Григор и Мария щастливи от победата на Германия

Григор Димитров сподели радостта от триумфа на Германия на световното първенство с немския си колега Томи Хаас.

Обратно в новината

Коментари - Григор и Мария щастливи от победата на Германия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

маря е наи-красивата тенисистка и чаровна браво на гришо че е очаровал тази красавица!много обич им желая и касмет! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Единствената красавица в тениса беше Анна Курникова. И най-талантливата,както казваше Ник Болетиери. Шарапова секс-символ?! Ха-ха-ха! Руса е,да. И дотам с приликите.

gordea se s tiah sladuriiii

Mлади ,успели , усмихнати , естествени ,позитивни , никаква поза , нищо префърцунено !!! Много ме радват ,искам само такива снимки да виждам!

Ах милата ми Мила, почти "свъши"!!!!

Точно казано, драги ОЗ! Защото ако беше някой наш новозабогатял, щеше да направи снимката на минимум 50-метрова яхта, а софрата щеше да се огъва под черен хайвер, 30-годишно шампанско Дон Периньон с кристални и златни прибори. А тук, вижда се ясно, масата е все едно в студентско общежитие. Не че тези на снимката не могат да се пуйчат и те като нашите нови милионери, но не го правят. Нали се сещате, че това няма да е добър пример за родните перковци.

От тази снимка да си направят изводите нашите VIP боклуци. Млади хора успели с труда си на скромна маса въпреки, че имат достатъчно възможности. Няма демонстрация от типа " вижте ни колко сме богати и важни". Когато човек си знае цената и има ум в главата си не парадира с пари и възможности.

Абе във Вегас скромни маси няма.

Какви ВИПове събуваш? пак олигарсите и депутатите виновни. 90% от българите като натиснат тежките софри и не стават по 3 дни.

Евала Томи Хаас и Гришо

опа хеитарчетата се сабудиха не вярваите на книжките дето сте чели пулни фантазии радваите се на реалните неща напринер -големя успех на изключителни наш гришо!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Снимката е чудесна! Всички са много симпатични, усмихнати.Това, което са, са го постигнали с труд. Браво на тях!

След толкова блъскане на корта и на тренировки, напълно заслужено е да разпускат добре и се забавляват! А който злобее, нека се ограничи и гледа само изявите им на корта - там освен големите победи се случват и загуби.

не е важно кога е правена снимката а кои е на снимката,хеитарче! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

много ме радват тези сладури!да са живи и здрави! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

тая снимка е около седмица преди финала бе

То си пише, че е направена в Лас Вегас. ЧЕТИ!

но мисля,че разбра че не съм от село.То и за английския лов знам от литература и филми. Не съм бил в Англия, но вярвам на книжките. А и в стара Руесия ловът е бил мода в царската аристокрация, отглеждането на породи ловни хрътки е било на висота.Но избиха цялата царска фамилия, а после тръгнаха да бият и животни.

Е нищо лошо не е станало де, какво се разсърди? Сега вече знаеш, че ловът не е аристократично забавление. Междувпрочем като стана въпрос за литература, има огромен брой книги за лов в които аристокрацията не е замесена. Включително и на български автори.

Даже не мога да завиждам на Гришо, щото няма връщанте назад. Само много му сърадвам, както и на Мария. Да са живи, здави и щастливи.Аз съм от поколението, което играеше на "дипломатическите кортове" покрай Цариградско шосе.Тогава играеха дипломати.Беше аристократичен спорт, както и лова.А сега станал депутат, министър и хайде - ловец.Щото искат да поддражават на може би англичаните.Но къде са те - къде ние.Затова е още по-важна победата на Гришо, защото в този спорт традициите са малко с изключение на Малееви, които бяха бели лястовици.

Ти наред ли си? В какъв филм се заби? Какъв аристократизъм? По селата всички мъже са ловджии от край време. Е, повече пият отколкото ловуват, но са си ловджии с пушки.

Ти наред ли си? Тенис - аристократичен спорт? Айде моля, моля. Ако някой не му се спортува, ходи "да играе тенис", хем да изглежда голямата работа.

Млади и щастливи-завиждам им благородно!Да са живи и здрави!

И аз радвам за победата на Германия ! И се кефя на Гришо ; ))) Много успехи и късмет !

на кой му пука дали са щастливи ????

На мен ми пука! Макар че бях за Аржентина. Това са хора които формират обществено мнение! Виж, за твоя коментар наистина на никой не му пука:))))

И на мен ми пука! Млади, красиви, успели, качесвени хора. Зарадваха ме усмихнатите им лица. Имам две деца, надявам се да успея да ги възпитам така, че да се радват на живота. Надявам се един ден да ги видя така пораснали усмихнати, позитивни.