Британка с 4 аборта преди 16-тия си рожден ден

Британска ученичка имала четири аборта преди да навърши 16 години, показват данни на Министерството на здравеопазването във Великобритания.

Обратно в новината

Коментари - Британка с 4 аборта преди 16-тия си рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България тийните направо раждат и.....ги изоставят.

В България съотношението аборти - раждания е долу горе 3:1, така че да нека да говорим за нашите деца ...

Помня преди 30 г. една десетокласничка в нашето училище /тоест на възраст 16 г/ - приписваха и доста повече аборти, чак се чудехме как още не е станала ялова от тях :)

Това са били само слухове.

А останалите хромозоми какво ги правиме?

Какво значи изобщо успял човек? Това е едно глупаво клише , изпразнено от съдържание. Какво е успеха като дефиниция в днешният материален свят? Да направиш кариера, на се оградиш с продуктите на цивилизацията? Не е важно дали си успял, а дали си бил човек според божиите стандарти. А за да си човек трябва да проявяваш човешкото в себе си. Какъв по добър повод от това е да отгледаш едно или няколко деца, така че да станат достойни и пълноценни индивиди. Всичко друго е преходно и суета. Обществото ни е бо0лно и затова овехтява. Природата се събужда всяка пролет с нова премяна и се изпълва с живот и надежда. А човешкото общество е в началото на зимният период и не е сигурно дали ще се запролети изобщо.

В контекста на казаното от Е. излиза, че българските цигани са най-успелите и най-човечните в нашата страна. Особено като се има предвид, че на 16 г. те вече гледат 4-5 чавета, които ние издържаме.

Безспорно - успели са! Успели са, защото много скоро българите в страната ще са малцинство и защото циганите освен да се размножават, нямат реален шанс за други успехи. А когато техния вид издоминира, вече могат да имат и шанс за някаквъв друг вид еволюция.

Какво значи изобщо успял човек? Това е едно глупаво клише , изпразнено от съдържание. Какво е успеха като дефиниция в днешният материален свят? Да направиш кариера, на се оградиш с продуктите на цивилизацията? Не е важно дали си успял, а дали си бил човек според божиите стандарти. А за да си човек трябва да проявяваш човешкото в себе си. Какъв по добър повод от това е да отгледаш едно или няколко деца, така че да станат достойни и пълноценни индивиди. Всичко друго е преходно и суета. Обществото ни е бо0лно и затова овехтява. Природата се събужда всяка пролет с нова премяна и се изпълва с живот и надежда. А човешкото общество е в началото на зимният период и не е сигурно дали ще се запролети изобщо.

lu4ka

Всички сме учили по биология в осми клас за X и Y хромозомите, не само тези "от Малта". Темата е друга.

там също има мургавелки, и, като гледам, пресата е също толкова политкоректна.

Вазектомия му е майката. Точка. Хем удоволствието си остава, хем проблема с кой е луд да оставя и гледа деца в това съвременно общество се маха завинаги. Цъкайте минуси колкото искате. Малко хора си го признават, но много са решени и са сигурни, че няма да искат деца и в бъдеще.

Стани гей и няма да имаш проблеми с децата.

При тийнейджърките с 4-9 аборта явно ,, алтернативния метод за контрацепция,, не е ефективен, но са имали шанс... При някои още от първия аборт е можело да останат безплодни за цял живот. Липсва им ограмотяване по тези въпроси .

Предлагам, всеки аборт да се заплаща толкова, колкото би струвало отглеждането на детето до 18-тата му годишнина. При отказ на "родителите" да го направят да губят евентуалните бъдещи помощи за майки, за самотни майки, за необразовани майки, за социално-слаби индивиди, за майки-боклуци, за никому-ненужни същества и т.н. Тоест - нямаш ли отговорно отношение към обществото (сереш чаавета като шибана мастия без да си ги гледаш сама) - никакви привилегии от същото това общество - обратно в пещерите !!!

"Предлагам" На кого предлагаш? На Кралицата, на АНГЛИЙСКИЯ парламент, на кой?

да се заплаща от кой? от осеменителя или от потърпевшата? ако се заплаща от осеменителя все пак ще има справедливост

да се заплаща от койБ от осеменителя или от потърпевшатаБ нека го плаща невнимавалия осеменител и така може да има справедливост

Аборта е просто убийство на деца... тука не става въпрос за или против, или под какви обстоятелства е заченато; детето е толкова човек колкото сме ти и аз. Който насърчава абортите може да се АБОРТИРА пръв от тоя свят, и да даде пример!

Ами то потвоята тъпа логика и мензисът е убийство на деца, и полюцията също! Жалко, че и ти, дето не си от тук, не си се източил в дамската превръзка! ;-)

Детето не е дете преди едни оределени месеци, на теб това ясно ли ти е?

To znachi az sym ubil kym nqkolko biliona

Нека държавата на всички момиченца с навършването на десетата им годишнина да им слага по една спирала и готово!

Задавам си аз един въпрос... Какво е виновно детето, че живее в едно побъркано общество, чиято лудост се разпространява по-бързо и от чумата?

Ти пък си много добре запознат с причините за безплодие и кога се прибягва до ин витро оплождане.

Е, когато маймуни раждат маймуни... Една опаковка Levonelle е под 30 лири, презервативи каквито и колкото поискаш, месечните контрацептиви са безплатни, необходимо е само да идат до кабинета на 'джипито'. Сексуалната култура стартира от семейството! Къде са майките и бащите на тези момичета?! Много хора бъркат сексуалната зрялост с личностната : )

То хубаво ги редим британците, но у нас Айшето на 16 работи за четвърто чаве.

Да им спрат помощите след 2-ро дете и веднага ще си дойде всичко на място. То, луд изяжда и 2 баници, по-луд е този, който му ги дава : ) За мангалите размножаването си е бизнес, затова държавата е заприличала на резерват за цигани.

ож!!

ДО колкото знам, ние българите сме лидерите в тая област. Какво приказват за англичаните....

дежурна дупка

Живях малко в Лондон. По улиците на града почти всеки трети не е англичанин. Там се е събрала паплач от целия свят, пък този Фарадж нас не ни иска.

Тази са е пръскали всяка вечер

Що? Лошо и ли е било?

85% имат по 1-2 деца ,а с много деца 3-26 деца са няколко етноса и националности -роми,кюрди,палестинци ,тюркмени ,афганци,косовари И ЧЕСТО СЪОБЩАВАТ ЗА ПРЕСТЪПНОСТ ,ИЗВЪРШВАНА ОТ МНОГОДЕТНИ БЕЗ ПОТЕНЦИАЛ ЗА КВАЛИФИЦИРАН ТРУД- КРАЖБИ НА КОЛИ,ТРАФИК НА ДРОГА И ОРЪЖИЕ,ПРОСТИТУЦИЯ И БАРДАЦИ .....ПРЕНАСЕЛЕНО Е НА МНОГО МЕСТА ВКЛ В ЕС -тук е по-гъсто населено ,дори от китай и ИНДИЯ ,няма толкова земя,къщи,училища,болници ,нито пък има възможност едновременно с раждането на дете да се "ражда" остров земя за къща и земеделие ,и канализация с чиста вода .....

Abe , британска му работа

ПЪРВО ,ДО ПЪЛНОЛЕТИЕ ,СЛЕД ТОВА РЕАЛИЗАЦИЯ С ТРУД +ДАНЪЦИ +ОСИГУРОВКИ И ТОГАВА ДА ПЛАНИРАТ ДЕТЕ И СЕМЕЙСТВО -това е по ЧОВЕШКИТЕ ПРАВА ! Пише,че ПРАВОТО НА ДЕТЕ Е СЛЕД ПЪЛНОЛЕТИЕ -FULL AGE...... Относн ГРЕХОВЕТЕ -нали знаете,че е ГРЯХ ДА КРАДЕШ ,ДА УБИВАШ НЕЗАКОННО ,ДОРИ И ЗА ДА ЯДЕШ ИЛИ ,ЗА ДА ХРАНИШ ДЕТЕ ИЛИ ДЕЦА ,понеже сте знаели,че първо трябва да се образовате,до пълнолетие,за да можете отговорно да изпълнявате задълженията си в обществото за интеграция с равни задължения за равни права.НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ТРЕТИРА ДРУГИТЕ ЖЕСТОКО ИЛИ КАТО РОБИ,КОИТО ДА ОСИГУРЯВАТ НУЖДИТЕ НА БЕЗОТГОВОРНО РАЗМНОЖАВАЩИ СЕ БЕЗ ПОТЕНЦИАЛ ЗА ПОДДЪРЖАНЕ НА ЖИВОТ,заради което често се ангажират в престъппност и експлоатация на съвестните

Тази я познах, тя е от Столипиново, до преди 3-4 години се връткаше на пияцата за нежни услуги, после изчезна в Англия. Явно е успяла някак си да се интегрира там.

После ще искат деца,ама няма да могат и ще хвърлят луди пари за ин витро.. :((((

Кефи те идеята, нали? И на тях живота да им се вгорчи най-сетне, няма вечно ти да си тъпия лутър... Жалка злобарка, дребно гнусно човече!

това е самата истина-горките деца!

А какво е това "луТър", моля? Колкото до идеята, която "кефи" ще те "открехна", че Англия се напълни с всякаква външна паплач и не е чудно, че и там циганите и циганоподобните се ръгат без мисъл в кратуните. Обаче какво те кара да мислиш, че Елина се кефи от ТВОЯТА идея, не е ясно. Може би това е "сбъгясалият" се чип в главата ти?

Защо пък се гневиш толкова не разбирам?! Права е Елина, при такъв тип манипулации винаги има и риск.един не добре направен аборт може да доведе до безплодие или трудно забременяване.

ОБИКНОВЕНО Е РАЗРЕШЕН АБОРТ ПРИ ИЗНАСИЛВАНЕ И КРЪВОСМЕШЕНИЕ ,КАКТО И ПО МЕДИЦИНСКИ ПОКАЗАНИЯ ....В Германия има родени 200 000 деца от изнасилвания ,най-често от азиатци вкл тюркич . В Англия роден от неизвестен баща млад мъж след излизането си от затвора за тежка телесна повреда,веднага започна да убива и напада мразени от него и полицаи ,след което последва мащабно издирване от въоръжена полиция...Майка му ,след като узна,че е убил човек,ослепил с огнестлено оръжие полицай в полицейската кола /по-късно този полицай се разведе и самоуби/ ,КАЗА ,ЧЕ СИНЪТ Й Е ПО-ДОБРЕ ДА Е МЪРТЪВ . ТОЙ се оказа с анти-социално личностово разтройство /лека степен -започнал е да върши престъпления едва в пубуртета ,а не по-рано /,по анализите на поведението му ,и се самоуби когато полицията го откри и обкръжи ,след няколко часов престой ...

От замундата ли го свали тоя филм?

индийски мангал, с английско поданство = английски мангал, иначе действията са еднакви по целия свят ....

Много рано започват да правят секс в днешно време тинейджърите. Но по лошото е, че дали заради ниската вързраст в която много много не му мислят, дали заради пренебрежение, дали заради невежество, не вземат никакви мерки да се предпазят от бременност, а и от болести. Сякаш аборта е нещо елементарно, по елементарно от презерватив, хапчета, спирала. Дори не мислят, че след няколко години когато наистина искат да имат деца тези много аборти ще им създават проблеми. Племеницата в края на 6-ти клас ми заяви, че в техния клас само тя не е правила секс. Това доста ме шокира, малко раничко ми се вижда. Но това е в днешно време възраста 13-14 се почва.

на Великобритания ,към младежите има текст " Имате право на 1 от следните избори до навършване на 18 г ,от 16-18г възраст /16г -сега това е възрастта ,до която е задължително образованието ,а до 2015г -става 18г / - 1. да продължите образованието си -редовно и на пълно -8 ч дневно 2. да работите и се обучавате на ПЪЛНО РАБОТНО ВРЕМЕ 3. НА ПОЛОВИН РАБОТНО ВРЕМЕ -РАБОТА + ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ -ОБРАЗОВАНИЕ .ВЕЧЕ НЕ СЕ ПРЕДВИЖДА ДАВАНЕТО НА ПОМОЩИ ЗА ТАЗИ ВЪЗРАСТОВА ГРУПА,А СРЕДСТВАТА СА ПРЕНАСОЧЕНИ КЪМ ПРОГРАМИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕ И ОБУЧЕНИЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЯ В ОБЩЕСТВОТО С РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА ПРАВА,и тока с приходи от труд да могат да ПЛАНИРАТ И СЪЗДАВАНЕТО НА ДЕТЕ И СЕМЕЙСТВО СЛЕД ПЪЛНОЛЕТИЕ ! Камерън -премиерът на Великобритания педчерта ,че и онези ,които са раждали деца на помощи без да имат потенциал за трудови приходи вкл и най-голямата група многодетни -азиатките в Англия ,са длъжни да планират съобразно потенциала си за поддържане на живот ,и не могат да се оправдават с етнически или други причини за нарушаване човешките права на другите .Работещите данъкоплатци се явяват експлоатирани за нуждите на многодетните ,които консумират повече,отколкото самите работещи данъкоплатци ,с което отнемат ресурсите за живот и създаване на дете и семейство на съвестно учащите и работещите ,които са били ПРИНУДЕНИ ДА ОСИГУРЯВАТ ПОМОЩИТЕ ЗА ТАКИВА ВКЛ ВЕЧНО БЕЗРАБОТНИ ВЕЧЕ 3 ПОКОЛЕНИЯ -ПОСЛЕДИЦИ -БЮДЖЕТЕН ДЕФИЦИТ,СЪКРАЩЕНИЯ ,НАЙ-ТЕСНИ УЛИЦИ И ДОМОВЕ ЗАРАДИ ПРЕНАСЕЛЕНОСТ И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА ,ФИНАСОВА И СОЦИАЛНА КРИЗА,ПРЕСТЪПНОСТ ,В КОЯТО СЕ АНГАЖИРАТ НИСКО КВАЛИФИЦИРАНИТЕ ,ВИСОКА СМЪРТНОСТ ОТ ПРЕСТЪПНОСТ .Имаше предложение -помощи само до второ дете ,а след трето- задължително пласиране на работа ,при отказ -да доказва произхода на средствата за поддържане на живота .СРЕДНО АНГЛИЧАНКИТЕ ИМАТ 1.8 ДЕЦА,ГЕРМАНКИТЕ -1.3 ДЕЦА ,А СА ПРИНУДЕНИ ДА ОСИГУРЯВАТ ПОМОЩИ ЗА ЕКСПЛОИЗВНО РАЗМНОЖАВАЩИ СЕ ,КОИТО НИКОГА НЕ СЕ ИНТЕГРИРАТ С РАВНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ В ОБЩЕСТВОТО ,НИКОГА НЕ ВРЪЩАТ ОБРАТНО

Ммм да, това което във Великобритания е изключение в България е правило- циганско правило!

white trash!

получиха ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ ИМЕННО ЗА ТОВА,ЧЕ СА ПРИЧИНИЛИ НЕПОПРАВИМИ ЩЕТИ на англичанки -непълнолетни т.е УЯЗВИМИ,вкл една отличничка на класа ,като им внушавали,че е естествено да правят секс ,били алкохолно опивани и дрогирани ,принуждавани да правят секс с техни клиенти -на младите мъже от пакистански произход ,от които прибирали доста пари,а момичетата третирали като боклуци,като собственост ,давали им дребни подаръци и ги сплашвали вкл със смърт на роднините им,ако съобщят в ПОЛИЦИЯТА .ПОЛИЦИЯТА ПЪРВОНАЧАЛНО НЕ ПОВЯРВАЛА НА ПЪРВАТА,КОЯТО СЕ ОПЛАКАЛА ,НО СЛЕД НЯКОЛКО ГОДИШНО СЛЕДЕНЕ И ЗАПИС НА ДОКАЗАТЕЛСТВА ,ВСЕ ПАК ОСЪДИЛА ПРЕСТЪПНЦИТЕ ,ПОЧТИ ВСИЧКИ ОТ КОИТО СА ИМАЛИ РАБОТА И СЕМЕЙСТВО С ЖЕНА И ДЕЦА ,И СЕ ИЗВИНИЛА НА ЖЕРТВИТЕ .САМО 1 ОТ МЪЖЕТЕ НЕ Е ОСЪДЕН ДОЖИВОТНО

Внимание, внимание! До всички младежи - презерватирайте се!

на циганките им плащат помощи да си гледат децата а на българките държавата им огтнема децата защото нямали средства и доказан доход да си ги гледат-скоро имаше такъв случай по тв -една самотна майка с две отнети деца поради липса на доход и това ако е държава за циганите майка , за българките мащеха и повече дори -принудително отвеждане

душко, я потърси тая самотна майчица за която си гледал, дали пък вече не е отново самотна и да работи за следващото, харчерки парите на добрите хора, а ти да си седнал да я жалиш???????????????????????

ейййй, боклуциииии. Екарисаж!

боклуци в смисъл на момичето или на мъжа който и ги е направил?

аз го гледам, кой иначе

Боже тука на 15 вече 4 чавета е нацвъкала и прибира хилядарка помощи да има за пиенье на мъжлето...

Ти лично колко такива познаваш? Или така върви клюката, че става и ти я раздухваш?

Ей манго, я марш за помощи. Я виж средната възраст на циганите в България, бе!!! В 1900-тната година в България е имало под 10 000 цигани, я сега ги сметни колко са. Я сметни пропорцията и процентното увеличение. Скоро ще м ие много забавно от кой ще "кардете" като българите се махнем от тая дупка и останете банда комунаги и банда цигани да си живеете.

А НЕ Е ЛИ ГРЯХ ДА ПРИНУЖДАВАШ ЕДНО ДЕТЕ НА 15 ДА ПОРАСТНЕ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕТЕ,КОГАТО САМАТА ТЯ ОЩЕ ИМА НУЖДА ОТ ГРИЖИ! ОСИНОВИ ДЕТЕТО НА ДЪЩЕРЯ СИ И ОСВОБОДИ МОМИЧЕТО ДА ЖИВЕЕ СВОЯ ЖИВОТ!АКО ОБИЧАШ ДЪЩЕРЯ СИ ЩЕ ОСИНОВИШ ДЕТЕТО Й ,А НЯМА ДА ПЛЮЕШ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ!!!

не съм форумеца МАЙКА, но не видях да плюе дъщеря си. Къде го видя това плюене? Нещо ти е развинтена фантазията. Жената разказва една житейска история, не е плюла никого. Моето мнение по-скоро е, че историята е измислица. Не можем да проверим де, трябва да вярваме на "майка". Аз лично познавам няколко жени, включително моя братовчедка, които забременяха непредвидено, в по-късен етап де, на по 18-19, без сериозен мъж до себе си. Въпреки моите съвети да задържат децата, те уж под предлог, че ще им пречат за в бъдеще ги махнаха. Сега, 10-12 години по-късно, още сме приятели с тях - вече са средна възраст, никоя от тях не е постигнала нищо значимо в живота - нито мъж, нито други деца, нито къща, нито кариера, 2 от тях са в Италия, 1 във Франция, 1 във Финландия. То си е тяхна работа, не им се бъркам, но аз бих го нарекъл - провал. Е, на 31-32 още не е прекалено късно, има някаква надежда ама... А ако си бяха родили децата, с подкрепата на родителите, сега щяха да имат отгледано 10-11 годишно дете. Което все пак си е НЕЩО. Към "майка": Въпреки, че не вярвам много да е истина вашата история, след още някоя година ще разбереш, че си постъпила правилно. Дай Боже внучето да е живо и здраво.

си мислиш,че човек е успял само и когато има деца???!!!

Да, историята на "майка" е абсолютна провокация към пишещите, но ми се струва, че твоята не е, а това е голям проблем. Ти си прототипът, описан в "историята" на "майка". Някаква дребна душа, която съди другите, налага им своето разбиране за "щастие" и "житейска реализация", държи се като слабоумна бабичка в 21 век. За твое сведение - твоите приятелки по всяка вероятност си жевеят живота и дори не се сещат за теб, а твоят живот се състои в това по цял ден да си мислиш колко са "нереализирани" и "нещастни". Те се занимават с неща, които ти дори и не можеш да проумееш, защото си един обикновен производител на малоумни гласоподаватели и работници за производството в цех (макар, че ако ги изучиш и са толкова прости и нагли като теб, със сигурност ще се доберат до днешната лелеяна позиция на "млад меринджей", която в 21 век е просто кукла на конци и нищо повече.). Ти си представител на съвременните маргинали, но ти трябва още време, за да го разбереш. Много хора не са имали деца, но са направили доста за прогреса на този свят - за справка Айнщайн и т.н. Ти и твоите плюнки сте просто консуматори.

А ти на 31-32 години сама си купи къща с твои пари и сама отгледа деца, пак с пари изкарани от теб ли? Или си паразатирала върху родителите си?

Ти си напълно ретардирана. Да кажеш за една жена на 31, че е на средна възраст??? Това обяснява защо някои жени на 35 са баби, а за други на 40 животът тепърва започва. Всичко е в главата ти, ти си дълбоко повредена и е жалко, че такива като теб се възпроизвеждат с такива темпове. Но предвид на жизненият ви цикъл, е напълно разбираемо...

"Никоя от тях не е постигнала нищо значимо в живота - нито мъж, нито други деца, нито къща, нито кариера" - ясно е колко ти е акъла, след като смяташ, че това, което за теб е символ за постижение е такова и за други хора. За някои мъж, деца, къща или кариера не са толкова важни, има много други аспекти на живота, които могат да бъдат от значение, но ограничен мозък това не може да го разбере.

Аз съм учителка и със сигурност мога да кажа, че ако се разровим и при нас ще намерим такива ученички. Някои правят аборти на частно и не се води статистика. Секса вече започва в 7-8 клас. Имаме 11-клас ученички, които са на повикване. По-добре спирала или хапчета, отколкото бебета на тази възраст.

дали не си учителка

Като гледам правописа на нашите учители ми става ясно, защо имаме такива деца. Учителко, айде научи го този голям и пълен член!

Дъщеря ми забременя на 15 и искаше да направи аборт. принудих я да задържи бебето, все пак абортът е ГРЯХ. сега не стига, че не си гледа детето, а ми казва, че ме мрази

Трябвало е да я оставиш да абортира. На 15 е рано за деца.

Идиотка. Ще те мрази много ясно.

Правилно те мрази - защо не я образова, та да не забременява толкова рано. Да, вината да е забременяла на 15 е твоя. После като се е обърнала колата, се намесваш да ръсиш морал и съвест - какво лицемерие на гърба на детето ти и неговото дете.

А НЕ Е ЛИ ГРЯХ ДА ПРИНУЖДАВАШ ЕДНО ДЕТЕ НА 15 ДА ПОРАСТНЕ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ДЕТЕ,КОГАТО САМАТА ТЯ ОЩЕ ИМА НУЖДА ОТ ГРИЖИ! ОСИНОВИ ДЕТЕТО НА ДЪЩЕРЯ СИ И ОСВОБОДИ МОМИЧЕТО ДА ЖИВЕЕ СВОЯ ЖИВОТ!АКО ОБИЧАШ ДЪЩЕРЯ СИ ЩЕ ОСИНОВИШ ДЕТЕТО Й ,А НЯМА ДА ПЛЩЕШ СОБСТВЕНОТО СИ ДЕТЕ ПО ФОРУМИТЕ!!!

тя живее живота си, след като роди се изнесе от вкъщи, каза, че иска да ме убие и не може да ме гледа. отиде при баща си във Франция и сега там учи. не съм я чувала вече 3 години! за нея разбирам единствено от баща й. казала му е че съм и съсипала живота и никога няма да се върне. Е КАК ТОЧНО Й СЪСИПАХ ЖИВОТА??

Еееее, защо и нашите циганки не правят аборти :(

Каква ли би била статистиката за БГ 16 годишните тинейджърки?

Каква? Хайде да не търсим под вола теле. В крайна сметка на който не му харесва в България - пътища за навсякъде много. Ама това ежедневно да се занимаваш с оплюване на и оплакване от мястото на което живееш си е признак на тъпотия.

С риск да покажа признак на тъпотия - прасето си харесва кочината.А ти харесваш ли я?

Какво ти пречат българските тенджърки? А тенджърите защо не си слагат презервативи?

Пък нашто Айше има 4 сиганета,а е на 14 години.

да, зашото аишето взема помощи

пожелавам й до 18-ия си рожден ден да се научи за какво се използват презервативите.

Изглежда, че британките активно се борят срещу подмладяването на населението в Европа :)