Иво Аръков: Обичам страната, но не и държавата

Актьорът Иво Аръков е бил нападнат и бит с метални пръти през изминалата нощ в столичния квартал „Манастирски ливади“.

Обратно в новината

Коментари - Иво Аръков: Обичам страната, но не и държавата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заминавай, момоче! Гледам те младо, хубаво, талантливо-не може да не пробиеш там!! И добре, че си се отървал от грозницата на Стоичков!!

бегаи от таа страна любима,верно хубава ама я виж хората какви са скотове станали... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Аз не разбрах - държавата ли го е била тоя, или някой, който му има зъб? И как може изобщо да сравнява случилото се с него с трагедията със самолета?! Да не се измествал фокуса към събитието, заради неговата трагедия... Боже... Явно здраво са го ударили по главата, или просто си е бил така и преди..

На крив ... държавата му крива.

И този се взе на сериозно! Май, се слага на Бойко Борисов - държавата му виновна! Научи се от участието си във сериала "Фамилията", че в Мафията е силата, а не в държавата и се стреми към нея! Успех Аръков! Но, там бият и стрелят, знаеш го от ролята си!

просто си казва мнението, като обикновените и неизвестните по новините хора.

Борисов не е Държавата...и той е като останалите си колеги-нехае за проблемите на хората,думите му са балони с една дума един от учениците на БКП!!!

Малко му е бил боя явно ...

Няма дим без огън!!!

ивчо, мама /нарочно с малко "и", като за мижитурка/, кой ти даде хляба в ръката, ако не Държавата?!?!? О, Център на вселената, изместен от самолет!!! А какво даде на Държавата, освен самолюбие и лаене, малък ми Ристю ....има един герой от прочут разказ ....

Иво е толкова готин, че всичко му е простено! Обичам те, Иво!

Абе и на мен не ми е любимия актьор,ама момчето е симпатяга. Аман от простотийте на оня с Левачката. Ама ,че ирония.Момчето тоя път е срещу "Фамилията".Добре и би шута на оная с жабообразната мутра... Егати грозното същество.

Не е ли прав този млад човек и добър артист.Дирковци смотани комуняги

Интересно ми е - можеш ли да назовеш един филм или една театрална постановка (без да поглеждаш в гугъл), в която той е играл, че аз нещо не се сещам? Само съм чувал, че е гадже на Мика Стоичкова, а принципно съм човек, който ходи сравнително редовно на театър.

Ами има роли човекът, но медиите не пишат за ролите. Аз съм учен да ти кажа и в медийносто пространство непрекъснато се толерират някакви псевдоучени, за които като влезеш в Web of knowledge, виждаш, че нямат никакъв научен принос. Между другото уж нямали пари за достъп до такава база данни, а то пари има за корупцията на подобни хора, но за достъп до такива бази данни - няма. Сигурно защото не са удобни за нашите медийни професори и академици.

Експерта по 00 си отива.Що ме триете диковци-комуняги

Уволнен ли си-йвчев-хвани ги беееее.експерта

СПАМ??? СТРАХОТНИ СТЕ ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ,НО ИСТИНАТА ВИ БОДЕ КАТО ХИЛЯДИ КАРФИЦИ,МОДЕРАТОРИ И ПРОЧИЕ.... СПАМ ЛИ Е ,ЧЕ СТРАНАТА Е КРАСИВА И НИКОГА НЕ Е ИМАЛА КАДЪРНИ УПРАВНИЦИ СЛЕД 1944Г,А НЕКАДЪРНИ И ЖАДНИ ЗА ВЛАС СЕЛСКИ БИРНИЦИ,НАРЕЧЕНИ 'УПРАВНИЦИ'. ДОКАТО ИСТИНАТА СЕ ОПРИЛИЧАВА НА 'СПАМ'И СТРАНАТА ЩЕ СИ ПАТИ,ЗА ЖАЛОСТ И ХОРАТА В НЕЯ....

Пише се ВЛАСТ, но го отдавам на емоцията...Подкрепям мнението Ви.

Иво е невероятно готин човек и просто върховен в секса!

Абе и аз го мислих за готин, но откакто се свърза с онова човекоподобно много ми падна в очите...

ти мъж ли си или жена?

Аръков, не си прави самореклама сега. :-)

Мика май не е съгласна

питам всички злоби в форума какво правят за б/а освен чакат на гюме да плят някои за които пише дир а дира знае за кои да пише! а вижте ? коментара предизвика новината за иво аруков? е? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ами какво направихме за страната- емигрирахме. освободихме я от злобното си присъствие и отидохме да правим боклук на друго място.

Нали държавата това са хората! Ти лично какво правиш тази страна да се промени, освен да плюеш?! Тъпанар!

Мани го тоя. Дори не заслужава внимание. Самият факт, че е тръгнал да реве публично и да си плати на дир.бг и къде ли още не (тази публикация струва пари) за да се пише за него е красноречив. Пълен льольо. И после се оплакват, че са е..ти и пичовете но България не ги обича някак си ...

Добре, че ходеше с правилната щерка за до му чуят името. Сега е известен с боя? После с какво ще е известен? Като говори клишета как обича България защо не се хване да работи нещо. Аман от позьори и безделници.

много сте зли! какво искате от момчето бе психопати то не стига че му е кофти еи няма надежда за по-добро в бг и куде са тези по-симпатични момчета в чужбина фантазиорка тб дани *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Искам да не ни натрапва присъствието си. Просто е. А и не искаме много.

можеше да постне едно селфи с разбитата глава и митко малкия , а не сега да се чудим кои е тоя митко и верно ли са го били

Ама верно сън няма да ме хване да се чудя кой е Митко Малкия. Всъщност влязох да прочета тая статия, за да разбера дали Мика го е пребила с прътове, ама пак не ми стана ясно.

иво , ти специално имаш късмет че живееш в бг и се изживяваш нещо като брат пит. има много по-симпатични и по-умни момчета от теб, които работят в чужбина по фермите , по строежите , метрото...

"За да не се измества фокуса от глобалната световна катастрофа с малайзийския боинг" - хахаха - леле колко си е повярвал само!

Таткото ......

С тая левачка от Иво Аръков идно мазно питно остава!

Изяде един бой и не обичал държавата вече... аман от женчовци..

Истинският родолюбец обича да го пребиват!

Да не се е получило "тате" да си е поискал БМВ-то? Как пък мен не ме наби някой ей така без нищо. По-добре щеше да звучи "не знам за коя от всичките простотии дето сътворих са ме били"!!!

Искаш да кажеш, че държавицата ни е толкова сигурно място, че можеш да си се разхождаш безстрашно навсякъде по всяко време?! И няма грабежи и побоища над случайни хора? Я се опомни...

Тате Ицо ги е пратил,няма,кой друг.Хора с нагло,надменно самочувствие винаги обичат да се саморазправят.

Обичам фАМИЛИЯТА СИ,страната,махалата,квартала,държавата,но ПОЛИТИЦИТЕ СА ''аут''.Жаргона дори не ми позволява да ги нарека с истинските им имена.Има нещо не наред в тези така наречени същества.Жалки са и са гузни.Какво толкова.Ще изгонят и своите деца-Пирински- и какво от това.Няма кой да им работи...Децата поумняха...Правеха се , че Ни плащат, а Ние, че работим. Това го правеха повечето хора в Нашето време и живееха със страха,за сметка на Нас,децата си и кой ? Това е : последния да ЗАКЛЮЧИ,загаси лампата и да ХВЪРЛИ КЛЮЧА ....някъде, където и куче не ....ходи. До като си прехвърлят ''измислици'' как и кой им ....в държавата..... Смаяха EU. И тези хора си имат ''мафия'' и си го знаят,НО у Нас-МАФИЯТА си напазарува ДЪРЖАВАТА. Това не е само корупция-ЖАЛКА низост. Ниска ''топка''. Западняка казва- ниска класа( на тази ''свещенна'' простота) . Иво го е написал кратко и го разбирам.Билет за ''НИКЪДЕ''.

все едно ,нищо не си казал иво е актио с будеще запомни добре! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Иво, ако четеш това искам да ти кажа, че си много готин и много ме кефиш. Млад, прав, корав и успял мъж с чар. Въпреки всичко си залужи боя, защото се свърза с онова недоразумение, което е потомство на един завършен простак. Народът е казал, че крушата по-далече от дървото не пада!!!

Ха-ха-ха!!!

Бил е тактичен малкия Иво. Истината е, че българина е тъп, изостанал и непукист. Голям майстор да пуска майтапи по адрес на някой, който не е при него и да го чуе и да се скатава винаги, когато има работа или трябва да се понесе отговорност. Обаче е първи, когато се зададе келепир от някъде или трябва да се краде нещо. Т.е. боклучав народец и жалка държавица съответно

оти щерката на ицата мое да се е обидила .... и ицата да ги е пратил ....

Ицата може сам да си го опедаши, ако иска. Не помня досега да се е спирал при желание.

Ама вече е стар и му тежи шкембето.

Едно широко използувано клише - мразя държавата, обичам страната. Но дават ли си сметка тези, дето го казват под път и над път, че ако нямаме държава НЯМА ДА ИМАМЕ и страна. И сме на път това да стане. Нещата не са толкова прости, но някои обичат да се "изхвърлят" повтаряйки тази глупава фраза.

Не е много умен горкия. Но това е нормално за актьор в наше време, сатанизмът ги е завладял още в НАТФИЗ..

Страната е територията,но Държавата тоест Управлението никога не е било на ниво!Иво е напълно прав!!!

аиде да те видим ти какво излучване вадиш -може би наи-просташкото!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.