Жизел Бюндхен печели по 128 000 долара на ден

Жизел Бюндхен от дълго време е най-високоплатеният модел в света. Но дори по нейните стандарти тази година е супер успешна.

Обратно в новината

Коментари - Жизел Бюндхен печели по 128 000 долара на ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и сал в аспуа

MILF. Че и богат(а) :)

грозно обращение *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Красива и успяла!

Да е жива и здрава и с кеф да си ги харчи. Аз за толкова пари цяла година трябва да работя, завиждам благородно.

Ако изкарваше толкова на година, нямаше да пишеш в дир.бг, повярвай ми!

Какво те кара да мислиш така?

Защо да не пиша? Чета сайта от 100 години, колкото и да изкарвам, пак ще чета новини, ще коментирам.

Руиз

Има много по-хубави и чаровни жени от тази Жизел.

Жената е модел, а не мис Свят. Не е нужно моделките да са красавици. А тя е.

Именно. И за да успява при тази конкуренция, Жизел е нещо повече от хубаво лице и чифт дълги крака. Тя произхожда от много бедно семейство и всичко в живота си е постигнала сама.

И какво ги правят тези пари?! Не е нормално футболисти и модели да взимат милиони за нищоправене, но светът не е нормален по принцип.

Важното е да се насочиш към печеливша професия, а не каква е, а парите все ще намериш какво да ги правиш освен да инвестираш. Колкото повече печели човек, толкова повече харчи.

Добра е катерицата. Дали си търси любовник...?

Снимките по бански...страхотни крака и въобще тяло, направо е съвършена. Това вече си е ген, спорт и диети помагат, но тези жени са с хубав ген. Едни добре оформени и красиви крака, стройни с тънки глезени и прасци нямаш ли ги като ген - забрави. Просто са с много фина структура, която не всяка жена притежава. Другото е поддръжка, но с този ген едва ли е толкова трудно.

Ами то не е и необходимо всяка жена да е модел, че непременно да има съвършени крака.

Аз за половината пари съм съгласен да стана модел. ЧАКАМ ОФЕРТИ!

Колко си висок :) Атлетичен ли си, красив ли си, я пиши, модел може да не станеш, но гадже може да ми станеш :)))

Добре само на мен ли тази жена ми се вижда доста грозна...

Чак грозна, не бих казал. Но винаги ми е било странно, как я водят за модел номер 1. В лицето е особена. Някой биха казали конско излъчване. ;) Но поне някакво студено излъчване има.

Аз я харесвам, симпатична ми е, има позитивно излъчване, разкошна фигура, съвършени крака ... Красива не, но е много хубава жена, оперделено, а и има някаква харизма, поне за мен.

За модел не е нужно да е класическа красавица в лицето, важното е да е висока, с дълги и добре оформени крака, да има перфектно тяло, другото е излъчване и харизма. Дори модели с някои несъвършенства в лицето /например щръкнали уши/, които се приемат за недостатъци се пласират по-добре. Търси се различно излъчване , а тя го има. Най-важното да има страхотно тяло. Когато вече се търси Мис - тогава се ценят класическите красавици с нежно излъчване. Друг е въпросът, че при нас все крокодили избират :)))

На мен ми прилича на травестит

Лесно е да си жена, с едни дълги крака и хубаво тяло до къде стига човек. С уточнението да си жена, но не в България, че тук нашите модели само от проституция печелят, тези поне наистина правят кариера. Браво, добрата физиката е дар от Бога и щом я имаш защо да не се възползваш от нея.

В крайна сметка никой от вас не знае как и тя си е направила кариерата и през колко легла е минала. Защо смятате , че там има повече морал или човечност от тук?

Може и така де е, но нашите се продават за жълти стотинки, а тези са милионерки - има разлика, мащабите са други.

аз пак взимам последните три цифри на тези 128 000 и то само на секунда и да знаете още колко секунди остават до края на тази година, а да не забравяме че и следваща идва. а след това да не говорим се сущия хал *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

сестро и аз ако имах половин милиард (не в КТБ) и иска да ме е.е целия свят нямаше да ми пука особенно в кой списък са ме сложили...

: ))))

Баси, е ...

Не стига, че нямам пари, а даже и минуси ми цъкат ...

Да се говори за парите на другите не е много възпитано. Може да се спомене, ама да се сложи в заглавие на статия ... Не е прилично.

Bell

Брей?

Наистина, не е възпитано, но с когото и да се срещна все се намесва въпроса "какво работиш", да се подразбира като "колко пари вземаш".

мен една позната все така ме пита и направо ме дразни. Чак се чудя как да е избягвам,че не мога да е понасям. Няма да пита как си, детето или нещо друго. Все този въпрос!

Не знам какво работиш, но въпросът "с какво се занимаваш" съвсем не е същия като този "колко печелиш", поне в моята професия, а при манекенките да не говорим, разликата в тарифите може да варира драстично.

Еми, тя за един ден взема толкова, колкото аз за девет години при сегашните ми доходи. Май аз съм направил голямо зло на някого в предишния си живот.

1700 лева на месец са добри пари за България. Какво си се заоплаквал? Има къде-къде по-зле

Така е, но 180 000 лв. на месец звучи много по-сладко. А и не е казано, че ще съм така девет години или цял живот.

Споко. Не си сам. 95% от българите с с лоша карма.

То като си платиш и илюзиите ти стават реалност.........бахти! .................тъй де, то тия супер модели иначе ще трябва да работят нещо!!!

Bell

Капитализъм - разпределя справедливо ресурсите от 15 век насам.

3dfx

А как е справедливо - както ти харесва на теб?

Тебе како, човек жив да те ожали :) Тъжно е, че и аз работя за някакви пари, а банковите ми сметки не са това, което трябва да са.

Вероятно не си и красив като нея ;) Приеми, че всичко е въпрос на карма и в миналия си живот тя е сторила някому голямо добро. Аз пък се радвам, че има толкова щастливи и успешни хора, обнадеждаващо е.

добре, земвам те...

Какво добро е направила, че да го направя и аз? Да не е помогнала на някой да пресече пешеходната пътека?

Аз ли съм нещо сбъркан, що ли ама тази Жизел хич не ми се види толкова хубава. Амброзио и сума ти други са къде-къде по-красиви! Чудна работа ...

Заради всеки един такъв "щастлив и успял" има хиляди нещастни и гладни хора. Светът вече е сбъркан и не знам докога ще продължи. Катаклизмите постепенно започнаха.