Почина актьор от сагата за Хари Потър

Британският актьор Дейв Леджено, който играеше ролята на Амик Кароу в няколко епизода от сагата за малкия магьосник Хари Потър, е бил намерен мъртъв.

Обратно в новината

Коментари - Почина актьор от сагата за Хари Потър | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

прочетох че от топлинен или слъnчев удар, може да умреш за един час...много опасно. хората си мислят че никога няма да им се случи на тях.. за него - може и да е убииство. няма логика да е бил сам там кадето са го намерили.

Бил ли е във Вегас преди това? Забриски пойнт е на входа на долината на смъртта точно от към Вегас и далеч не е толкова горещо колкото останалата част. В момента там в около 37-39, докато по пистата или лошата вода е към 48

бяха го заплашили, че ще го застрелят...със сигурност би било по-добре в сравнение с това да те зарежат там да умираш от жега...това са изроди, а не хора...снимаше 3 филма в разюлични страни, тренираше почти ежедневно и да се грабне да ходи на ма..ата си ей така - от ЮК в Америка сам, посред лятао да катери - неее, беше пич, не глупак....жалко за него....между другото - прдеи 6 години друг ММА боец бил тръгнал пак сам из долината и умря от същото - едва ли е съвпадение - тези банди не разполагат с кой знае колко мозъчен капацитет да измислят друга смърт - там ли да го водим, на същото място? да! - явно по този метод карат...

Да не е убит в сатанистки ритуал?

Ееее,в ,,Долината на смъртта е нормално да намериш мъртвец-нали затова е такава.Даже и актьор от сагата за Хари Потър,не е застрахован.

беше заплашван, освен актьор бе и ММА боец, а там мачовете са в повечето случаи купени. Знаеше, че може да го убият, но ако беше стоят в ЮК освен него, можеше да посегнат и на дъщеря му. Както и да е, исках да знаете, че беше пич и не глупав пич да тръгне да катери лятото, при достигащи 120-130 градуса, сам!? беше пич, не глупаск!

Да не пропусна, че имаше и доста добър живот, пътувания - снимаше в 3 страни в момента, и беше отлично подготвен физически - блъскаше адски почти всеки ден.

защо не публикувате коментара ми? не искате да научите истинската причина ли?

Не знаете какво е правил там, защото нямаше никаква работа там, убиха го и го захвърлиха там - това е самата истина.

проверяваите си източниците! играеше фенрир граъбак (вурколак)! р.и.п. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.