Иван и Ирина се венчали спонтанно в чужбина

Иван Христов и Ирина Тенчева отдавна имали желание да минат под венчило.

Обратно в новината

Коментари - Иван и Ирина се венчали спонтанно в чужбина | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

таз начорка няма ли някоя гола снимка да я видим. Май има и фейс бук профил там може да и предложим едно истинско изживяване.

Комична двойка са ми тези. Тя изглежда като леля му, а той си изглежда като опосум по дифолт.

Тука секса играе роля. Тази е по- добра в секса, по- печена е.

видях Опосума във фрак Благодаря ви ДИР!!!! не съм се хилил така

му познавам жените, но поне на вид вихра я по бива. не знам кои би спал с този урунгел. сигурно иван е перманентно пиян. наздраве.

Докога ще са венчани? Не, бе, само питам:) Иначе лелята си е ок, също и миндила до нея. К'во толкова е станало?! Я вижте оная хубавица Моника Белучи с какъв убавец се хвана - висок, строен, млад, християнин, и между другото срамно богат, и остави мъжа си Венсан Касел да лапа мухите от чудене. Нищо ново под слънцето:)

Много празни тези "дисаги" в деколтето на Ирина!

Не са празни, бе! Просто дъното им е поддало и всичко се е изсипАло:) Ама страшно няма - докторчето Енчев ще оправи проблема в най-скоро време (а на бас!) и симетрията ще е пълна:))

Ми щом се обичат младите да се вземат. Какво толкоз.

а каде е тапичката вихра ? с кого се вихри тя сигорно много страда за паричките на иванчо а иринчето хитра мака *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щот не си падат по тъпички кат теб

Ирина , красива си и умна . Бъдете щастливи , а пък завистниците да си сложат очила и да видят съпругата им как изглежда и те самите - тогава да решат грозна ли е Ирина ! Желая им щастие !

Иринке, умре циганката дето те хвалеше, сама ли почна да се хвалиш??

Е па гледам, гледам и от мойта по убава нема! А тая кака шъ гу отрака и опоска (не идва от опосум) и после кой откъде е, ама хак да му е като е кьорав и плиткоумен

скрий си провисиите, ма, жено - отблъскващо е, ти да не си помисли нещо друго! А на Иванчо му се препоръчва да иде посети няколко кабинета - очен и психиатричен.

Накъде в живота с леля си?!? Просто момченце!

Така най сигурно ще се докопа до пачките му .За нея нама никакво значение колко ще продължи брака им.Някъде бях прочела,че пръска по 5000 лв.за нея за козметици и други глезотиии,но явно нямат никакъв ефект .

Ще пръска ами като си е взел лелка за жена, нали трябва да се изпъва отпуснатото.

сигурно също спонтанно сте се напили и "изтаковали" ? За да откриете, че не можете един без друг ? Още тогава сте го направили "лудото нещо". Щото сега също е лудост да се "почерниш два пъти" :)))

На първо виждане, кота двойка не си допадат визуално. Иван изглежда като момченце излезнало с мама на разходка, но те са пример как мъж попаднал на правилната за него жена, може да претърпи промяна.

Хубаво е и Иван малко да възмажее, че Иринка му е кака, ама много. Може пък да си пада по по възрастни. Важното е, че се обичат. А агнешко обича всяка жена.

Когато раждате деца, трябва да знаете, че вие вече не принадлежите на себе си, а на тези деца. "

Да не се развеждате, да не се делите, че децата страдат, а и вие хаир няма да видите.

Но не е добре и да живеят сред караници, никак не е добре за децата.

До сега бях чувал само за "спонтанен" аборт. Но щом са решили, че човек може да сключва "спонтанно" граждански бракл- тогава нека да е хайрлия.

Прилича на майка му.все едно е 15 години по голяма от него

Майка му на 15 години ли го е родила?

не се дави в буквалистиката, така му е думата и е вярно

гледай си селскта пръчка и не си позволвай да нараняваш хората друг път

Не знам кой на колко години е, но тя изглежда по-стара от него.Права ли съм?

Не само, че е по-стара, а изглежда доста по-възрастна отколкото е до този глупак Иван.

Нахранихте ли се, нещастници?

ама кои са тези, че ни занимавате с тях ?

Тоа седи като пребозало теле до цицата на макя си.

Чудесно, поздравления! Сега може да се разведете!!!!! Не, че нещо, ама да се пише за вас, иначе няма за какво да ви отразяват.

Ivan i na snimkite mi izglejda s ognena voda 2 x 200 pone!haiarlia da e!

ирина обра злобата на всички жени които живеят в страх и ужас някоя жена да не се появи и да им открадне мъжа. истината е че на този свят няма нищо сигурно, утре ще ти вземат мъжа, другиден може и реис да те блъсне , оправяш се както можеш и продължаваш напред.

Е, и?!

Напълно си права , а пък уж съчувстват на Вихра

В подобен раздел на интернет портал какво очаквате да видите?

не знам защо но напоследък мъжете си падат по старички

Защото са по-улегнали, по-грижовни.

По"старички" си падат инфантилните мъже. Иван е пример за това. На него не му трябва жена, а майка, слугиня и държанка, защото не иска да се грижи, а за него да се грижат.

jeni s minalo vzemat muje s bude6te! I vsiaka hubava jena ima minalo nevzra4na jena koi ia zabeliazva be

Кое и е хубавото на тази отпусната тьота, бе? А до Иван е като крава до джудже. Изглежда повече сякаш тя него, не той нея...Грозна картинка.

Спонтанно са присъствали само техните близки! Цирк! И тъпня.

Глупости!!Вие имате ли представа,че в цял свят ти искат документ за гражданско състояние?Нез него няма къде да се бракосъчетаят освен в Лас Вегас!!Не е било спонтанно,а напълно подготвено и планирано!Стига сте писали небивалици!

... да направим нещо лудо... Ванка, Ванка... влезе в капанчето. Изглеждаш облъчен/омагьосан от личната си психоаналитичка. Тази пиявица ще ти разкаже играта. Ще те направи ЛУД. Приемам залози - "Ще пропие ли Иван огнена вода"?

само да питам, тази женица (не че знам коя е) как си изгра този цвят на повръщано за да си боядиса косата?

az puk nikoga ne bih pozvolila na tozi tuflek da me pipne daje gnusno drebno par4e! Za6toto sum si bogata

goliamo sujalenie umnite hora ne se tolerirat a ako moje se ograbvat ot tezi nahalni bezskrupolni hitrici!

Пожелавам ви мн здраве, щастие и късмет бъдете все така усмихнати

Ако погледнем големите продуценти в Бг ще стане ясно в каква държава живеем.Нито един от тях няма образование на мениджър,нито икономическа или финансова подготовка.Халваджиян е бивш цирков артист,Иван и Андрей са актьор и Андрей не знам какъв е,Слави е музикант,Бареков е филолог...няма човек,който е учил някъде за да знае как се управлява даден продукт.Всичко е на принципа-аз искам,подмазвам се на този и онзи,човек съм на еди кой си,хитрея и съм добър в пазарлъците.Това е продуцентството в България.

Ти да си чувал за Университет за продуценти..или...образование "продуцент"...Всеки може да бъде успешен такъв..нужни са умения,коити не се "учат"!

Да,всичките са все едни самородни таланти,които се появяват от нищото и почват да продуцират яко,след което щедро раздават съвети на зрителите кое как трябва да е в "тази шибана държава".Само дето половината изпълняват политически поръчки.Виждал съм още на следващия ден след като ГЕРБ спечели изборите Нико Тупарев и Ники Николов да се усукват мазно около Цветан Цветанов.Какво ли са търсели толкова спешно няколко часа след победата на партията...Това са приказки от 1001 нощ за бедното цирково артистче което с много труд и невероятен талант станало голям просуцент.Проверих-Андрей е завършил телевизионна журналистика,което на въпроса ти-къде се учи за продуцент е подходящ отговор.Също подходящи са Мениджмънт,Бизнес администрация,Филмова режисура...колко от тях имат такова образование?Но иначе могат да ти говорят с часове,колко нещата в България са сбъркани.Ми сбъркани са,да.Ако не бяха и вие нямаше да сте "продуценти" :).

Моля, не обижадй на филолозите асоциирайки ги с дудука - някакъв рпафакаджия избутал задочно с 3.22 нещо някъде из провинцията .

На заглавната снимка се вижда една хладнокръвна и пресметлива жена в момент когато даже не се преструва да се усмихва, и един напълно загубил ума си мъж, зависим , слаб, вкопчил се в нея като удавник за сламка. От какво ли бяга Иван в прегръдките на тази Ирина ?, каквото и да е, надали ще продължи дълго. Щото той няма нужда от нея, а от сламка, та като намери друга сламка и са до там.

Вихро,ти ли си ма?..Мани го Иван,нек' се "мъчи" с тази Ирина,не го мисли ти!

Не гледай само заглавната снимка!Я виж сн.4,5,6,9...нещо да кажеш за тях!..Щото аз там виждам двама влюбени и щастливи хора!