Малката дъщеря на Стоичков се сгоди

Христо Стоичков и семейството му имат повод за радост - малката му дъщеря Христина се сгоди.

Обратно в новината

Коментари - Малката дъщеря на Стоичков се сгоди | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

moita pamet ne kasa a tvoita zavist e goliama a hodi da se ogramotiava6 6toto si go zakasal ot kam mentala

едната из.иба всичко по БГ заведенията, другата п сръбските...

Да са живи и здрави и много щастливи и задружни. Хубави дъщери има Стоичков!

Е вече прекалявате! Сега пък с тази ли ще ни занимавате?

Уж Христина се е сгодила, а в половината новина се говори само за Мика. Ех, тази Мика! Или: Аман от тази Мика!

Не можем да си отдъхнем от това семейство - нахално, непрекъснато присъстват в медиите и ни заливат със семейни новини, които не интересуват никого. Редувате ги - голяма дъщеря, малка дъщеря, татко, мама - стига сте им правили безплатна реклама.

Безплатна? Кой казва, че е безплатна?

Ама какво ме занимавате с тези хора молим?!?! Много сериозна медия сте, няма що!

Утре ще пише , че се развеждат кво толкоева

Чудно ми е защо хората си губят времето да се занимават с новини, с които не искат да бъдат занимавани. Съвсем логично е, че след като толкова много хора са прочели тази ... новина, а даже са я и коментирали, ще продължи да се пише по тази тема. Търсенето определя предлагането - елементарно. А по темата: да са живи и здрави! Няма значение кои са, кой е Стоичков и дали е велик или не. За мен има значение, че все още има щастливи и усмихнати хора и ми е кеф да чета позитивни новини :)

Много сбъркан народ сме - коментарите го доказват категорично! Значи Стойчков го мразим ЗАЩОТО бил прост /няма значение, че има качества, доказани на световно ниво!/ А пък Б. Борисов го обожаваме, ВЪПРЕКИ че е прост /няма значение, че НЯМА качества!/. И понеже хората подражават на тези, които харесват, затова сме на това дередже! А на красивите влюбени деца - многая лета!

И само две дъщери ли има Стоичков?А какво ще четем,като свършат новините за тях?

Ехееее Мика, добре заварила. Нямаш си на представа колко съм щастлив да си ми бълдъза. Дет се вика който има балдъза щипе четири бузи :)

Лука прилича на Аръков, дори помислих, че е той на снимката.

е да ама от 50 и повече години светат е футбол и 90% от хората гледат футбол! като кажиш булгаря хората спонтанно казват а стоичков! тои се доказа и като добур трениор в чикаго и барселона не плещете глупости *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"..тои се доказа и като добур трениор в чикаго и барселона не плещете глупости..." Стоичков треньор, че и на всичко отгоре успешен!!! Имаш много къса памет!! Силно си объркан. Не забравяй, че днес не е 1 Април.

Довършете старата наша поговорка: "Който има балдъза има два г...

Уважаеми, ние с Вас изглежда сме от различни планети. Никъде в моя коментар не иде реч за хората получаващи 300 лв. заплата. Мисля, че нашето общество трябва да се научи да уважава успелите хора. А Стоичков е успял човек благодарение на таланта и вероятно много труд. Показал го е не само в България!

Не става въпрос за Стоичков, а за това защо ни занимават с дъщеря му??? Дори и да е успял Стоичков, това не се пренася автоматично върху дъщерите му.

90% kompleksari da i to4no za6to nikoi ne gi ima za ne6to tova gi pravi jla4ni gubiat 4ove6koto v sebe si i tova e stra6no! Na Hristina i Luka pojelavam 6tastliv semen jivot!

90% от коментарите са писани от големи комплексари! Разбира се, че ще се коментират по медиите дъщерите на един Голям Българин. Стоичков е велик футболист!Познаван и уважаван в целия свят. Направете една стотна от това, което е постигнал той и тогава може да си позволите да имате мнение по въпроса относно семейството му. Пожелавам здраве и щастие наХристина и Лука!

Уважаеми господине/госпожо/госпожице, Вашето мнение е меко казано глупаво. Стоичков е меко казано един завършен простак, който е имал голям късмет в живота. Всеки един българин, който е мачкан от дъжавата и просташкото ни общество, който живее с 300 лева на месец е по-достоен от Бат Ицката, чиито потомство ни се натриса на нас, обиквените хора!

и с какво ти пречат? стоичков им плаща социални здравни застраховка ит.н. те не са роми на които ти и аз им плащаме масрафа... дай боже повече такива Българи!а ти си завиждай никой не ти пречи.

Децата да са живи и здрави, но бащата на булката е голямо дърво. Някога беше отличен футболист, но след това закопа националния отбор на България - в опитите си да се учи да бъде треньор (които завършиха безуспешно). Отделно от горното, МИСЛЯ ЧЕ НЕ СМЕ НАСЛЕДСТВЕН МОНАРХИЯ, ЗА НИ ЗАНИМАВАТ НЕИЗВЕСТНИТЕ ОТРОЧЕТА на някога известните им бащи.

И какво точно е сторил???? Ритнитопковец, който се прочу в света с нецензурни пожелания към всички представителки от женски пол! Имаше късмет, че игра футбол във време, когато България започна да осъществява трансфери извън граница, иначе Стоичков щеше да побелее и остарее в "Марица" Пловдив ....... Нищо неземно не е! Вкарал няколко гола с "ливачката" и хайде.... Национален Герой: ( Христо Стоичков е необразован, невъзпитан, арогантен - и като поведение, и като манталитет субект!!!!!!!! Поставяйте минуси колкото искате, но когато съм по света и кажа, че съм от България, предпочитам да чуя възклицания "О, Васко Василев, Райна Кабаиванска, Ивет Лалова, Йордан Йовчев, Стефка Костадинова, Таня Богомилова" и т.н....

Ако си добър, се доказваш. Това със закопаването не е меродавно.

Жал ми е за тебе, 19ч. Няма значение кой точно е. Дали Стоичков или .... Ивет Лалова. ВАЖНОТО Е ЧЕ ЗНАЯТ НА БЪЛГАРИН ИМЕТО. Не само да си мислят че сме цигани. И Суарес е изрод ама поне хората запомниха откъде идва. Аз не обичам Стоичков, но той поне никого не ухапа (ритна един съдия, ако помниш, но това помним само ние Българите). Марадона изприказва много повече простотии от Ицо...и пак всички му помнят играта и какъв Бог на футболс беше, така че....не искай от футболеро да е оперен певец или интелигент. Той е такъв, какъвто е...

Защо пълните главите на хората с глупости, бе, хора!?Много важно, че малката дъщеря на кретена Стоичков се е омъжила.

згодила

Стоичков е селяндур ,май си прилича и с други ..... Не си позволявай ,да караш някой да се чувства така. .Разбра ли ме ?

napulni se s heituri eee! Taka e v bgeto na prostia ne moe da se ugodi,ne se radva na hubavo 6tom ne go kasae

edno vreme ne kato sega6noto vreme!golemo otkritie brat4e ami kato ti se gledat pra6ni devoiki hodi na poleto se opra6vai be

Голяма работа.

da za teb e vajno po heitarskia ti komentar se razbira 4e si mnogo zavistliv 4ovek ! Hodi da se skrie6

Едно време пишеха и показваха снимки на комбайнерки. Те поне бяха направили нещо - машини, зърно, продукция. И също бяха хубави - здрави, млади жени. Е, на работа бяха с прашни дрехи. То и това момиче ако е на работа с прашни дрехи ... Ама го показват само като се е сгодило, с хубави дрехи, с прашни няма да го видиш. С една дума - нито е интересно, нито е секси, нито е поучително. Празна работа и малко срамна - нищо не си направил, но искаш да си в центъра на вниманието. И още - едно време беше срамно да се перчиш с баща си - който много парадираше му викахме номенклатура, синче, партокрация, парашутист (ако беше спуснат на длъжност). До такава степен, че 1989 г. обществото не изтърпя и се взриви. Сега гледам пак натам отиваме - все с бащите си се хвалят. Забравят, че след въпроса "кой владее капитала" следващият въпрос, който вечно буни обществото е "как се наследява капиталът". Минаха 23 години, идва време за наследяване на капитала, пак ще има смутове.

Стига си приказвал глупости! И преди и сега - за едни има, а за други няма. Нищо не сме им викали, гледахме ги отдолу! Аз съм дружал с деца на такива, бяха си много добре! За тях Tошиба, видео, лего, шоколади, а за обикновения българин - толумби от сладкарницата на ъгъла!

predizvikvate da se sipiat prostotii! Tova li vi e celta be dirnici!

Еххх изтървах я.

Кака Мика е свободна ...

Уууу страшна новина.... Nobody cares.....

Пожелавам най-голямото щастие на дъщерята на Сираков и дано мъжът и е също толкова добър, колкото Сираков беше в Левски! Славея ли се казваше или чучолина...все тая да ги дари аллах с много гълъпчета!

Мелихахаха пак ни разсмя хаха

Да им е честито и за дълги години, да са живи и здрави и много щастливи! Друго нещо ме впечатли как това момиче се сгоди - без да напише дира , без фейсбука , без сензационни новини по вестниците и телевизиите - не мога да се начудя как това момиче успя ? Браво на нея - ЗНАЧИ МОГЛО и без да си развяват гащите и ризите ! Виповете да си вземат бележка - става и по нормалния начин.

Какви "випове" бе, душицо?! Това в РБ са най-големите боклуци!

До "не знам": може би, защото пишете на латиница, а не на кирилица. Ето какво беше написал/а "не знам": Защо ми се скриват благопожеланията? На младите много щастие и любов !

?!? Знаете ли нещо са сина му! Кога ще го женим магарето му с магаре? Поздрави на Мика и дано бъде щастлива с новата си половинка! Този артиста хич не ми допадаше!

Ти изобщо разбра ли за кого става дума в новината?!

Хм, тука няма хейтъри?!

няма , не може в едно семеиство всички да са идиоти, трябва да има и нормални

truka sme samo ot semeistvoto zatv'a taka

малката дъщеря е по-хубава, май....

Мхм, на татя си е одрала кожицата!

ЧЕСТИТО! НЕКА ДА ИМА МНОГО ---СТОИЧКОВЧЕТА....

Чекай,може скоро да се разхвърлят хаххаха

Честито ,нека се множат...

Честито на младите, да са много щастливи.

Честито! Да са живи и здрави, много са готини!

Тя нали и другата му дъщеря и тя е сгодена или ?

може ли да си толкова неинформиран, приятелките на маиката на мика не го одобрявали иво , ти весници не четеш ли , феисбук нямаш ли ?

Да бе, толкова е важно да знаеме малката ли била сгодена, голямата ли, дали излезнала на разходка или отишла да се изака. Що за звезди са тези какво са направили по цял ден да се занимаваме с тях, да ги следим о във фейса даже.

Да са живи и здрави!

Честито! Да са живи и здрави, готина двойка са! ;-)