Константин иска второ дете

Певецът Константин, който скоро отпразнува рожден ден, си пожела на следващия празник вече да се радва на второ дете.

Обратно в новината

Коментари - Константин иска второ дете | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бе дали ще е второ на Коцето само жената знае със сигурност. Иначе ако оставим майтапа, такава красива жена само с едно дете да остане е грехота, тъй че давай Коце!

Прилича на майка си затова е красиво , таткото отвсякъде излъчва "чалга стил"

Малката е много красива жива и здрава

Точно така.Давай адаш!На тая красавица и 5 да и направиш-лошо няма.

Стою

Ми тя реално и сега има две деца... Или някой да ме убеди, че Косьо не е инфантилен.

какув му е проблема перо са му дали да не ходи гладен има пари да си го позволи другото е подробност *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Надя е много красива. Жалко, че попадна на глупав мъж, който не я обича. Прилича на големите западни актриси, а бе, защо не я пробвате в киното тази жена?

Защото е тотално некадърна и ъпа.

И защо казва на цяла България, вместо на жена си? Много мразя такива тъпи мъже.

Не си казал Коце, не сме го направили.

Нали затова се ожени за нея. Ако не иска, ще я смени с друга.

Много красиви са Надя и детето.Ама Коцето пак изглежда като дрогиран и току що станал от сън.Е,както и да е!Да са живи и здрави!Не ме интересуват особено.

Той може и да иска ама коката съвсем го е съсипала!Жалко за девойчето...

Хм ... иска второ дете, защото не е сигурен, че ще я задържи. Но когато една жена реши, че брака е приключил - тя си отива, ако ще и волейболен отбор да е родила. При това има кой да я поеме - родителите и.

Добре че са мъжете и бащите, иначе жените за нищо не ставате. Направо ми се приисква да обърна резбата ...

ми като чета, то такива като тебе май са я обърнали и физически и психически....

Много, много грешиш! Тая златотърсачка, която на сватбата си изтърси колко е щастлива, че тя го е отмъкнала, няма да го остави. Ще има ли без него този животи тези пари? А за него тя е разплодна крава, която да му роди наследници, че онази тъпата Райна все се дърпаше.

Природата си знае работата ! Когато един човек е пред прага на създаване на семейство трябва да се довери на инстинкта си в избора на половинка ! Природата никога не лъже !

Как дъщеря на неврохирург и психоложка се е захласнала по този чалгаджия? И е естесвено хубава, а не тунингован траверс като повечето му колежки.

Никога не си мислете, че когато родителите са интелигентни това важи и за детето. Най-малкото,че съм е виждал и контактувал с нея. Тя нямаше никога да избере тези среди, ако имаше малко мозък.

Доказано е, че интелектът може да се предаде през поколение, но не е задължително. Т.е. тя като дете на умни родители със сигурност не е много интелигентна. А нейните деца може и да са умни, може и да не са, но със сигурност шансовете им са по-добри от нейните.

Надявам се сте ме разбрали :)) С други думи - интелигентните родители осакатяват децата си интелектуално. Глупавите родители имат шанс да създадат умни деца.

Неврохирург и психоложка са за колегите си. В къщи са съпруг и съпруга такива, каквито са чистачката в училище и шофъора на автобуса. Може да имат различни теми за разговор, но и те плащат сметки като всички останали.

ПРЕКРАСНИ СА! ЩАСТИЕТО НИКОГА ДА НЕ ГИ НАПУСКА!

този Контстанит е такъв див селянин. Добре, че детенцето е сладко. Само,че чудя как може такива селски и прости индивиди да пробиват ...,но явно такава си ни е средата....

Luna0102

Много красиво дете, да е живо и здраво.

Да са живи и здрави, да се обичат и разбират! Детенцето е сладка принцеска.

Всички малки деца са сладки принцеси. А тези двамцата, ку щат, цял футболен отбор да си направят, тяхна си работа. Само че нас какво ни интересува това?

Не всички малки деца са сладки принцеси. Това на снимката е сладурана, но иначе такива малки грозотийки съм виждала по паркове и градини, страх да те обземе. Само родителите им си мислят, че са хубави. Лошо няма, родителя винаги гледа детето си през розови очила.