Мика Стоичкова отпразнува рожден ден

Дъщерята на Камата снощи вдигна купон с благотворителна цел в столично заведение

Обратно в новината

Коментари - Мика Стоичкова отпразнува рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОХ нещо в повече ми идват тези PR изцепки до кога ще слушаме глупости ако са направили нещо ок, но защо се афишира така всичко ?

Ако наистина е закупен апарат, браво, значи е имало полза от данданията

i mnogo pozitivna e Mihaela! Ne i zavijdaite 4e ba6ta i e Stoi4kov! Az mislia 4e vinagi e tejka koronata!Pojelavam i dobur put v na4inaniata !

И в допълнение ,относно външния вид на Михаела - тя е чаровна, непосредствена и възпитана . Направи ми прекрасно впечатления в Дансинг старс.

Престанете с тази ненужна и излишна злоба ! Изкривявате новината - в нея се казва , че целта е закупуване на апарат за хемодиализа. Поздравления за това и да е жива и здрава Михаела !

Защо ходиш със смачкана риза,ме питат приятели.Защото пусна компютъра-Мика и Бойко,пусна телевизора-Мика и Бойко,пусна радиото -Мика и Бойко,е как да включа ютията?

Направо ме разтърсихте с тази изключителна новина! Ето на това се вика журналикг!!!!

.....Баща и беше с една левачка....Мика е с два леви крака, но иначе я поздравявам за добрите и намерения!

мене ми е през курсора

Да добавя,че я поздравявам за благотворителния жест,но според мен е излишно/отнася се за пресата/ да се вдига такъв шум.

Много важно!И аз имах рожден ден,но не се хваля.Това ли е актуалната новина на деня?Нямам нищо против момичето.Да е живо и здраво,но май всеки ден чета за нея и вече ми писна!

голям праз и когат пръцка ли ще научаваме

МИКА МИКА , НЕ СТАВА САМО С ПАРИЧКИ , ТРЯБВА И НЕЩО ДРУГООО

Да си призная отегчих се от тази новина но след като прочетох постовете на другите се сетих за един мой познат който ходи по три пъти в седмицата на диализа за по четири часа!Унас диализните апарати не стигат!На запад болните от бъбречна недостатъчност си ги имат у дома!Хората с тази болест умират бързо!Насила слава не става!За нея трябва упорита работа!Тези които искат да заслужат вниманието на обществото да са готови да дадат много от себе си!Работа има много!Хора които да я оценят също са много!

И колко дни ще се празнува, че вече втори ден гледаме тази важна новина?

Платила е за 7 поредни дни новини. Днес е 6 ден, но понеже не е успяла да измисли новина за 7 ден, тази ще седи тука да ни боде очите.

Е-ееееееееееееееееееееееееееее еееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееее ееееееееееееееееееееееееееееее АМА НАИСТИНА ПРЕКАЛЯВАТЕ С ТАЗИ....

Изпревари ме:) но наистина защо ги обутват такива момета?? И това "Мика" е точно както казваха на бабите едно време по селата :) Да е жива и здрава, пък другото, как да е:)

Мика, Мика, добре, че баща ти те тика, Мика , Мика !

Питам се,защо направи купон ????Има рожден ден!!!!, !Когато искаш да направиш добро, не е нужно да има купон!!! Всичко е рекламААААААА!!Ех,Михаела,в името накакво го правиш ,на болните деца???Вярваш ли си???Спри и помисли!!!Аз не ти вярвам!!!!!!!!

И с какво тази кухавела е по-важна от останалите имали вчера рожден ден? Аз лично познавам 3 ма и се хващам на бас че и тримата са в пъти по-стойностни хора от нея

футболист е гордост! от както се помня те са толериргнр от обществото! а ицето не е обикновен тои е национална гордост! плюте,но това е вашето безсилие! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мика, ЧРД! И не се връзвай на коментарите на хейтърчетата - каквото и да направиш, все ще те окепазят :) Така са публичните личности в БГ.

Че е публична - да, такава е, но дали е личност е много спорна точка.

Хубаво че се прави нещо благотворително, ама защо го правим. Има ли смисъл или само за да се покажем? Ми то болниците изникват всеки ден, пълни са с апарати, лъскави теракоти, прозорци, климатици. Доколкото знам диализни апарати е пълно в тях. Но няма доктори, няма сестри вече, има само отчаяни пациенти, които биват обирани още преди да се разболеят. Животът стана е един лъскав магазин, кеш и кериш. За това са тук тия негативни коментари мнозинство. Дали Мика и тем подобни ще го разберат това, съмнявам се, ситият на гладния не вярва.

Поздравления за смисления и изключително точен коментар!Дано повече хора го прочетат и разберат истината!

И какво толкова го хвалите Ицето? Та той е само един... футболист. И каква е Мика? Дъщеря на футболист. Сега остана да кажете, че футболист звучи гордо :)

браво деко.точно така са нещата.никаква злоба или завист нямам към тези примати стоичкови.това са дамгосани хора,от собствените си действия,то не бяха отричания от родината,не бяха изхвърляния,не бяха хонорис каузи,,,по-злобен човек от ицата рядко има...парите наистина правят хората нещастни

Много злоба има в този български народ... и завист към всеки известен и богат.... Ако статията имаше заглавие "бай Мишо от село Долно нанагорнище направил еди какво си с благотворителна цел за да се закупи апарат за хемодиализа".... понеже бай Мишо е беден и неизвестен, всички щяха да го аплодират.... същото нещо е направила и Мика - използва известността си за някаква благородна кауза.... дали е грозна, дали е проста, кой е баща и, дали е платила за статията, и т.н... това изобщо не трябва да се коментира... факт е, че е направила нещо хубаво... предполагам, че на хейтърите никога не им е минала мисъл за някаква подобна постъпка за доброто на други хора... Аз съм добър човек, но никога не съм правил такива благотворителни инициативи... Миро от Каризма например организира благотворителен концерт за събиране на средства за един мой възрастен роднина, когото виждаше за първи път... хората го помолиха и Миро веднага реагира... благодарение на операцията, човекът си живее вече 7 години.... същият този певец Миро е непрекъснат обект на подобни хейтъри, които нищо хубаво не са направили, но са професори по заливане с помия...

Не знам дали ти е хрумнало, когато си писал/а този дълъг пост, че сем.Стоичкови разполагат с милиони и не е било изобщо необходимо да събира пари от хората, за да купи един такъв апарат? Както са написали по-долу момата с чужда пита помен прави. Сега ще каже ето, аз дарих. А защо е нужна тази показност. Много хора даряват, без да го афишират по медиите, още повече да си плащат, че да се пише за прословутото дарение. Не е въпрос на завист, омраза или нещо друго, хората не са толкова тъпи, че да не съзрат този евтин пиар с едничката цел това момиче да стане известно. И само да ти кажа, преди да си скочил да ме сочиш с пръст, какъв съм злобен - на мен ми е симпатично по принцип това девойче, но явно няма кой да и обясни, как се правят нещата ненатрапливо и с финес. И също така - да, аз дарявам редовно.

Много точно казано. Браво!

С чужда пита,майчин помен направило това недоразумение!

Cтара мома

една жена която обича добротата ,красотата в отношенята м/у хората но знам че тази красота ще спаси света! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

а може да си има 2 феисбука донт уори за прятелите на михаела 0к? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Има не 2, ами 11 фейсбука, за всичките и 11 заблудени почитатели по един.

Jeni

Мика ми е досадна, колкото и Ели Гигова! Универсални мацки-богати бащи, тв водещи, модели, дизайнерки-сиреч за всичко стават! Иначе с най-добри чувства- ЧРД на Мика, дано излезе от сянката на баща си и да продължи с благотворителната кауза!

абсолютно точен коментар!радвам се на такива позитивни и реални хора има надежда за доброто в бг! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мико, спри се ма, не си интересна, не разбра ли.

Да е здрава и щастлива госпожицата.На Вас уважаеми, които злословите по неин адрес, искам да кажа...няма смисъл. Тя си е Михаела СТОИЧКОВА,знае няколко езика и въпреки,че може да живее където си пожелае,тя избра България... Възхищавам ти се Михаела...Така е и с баща ти...Целия Свят го признава,тук се правят опити да го съсипят.Орисия мила... Добре сте дошли в БГ.

Доколкото е видно от фейсбука и тя няма приятели испанци или американци. На мен лично ми е странно да си живяла почти цял живот в Испания и да нямаш приятели там. Мисля, че нито там , нито тук семейство Стоичкови са обичани. Правя изключение за Камата, но май само за област Каталуния. Почитател съм му от години, но въпреки това бозите на дъщеря му по медиите, изкарването на спалното бельо на показ ми беше крайно неприятно. Дано да спре този водевил.

Извинете господине, дето се правите на много възпитан и културен, какво ви интересува Михаела дали има приятели в Испания или няма?! Отвращавам се от такива като вас! Стига сте плюли, смешни сте!

Първо, тя не се казва Мика, а Михаела. /ако невярвате вижте личната й карта/. Мика е Мика Хакинен. А той е финландец, двукратен световен шампион във Формула 1. Тя е Михаела Стоичкова. Второ, на колко стана? :)

не знам какво искат злоцрите от момичето?сгорно 90% от плювачите са по-грозни от нея +това че са бедни и духом!н моля не триите коментара защото е баш по темата! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И 100% от плювачите са 100 пъти по-грамотни от теб, а най-вероятно и по-красиви, смятай!

Обещавам, кога Мика най-накрая замине за Маями (както ни плаши от 1 година), да вдигна банкет и да си платя на дир да го отразят.

много просто изказване! мога да ви открехна че не мика плащм да пишат за неа а дир печели като се пенявхте в саита! андарстенд? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Абе какво сте се заяли с момата!Е... хайде сега -верно ,малко е грозновата,но не е тя виновна.То,и по акъл сигурно е като татко си ,ама е Стоичкова.Не знам само дали може да псува като говедар/исках да кажа като баща си/

Много сте злобни, комплексари! Спрете се! Може да не ви харесва Мика(аз не съм и фен), но 100 пъти е по-готина от вас! Тъпи завистници! А вие си злобейте, вредите само на себе си! Боклуци!

Е, що така мислиш? Ние може да сме красиви и възпитани хора, които не обичат първенюта.

paбиpaм

Красиви, възпитани и ... неграмотни. Пише се "пАрвенюта", идва от френски език.

Браво! Когато нещо се прави за добра кауза е добре

Коя беше тази Мика?И кво за нея ?

И аз да попитам, с какво точно е известно това момиче, че постоянно ни заливате с информация за нея. Няма да коментирам, колко е умна...красива и прочие... Просто това не е популярен човек и няма, с какво да бъде популярна. Това, че дир бг я лансира единствено дискридитира сайта и самата нея!

Ааа, колега, не съм съгласен! Това е кръвчица от Камата, все пак, всеки иска да ако не да я има, барем да я барне!

Добре де... Ще се съглася с теб :) И сега сериозно, особено за тези, които се възхищават на каузата: Ще очаквам с огромен интерес статията за това, точно на кое лечебно заведение е дарен апаратът! Това е важното, а не рожденният й ден!