Дъщеричката на Ромина е фенка на татко си

Дъщеричката на Ромина и Дарко Тасевски е фенка и поддръжник на футболната кариера на татко си.

Обратно в новината

Коментари - Дъщеричката на Ромина е фенка на татко си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...качени три снимки,от които две се повтарят... Доста интересно.

А статията е уникално постна. Детето,като всяко дете, е превързано към баща си,а колкото до Ромина - ами тя ще си гледа децата,аз ли да го върша това?!

в кое време е живяла бе пунчо?не бива да сравняваш всичко е така различно много ограничено мислене,като на баба ти *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Да си гледаш двете малки деца едновременно е трудна работа, дори да нямаш финансови проблеми. И който не го е опитал ,той плещи злобни глупости и дава за пример баба си с петте деца или пък се пени на тема я да види тая , ако беше безработна или ходеше и на работа. И да имаш достатъчно пари да си купиш всичко, труда пак си е твой. А той не е лек

Глупости говориш ти. Изобщо не си разбрала смисъла на коментарите, но защо да го обяснявам.

Стига сте злобеели бе хора! Това, че не и се налага да работи не я прави по -малко добра или по- неизморена майка от коя и да е друга! И това по никакъв начин не пречи да се чуства свръхчовек ! Гледайте си живота и спрете да бъдете толкова негативни!!!

Абсолютно подкрепям написаното от теб .Браво

Просто не искаме да ни се натрапват "новини", които не интересуват никого.

Има решение и на това....просто не ги чети :)

Аз пък съм фен на майката :)

Какво сладурче :) Ромина винаги ми е била една от малкото симпатични известни персони.

Известни персони ли? Аз не съм чувала за нея, както и много други. Сигурно се изявява в леките жанрове, най-вероятно чалга. Щастлива съм, че не я знам коя е.

Значи баба ми, дето е отгледала 5 деца, докато дядо ми е бил на лозето от 5 сутринта до късна вечер, трябва да е Батман, най-малкото :)))

дунчо, няма как да си жена с тоя коментар,въпрески ника си. Това си е точно коментр на прост мъж, който хабер си няма какво е да си отгледаш детето или децата ,така както го прави майката. Не бащата, дори да е добър баща

Ама да не би други да не са гледали деца??? Я се скрий. Никой не твърди, че е лесно да се гледат деца. Хората просто недоволстват, че им натрапват едва ли не някакви съобщения за нещо изключително. В края на краищата размножаването е просто природен инстинкт.

Този сайт наистина започва да изпростява. Досега това ми беше главната страница, но ако това продължава, ще я сменя. Все пак искам да чета новини, а не подобни никому ненужни и абсолютно неважни съобщения. Кой си е помислил, че някой би се заинтересувал от това???

Милата Ромина, добре, че притежава свърхчовешки способности.

ако пише дир за мен нема да има коментари,а като нема коментар нема пари *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

велика новина

Като вземат да се превземат тези лигли, че се чувствала свръхчовек, щото отглеждала двете си деца, пък мъжо й често липсвал от дома..... абе побеснявам. Ами ако трябваше и да работиш по 10 часа, после да се занимаваш с къщата и децата, да не ти стигат парите...ко прайм, а? Тези не ми ги бутайте като елит, повече се възхищавам на никому неизвестната жена, която си гледа къщата и децата и не се лигави за щяло и за нещяло.

Да ходиш на работа и да си гледаш децата е по-добре , отколкото да си си само в къщи и само с децата. Това е по-депресиращия вариант, колкото и добри да са битовите условия

ами ходи тогава

Свръх човек, нанайци... Едно време бабите ни са гледали по 5 деца и едновременно с това са копали и жънали по нивите. Мъжете им не са им помагали въобще за отглеждането на децата, защото са гледали животните. Днешните девойки много се разнежиха нещо, щом отглеждането на две деца те прави свръх човек...

Когато имаш финансовите възможности на Ромина не може да се говори за затруднения при отглеждането на две деца, а още по-малко за "свръхвъзможности". Нека тази "свръхдама" се запита самотните майки с една минимална заплата как отглеждат децата си и се разкъсват на парчета, за да могат с тези пари хем да ги нахранят, хем да ги облекат, пък и за сметките да останат.

Who cares? Дира, коя е тази Ромина и защо ни занимавате с "новини", които интересуват само въпросното семейство?

Много е просто:защото са платили достатъчно за тази публикация.

Значи не са достатъчно умни, щом плащат за публикация, която работи против тях.