Бременната Ева Мендес почти не излиза от дома си

40-годишната актриса Ева Мендес, която се очаква да роди през октомври, решила да създаде семейство, защото знаела колко много съпругът й иска да бъде баща.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Ева Мендес почти не излиза от дома си | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В сащ е много модерно сурогатното майчинство, дали и тя не го е предпочела за да не си развали формата и затова сега не се показва.

да, възможно е. тя се крие никои да не я снима защото явно не е бременна...скоро се опитаха да я снимат и тя се покри сас всички предмети около нея... с други думи няма корем.. много смешно.

Мъжа й не я пуска, защото си знае стоката.

какав съпруг? няма такъв...как го измислихте?

Явно си пада по жълти рокли

Язък за хубавата жена,изтървахме я. Ама тоя Раян къв е,нещо непознат е ...

как непознат, ако става дума за Райън Гослинг..Боже , колко мъка има на този свят ...

Аз много не вярвам на тая новина... Четох някъде как Ева отрича и казва, че това не е вярно. Иначе къде са тогава папараците. Да ни покажат поне една нейна снимка бременна! Това, че уж не излизала от тях, не значи, че не може да бъде снимана. Да дадат доказателство, а не само да разпространяват измислици. П.С. Иначе колкото до Раян... определено заслужава нещо по-добро! :)

Victoria

Разхождаха кучетата си в планината - ашколсун на автора/превода !

Хубава е каката, ама все пак е кака. Раян има капацитет за 30 годишна

Явно нищо не разбираш от жени.

Мъжа й не я пуска, за да не забременее повторно.

Искал много деца, аз мога да му родя цяла детска градина, защо си трае:)

Ясно, че статият не е оригинална, а превод. Но подобна боза трудно може да се сътвори от нормален човек. Което ме успокоява за нивото на нашите журналисти - има и много по-зле от тях.

е тая нали беше голям егоист и беше казала, че не иска никога да има деца, та тук тогава в коментарите за новината всички БГ Овци, които няма кой да ги забремени, и ръкопляскаха, как изразявала себе си.... а сега, какво стана....??? коментари....??? какво ще я посъветвате Овци...?

Еха, браво! Така си беше, помня спора на разгорещените овце

+++++

Не ни е за първи път да ни лъжат . Затова си имаме и приказката" Оти ги ручахме жабетата"

хм, някаква Овца е сложила 11 минуса. Кака, качи една снимка, пусни един линк да я видим, защо няма кой да те оплоди ;) ...не се разочаровай от живота, всичко ще се оправи...;)

не са женени, но са заедно от 3 години