Ромина показа снимки на малкия Давид

Второто дете на Ромина Тасевска Давид беше "представено" пред широката публика в профила на красавицата в социалната мрежа.

Обратно в новината

Коментари - Ромина показа снимки на малкия Давид | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбирям я напълно :) Да са живи и здрави, след време да направят Давид батко :)

Една позната беше колежка на Ромина в Биологическия на СУ. Моята позната завърши отдавна, макар, че не беше от най-добрите студенти. Такова понятие като 5 курс няма. Бакалавър се учи 4 г. Тя още не се е дипломирала бакалавър.

Щруделът е много български десерт :-)) сигурно и щолен прави :-))И с какво друго освен с децата се занимавала"подържала добър външен вид" Да,за тези бг патки това вече се води професия.Я се разкарайте с тея глупости!

"почивката на семейството в курорт в Тайланд". В края на миналата седмица във в-к Телеграф имаше снимка с надпис - Ромина разхожда децата в парк в Банкок, КЪДЕТО съпругът и играе футбол за местен отбор?! На кого да вярваме ( не че има някакво значене), пишат си каквото искат.

Коя е тази к....фла?

а котката на вуйчо ми пресече улицата и се качи на едно дърво.

сладко детенце

Но защо ни го натрапват?!

насила ли те кара някой да четеш... нет широк... имаш клавиатура и мишка, чети и гледай това, което те интересува :)

Pak sustite prostotii na Raina Denitcova, ama to sus TONOVE prostotii. Ne e lud tozi koito yade banitcata aaaa .

koia e taz oftsan ostrigana...?

ПОД СНИМКАТА ТРЯБВА ДА ПИШЕ-НА МАМА МАЙМУНЧЕТО!!! ТАЯ, С ПРОВИСНАЛИТЕ БОЗКИ НА СНИМКАТА-ТАЯ ЛИ Е КРАСАВИЦА!?! АМА, МАЙ НИКОГА НЕ СТЕ ВИЖДАЛА КРАСАВИЦА, А НЕ БРАНТИЯ, ОПИТВАЩА СЕ ДА СЕ НАПРАВИ НА ТАКАВА!!

Новината, че е тъпа тъпа е , но ти малко си прекалил/а :):)

Ти печелиш всички конкурси на секундата с тъпотия и завист, немаш равен :))))))))))))

И тия ли тръгнаха по пътя на онзи смешник Божинов и неговата Николета. Боже, спаси България от такива тъпанари, които си въобразяват, че като плащат на журналята да ги изтъпанят на първа страница, вече са новите ВИП у нас.

Ох, пак ли тази? Дира, колко Ви плаща тази фамилия, за да им служите за социална мрежа? Коя е тази Ромина и кой се интересува от нея???

go ekazala muj na edno beb4e

taia kakto go e podkarala s toia semeen album v dir-a, skoro i pensiniraneto si shte otpraznuva tuka. na koi mu puka, na maika i mOe bi!?

Дарко дали е прочел и една книга в живота си?

Не! Само половин.

Ако не е Николета ще Ромина,ако не е Ромина ще е Мара отварачката,ако не е тя ще е някоя дгуга кухарка ,важното е да се върят в нета.Това е то.Какво да се прави.Въпрос на багаж......

По-добре Ромина, поне е малко по-високо от тия боклуци, за които говорите...

Кое й е по високото,че не спира да се фука,само тя ли има деца???

Тя по нищо не се отличава от другите и както е тръгнала да плаща непрекъснати публикации в Дир може и да ги задмине по простотия.

" Мъж мой любими", снимка на целувка "уста в уста" - това мирише на инсест, т.е. кръвосмешение. Тая гъска толкова ли е куха?

И защо пишете минуси? И вие ли го правите с вашите малки деца ?

поредното клише - футболист , манекенка по време на почивка в тайланд . родната измислена звездоаристокрация няма понятие според мене , че съществуват и други места по света...

Заглавието на статията е "Ромина показа снимки на малкия Давид". Много ми е чудно защо я четат хора, които не ги интересуват "някакви женички", чак и коментират! Защо си изливате злобата навсякъде, бе, хора? Хайде малко по-позитивно! Едно сладко бебенце с една чаровна майка ... Усмихнете се малко - то това не се умира!

защото ни ги навират непрекъснато пред очите. А тя ме е ниско ниво, в това няма никакво съмнение.

кой те накара да кликнеш на тая новина? Някой с базука зад врата ти? Наште журналя обичат да зяпат фейсбуците на който им падне и от една снимка правят новина. После хора без работа като нас си изливат простотията на тема - що те, а не аз.

"Гордият татко Дарко Тасевски пък се грижи за малката кака Дария". Вчера четохме, че от много тренировки Дарко няма време да помага, добре, че Ромина се справя сама със свърховешки усилия. Кога помага, само на почивката ли, вкъщи няма време ли? Обърквам се вече. Ами уточнявайте ги тези неща, те са важни за нас.

molia ti se , puk i ti sega :)))

Ромина и мъжа и не са виновни, че им ровят по личните профили и се чудят за какви глупости да пишат.....Тенденцията затъпяване и отвличане на внимание от важните проблеми се задълбочава.

Да не е Николета, че да е интересна на хората и да й ровят в профилите? Специално за нея съм склонна да вярвам, че си плаща за статии.

Прав сте, че много от "новините" са взети от едно изречение, чуто по телевизията, както и от личните фб профили. Но фейсбук дава опцията да контролираш публичността и тя винаги може да бъде ограничена.

Не им ровят толкова по личните профили! Ромина и фамилия просто си плащат, за да пишат за тях. И на най-тъпия журналист е ясно, че никой не се интересува от някаква си Ромина, но срещу добър хонорар всичко се публикува.

сладури; много положителна енергия

Е, хайде да не ни я навират тази положителна енергия. Нека си я пазят за тях.

Стига вече,де,само те ли имат деца?!

Абе да са живи и здрави , но какво ни интересува някаква женичка грозното и мъжленце къде са били на почивка и дали бебето им е заменило мястото на футболистчето в сърцето на женичката ....... Смешна работа