Стефания Колева: У нас нищо не е както трябва

Стефания Колева призна, че невъзпитаните, груби хора много лесно я вадят от равновесие.

Обратно в новината

Коментари - Стефания Колева: У нас нищо не е както трябва | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

e sram!to4no tia da reve,izkliu4itelno nasti jena!da zeme da se skrie lisica v ov4a koja brbr

Да, госпожо Колева, права сте, нищо не е както трябва в нашата държава. И това вашата професия да чака на щат също в никоя друга държава го няма. Не съм чул Никол Кидман или Мира Сорвино да се оплакват от подобна несправедливост. Колкото до стойността на щата Ви - той е справедлив толкова, колкото подобна заплата е справедлива за учители, лекари и други професии на щат.

Стефания е прихватна женица. Кой я влачил, кой я дупил, кой добре е излупал, няма информация...ziro data е...

се набута стефаня в народня ха познаите *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

забележл неслучаен казва 'такива сме' но госпоя стефана се поставя над 'простосмуртните' като да е миропомазана налиии *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да се бутат пробивните /нахалните/ се оправят 0 спарта тя няма проблем с бутането *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

...щатната заплата на актьорите в Народния театър е между 500 и 800 ... "Щтефи" това да не е завод или фабрика от соца, та щат. Актьорството е харизма, талант и труд, търсене и предлагане, постоянно доказване с роли, заплащане за ...докосване душите на хората.От Актьор до клакьор разлика от небето до земята.Къде е Мерил Стриип, къде е ....да не не назовавам родни имена на актьори-позьори.

аз съм готов да си я мандръсам за 1000 лева на месец, свободни от данъци

е смучки между бълдърете... и под мишниците... те но това му викам изкуство...и поръцванье кога те напъне гулемиуо...и те така.

нахалството си е противна! тя е нахално вузпитана! иначе невузпитаните я вадят от равновесие ама тя има ли равновесие?-:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Мога да кажа само "Добро утро , събудихте ли се "!

Изкуството се прави за да печелиш пари и за да дадеш нещо от себе си. Да представиш идеи пред обществото. За пари работя занаятчиите.

Не е наред заради хората, които населяват тази територия?! Да сте чули за проблеми във Финландия, Норвегия? И в Нигерия има петрол, но са бедни като църковни мишки, всичко се държи от шепа продажни негри, а хората воюват помежду си! Да сти чули в Мексико да е ОК? Същото дережде като Нигерия...Така че в БГ българите са си виновни!

Абсолютно вярно. Както преди време една тиква кухоглава изненадващо каза нещо умно - Материалът е лош! Много точно, за съжаление. Балкански манталитет...

Ми не е заради хората, заради управлението е.

Не знаех, че на шофъорите в служебните задължения влиза да са груби, да крещят на пътниците и да не внимват с пешеходците на пътя - интересно Бойко, или Цецо, или може би Гейко са им наредили така.

Поредната кухоглавка. Понеже не сме по калъп на някой друг и сме зле. Ами то като копираш винаги ще си с една идея по- назад , няма да си си такъв какъвто си и ще ти е тясна ризата. Навсякъде има проблеми. И в България далеч, далеч не са най- големите.

Хайде сега, кухоглава била. Да не би да не е права жената? Груби, невъзпитани и прости хора сме. И не ми разправяйте, че е от тежкия ни живот. Опитайте се да се погледнете малко отстрани. Пуснете си който и да е от старите български филми- от 70-те и 80-те, та досега. Обърнете внимание на диалозите- и на думите, и на интонацията. После пак ще коментираме не сме ли груби и къде са ни обноските.

голем отворко си бил! само кажи пази боже! остави тя приказки пазар труд дура бура *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

дира неми скр коментара моля стефка е актриса в жлвота но не и на сцемата!типична успела жена в днешно време а реве щото всички реват! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз и 500 лв не получавам. Имам две висши икономически образования магистърска степен а няма работа за мен.

Душо, съжалявам, че си в тежко положение, обаче пазарът определя цената на труда в дадена сфера. Да си имал далновидността и упорството да гониш знания и умения в сфера, която би ти дала развитие и доходи. Никой с нищо не ти е длъжен.

Че нали ги гоних знанията и уменията! За какво дават висшата наука като няма работа за нея? Къде е връзката между образование и работодатели? Икономическата специалност уж винаги е търсена или май само връзкарчетата я получават? Къде има работа? В кой град да отида?

Нали затова подскачахте "интелигентити".

Аз затова емигрирах. Просто ми писна от повсеместната агресия и просотия!

България не те обича а ти си е.. и пича. Стой си там и вегетирай, душко. А въпросната Стефания взема над 10К месечно от риалити формати. Доста нагло е да се оплаква за пари и то публично на фона на доходите на хората в страната.

Не, бе, аз съм като Реймънд - всички ме обичат, а аз обичам да ми е добре :-) А Стефания колкото и да изкарва, нейни са си. Но не всички артисти в народния театър, например гостуват по риалити предавания или снимат реклами... И защо един актьор трябва да бъде едва ли не задължен да рекламира кремвирши например, за да може да си осигури човешки стандарт?

стефания взела 10 бона и прочела че анджелина джоли взела 10 милиона, и така решила че в българия нищо не е наред.

Има хора, които наистина са с тези пари без допълнбителни като вас.

Хората оцеляват и с по-малко пари. А иначе, симпатична е, но като актриса е посредствена.

аз не знаех,че тя ходи пеша... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Щатната заплата е малка, защото си изкарват много пари от други мероприятия.

много е нахално от неина страна!демагоооочка намбар уан! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нашата професия днес е много трудна, трябва да правиш изкуство без пари", казва Колева. --------------------------------------------------------------------------- Скоро ще и дойде времето, когато, за да си поддържа "изкуството", ще започне да си плаща!

Артист е свободна професия, т.е. не би трябвало да има ЩАТНА заплата, а хонорар. И то само като се изработи.

Да, нищо не е както трябва. И коментарите по-долу го доказват. Ганьовци сме и скоро няма да се оправим!

Само ти си ганьо. Всички коментари са си съвсем на място. А ти вместо да висиш в нет-а иди да работиш, не да имитираш работа и всичко ще си дойде на мястото.

Мдааа, ти се скъса от бачкане днес, хич нема време да прегледаш коментарчетата, та и собствен да напишеш... Е за това говоря, оправия няма!

Стефания, моите уважения, но колко пари взе от едно риалити по една телевизия? Колко пари взимаш от реклами и от интервюта по разни списания? Толкова, колкото ние ще вземем за една година труд всеки ден! Точно вие - "елита" нямате право да се оплаквате, защото сте пълни с пари!

точно тя да говори така??! веднага и се даде зелена улица за развитие след като завурши,а стотиците актиори без неиня шанс какво да каят? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Коя е Стефания Колева? С какво е известна, че да ръси акъл? Ако не е добволна нещо - да си смени работата. Къде е проблема?

Русо гладно няма, пък и не само русо, стига да хваща окото.

Не си прав, една съседка се боядиса руса и каза, че пак cи й се яде. ;)

Тая г-жа да се благодари, че "не е както трябва", щото ако беше, тя щеше да най-много продавачка някъде. Нямаше да е артистка и да раздава акъли по медиите. Целият ни т.нар. "елит" е за боклука, като почнеш от политици, минеш през "бизнеса" и медиите, та свършиш с такива като госпожата. Ама да видим кога и как ще ги изринем. Струва ми се, че наближава времето.

Не само, че не е добре, но и ще минат стотици години преди да стане добре. Въобще тука, които сме, няма да видим "добре".

Добър ден!