са от най-активните в кампанията срещу българите в UK. Дано ги осъдят, да плащат гадовете.