Салма Хайек купонясва на жълтите павета

Актрисата пя и танцува на жълтите павета пред смаяните минувачи в центъра на София.

Обратно в новината

Коментари - Салма Хайек купонясва на жълтите павета | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

KиФлите които са се "щракнали" със Салма са направо жалки, прости, ...утки и двете особено онова с разкопчаните гащи.

Това чучело на родния ВИП до Салма на първа снимка от статията кое е? Може във филмите да се разголва, но поне знае как да отиде на парти, а не като тази до нея като магистралка. От такива снимки почвам да съжалявам, че не съм мъж....тия чучела са срам за женския род!

Ами някаква плеймейтка ще да е, няма да е художничка или примабалерина, я. Сигурно е някоя от тези новите ВИПки - Гентиана Халити, Джулиана Гани, Силвия Бахати и пр. евтино и пошло изглеждащи същества от женски пол със съмнителен морал и вулгарно излъчване, развращаващи околните само с присъствието си.

Какво хвалите "скромността" на Салма. В повечето й филми играе пълнежна роля на атрактивна жена - с разголени бедра и гърди. Също като момичетата, които са край нея на партито. Ама не, нашите момичета били ку*ви.

Контрастът със селските пръчки от снимките само подчертава естествената красота и чар на Салма.

Тя е актриса, не е плеймейтка. И то доста добра актриса, на който му се гледа пиип шоу е сбъркал адреса, както и цицоманите.

говориш без подлог.Много си тъп.

Коментирайте си каквото искате,Салма си е Салма-сладурана и естествена,а това е вечеринка на село спрямо събитията в LA,или Кан.. А ние сме и ще си останем прост,жалък и завистлив народ

На тебе спиро селото ти е в главата така, че където и да отидеш си го носиш със себе си. Прости, тъпи и завистливи може да са майка ти и баща ти и така да са те възпитали. Говори за себе си, а не за другите. Звездите, които идват при нас харесват България и Българите, може да се пукнеш от яд завистливко.

Лъсва разликата между голата кифла с мармелад и стилния кроасан с шоколад. Мили родни шафрантии, запомнете, че less is more.

Да ти плюя на сравненията! Кроасан с шоколад! Наша баница в мексиканско изпълнение - сама го е казала.

Другите компаньонки как са извадили на показ бедра, гърди, талия, рамене. А Салма се е опаковала, с баничка в ръка, прилича на панелно лелче. И с тия сенки под очите ...

Трябваше да покаже повече от гърдите си. Мъж без пари, жена без гърди - огън да ги гори.

Браво! Вижте как е облечена жената, без да парадира с известността си, и как са облечени нашите боклуци!

И аз това се опитах да намекна, но сарказма ми бе приет като "извън темата или спам или набабаситрънките"....

Тука, с някои изключения, идват актьори и музиканти, които в белия свят никой вече не ги керти.

Какво значи "Керти"?

Идването на разни застаряващи звезди в БГ е ясна индикация за залязването им. Снимат разни буламачи... ма това хубаво де, дава хляб на разни мишоци тука...

Бабите пред блока ни дето се събират имат пенйоари като на Селма

Трябваше да акцентира в тоалета си на гърдите си.